Tak.Maxxx76 pisze:Jutro o 18-ej Doomrock w Padbarze aktualny?
(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
- walkingdead
- Has thanked: 275 times
- Been thanked: 683 times
- walkingdead
- Wintermute
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Zapieprz taki, ze nie ma czasu taczek ladowac?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
dokladnie, jutro znowu bede zombiakiem nad plansza
ale dzieki temu nadal nie kupilam dwoch gier kolejnych, Pawel, mozesz byc ze mnie dumny

ale dzieki temu nadal nie kupilam dwoch gier kolejnych, Pawel, mozesz byc ze mnie dumny

♀
- Wintermute
No, no jestem pod wrazeniem, niepokoi mnie tylko to 'nadal'... To sugeruje, ze w koncu sie zlamiesz.
Ale w nagrode jutro do gry kawa z syropem ode mnie
Ale w nagrode jutro do gry kawa z syropem ode mnie

Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Rocy7
nie ma problemu to gra kooperacyjna, poczekamy, a jeśli dłużej się spóźnisz to najwyżej zaczniemy na 4 postacie i jak się pojawisz przejmiesz kontrolę nad swoją postacią.walkingdead pisze:Moge sie jutro spoznic.
niby czasy się zmieniają a niewolnictwo dalej w modzie ;/.walkingdead pisze:Jest 22:34 a ja dlubie sobie w pracy
- walkingdead
- walkingdead
Dzis wyjdę z pracy jak człowiek takie mam postanowienie 
A co do gier, wciąż nie mam paczki z planszomanii;( nie wiem o co chodzi

A co do gier, wciąż nie mam paczki z planszomanii;( nie wiem o co chodzi
♀
- walkingdead
- Wintermute
Tobie sie wszystko kojarzyMaxxx76 pisze:Czyli STAR WARS

Wiesz co Freud by na to powiedzial?

W ogóle wszyscy dookoła mówią ciągle tylko o x-wingach, imperial assaulcie, armadach i uniwersach. Zwariować można 

- Wintermute
Czekaj, czekaj. polatasz xwingami to sam sie wciagniesz. Przyznam szczerze, ze gre kupowalem dla ladnych modeli. Nie sadzilem, ze mnie wciagnie. Ale jest tak regrywalny i emocjonujaca, ze grywam regularnie a dodatki sprawiaja ze sie nie nudzi. Wciagnelo mnie na maksa (nie Maxxxasirwei pisze:W ogóle wszyscy dookoła mówią ciągle tylko o x-wingach, imperial assaulcie, armadach i uniwersach. Zwariować można

Re: Odp: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Uff, odetchnąłem z ulgą 
Freud powiedziałby pewnie wiele ciekawych rzeczy, ale to dopiero po 22-iej (cenzura):-)
I nie mam żadnej gry w uniwersum SW, choć przyznam, że chętnie bym zagrał w X-wingi:-)

Freud powiedziałby pewnie wiele ciekawych rzeczy, ale to dopiero po 22-iej (cenzura):-)
I nie mam żadnej gry w uniwersum SW, choć przyznam, że chętnie bym zagrał w X-wingi:-)
My z żoną jesteśmy maniakami sw( nie wiem kto większym)
X-winga polubiłem choć jeszcze nie poznałem od czasów wings of war. Tylko cena mnie odstrasza.
Dlatego filuję aż ktoś przyniesie i skorzystam z okazji by zagrać. Zresztą w moim wypadku każde doświadczenie Gameboardowe z św jest pożyteczne
X-winga polubiłem choć jeszcze nie poznałem od czasów wings of war. Tylko cena mnie odstrasza.
Dlatego filuję aż ktoś przyniesie i skorzystam z okazji by zagrać. Zresztą w moim wypadku każde doświadczenie Gameboardowe z św jest pożyteczne

- Wintermute
sirwei a jakies doswiadczenie bitewniakowe masz?sirwei pisze:My z żoną jesteśmy maniakami sw( nie wiem kto większym)
Uwazaj, bo jak zagrasz to cena przestanie odstraszac

A powaznie mowiac - mozemy zrobic wieksze spotkanie poswiecone li i jedynie xwingowi. Sciagnalbym znajomego i mozemy zrobic jakis meczyk 2vs2 - w ukladzie doswiadczony plus swiezak. Mozemy u mnie sie spotkac i spedzic wieczor nad xwingiem z muzyka Williamsa w tle.
- Rocy7
O Star Wars i Tolkienie to prezentacje maturalna robilem:P w wolnej chwili zrobie wam wyklad o ich wplywie na kulture swiatowa:P
Mnie tam do X wingow nie ciagnie (chyba ze ktos mi Sokola Mileniun pozwoli wyprobowac:P) czekam bardziej na Star Wars Armade;).
Dodatkowo po ostatnich negatywnych opiniach w kwestii Star Wars Assault wstrzymam sie z zakupem do recenzji.
Sirwei jesli bitewniaki Ci podpasuja moze na Firestorm Armada tez rzucisz okiem;)?
W kwestii gier kosmicznych Aniu mam nadzieje ze niedlugo uda sie cos zorganizowac.
Mnie tam do X wingow nie ciagnie (chyba ze ktos mi Sokola Mileniun pozwoli wyprobowac:P) czekam bardziej na Star Wars Armade;).
Dodatkowo po ostatnich negatywnych opiniach w kwestii Star Wars Assault wstrzymam sie z zakupem do recenzji.
Sirwei jesli bitewniaki Ci podpasuja moze na Firestorm Armada tez rzucisz okiem;)?
W kwestii gier kosmicznych Aniu mam nadzieje ze niedlugo uda sie cos zorganizowac.
- Rocy7
Tak ja od okolo 17 oraz pewnie Pawel troche pozniej, z tym ze ja planuje troche czasu poswiecic na rozlozenie gry i rozdzielenie talii.
Hej,
Swoją drogą (jeżeli chodzi o XW) to kupiłem wczoraj coś czego nigdy nie powinienem kupić. Zgadnij co Wintermute:).
Czas zakręcić kurek przed Świętami.
Pozdro,
Ludwi$
Gdzieś na forum są opinie?. Nie oszukujmy się, fan SW kupi wszystko (choć ja np. sprzedałem LCG) jak tylko, zobaczy logo/mark SW i oleje recenzje:).Rocy7 pisze:Dodatkowo po ostatnich negatywnych opiniach w kwestii Star Wars Assault wstrzymam sie z zakupem do recenzji.
Swoją drogą (jeżeli chodzi o XW) to kupiłem wczoraj coś czego nigdy nie powinienem kupić. Zgadnij co Wintermute:).
Czas zakręcić kurek przed Świętami.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry