Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Chimera moim zdaniem nie powinna dawać w ogóle loot z primary stack a więcej z secondary I to by rozwiązało problem. Mimo to pierwszy level każdego przeciwnika jest na obmacanie się z nim by poznać targeting i jakie ma wartości bp jakie response. Wchodzisz w ciemno więc musi być łatwo. jak już wchodzi
[spoilery z walk do momentu walk level 2 cyklu 2]
Spoiler:
higly toxic trait to tytani bez Elation zaczynają mieć małe problemy. Do tego chimera potrafi sie odgryźć. Niby siedzisz sobie wygodnie a tu atak za kilkanaście DMG na kilku tytanów..to samo cyclonus. Doładuje Ci za mocno Rage + Kratos roll. Robi się ciekawie.mialem taki moment, że dwóch tytanów mi wyłączał max rage. Weszlaby rutyna I byłoby po nich. Do tego ATO ma efekt snowball. Ubijając pursuera miałem loot by dwa razy zrobić 8dmg na Nitzscheanie przy tym raz krytyk dał mi loot co powoduje, że sukcesy napędzają sukcesy. Jestem w stanie sobie wyobrazić, że mając dużo gorszy start w cykl byłoby mniej wesołej przygody