Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Carcassonne'y dotarły - cała rodzinka w wydaniu PL, tj. podstawa, księżniczka i smok, karczmy i katedry, kupcy i budowniczowie. Także dzisiaj wezmę do Avanti.
Gry planszowe i karciane - CyberGame.pl
Tychy, Konecznego 4. - Zapraszamy!!!
Najlepsze gry w super cenach! - http://www.cybergame.pl
Taniej byłoby zakupić wersję jaskiniową (Hunters and Gatherers- płaci się za 1 grę, a ma się Carcassone +3 dodatki od razu).
W ten piątek będę, jak ktos chętny do Ticket to Ride:Europe to zapraszam. A brode mam coraz dłuższą... Na Descenta sie nie piszę. Mam nadzieję, że bedzie ktoś wolny do innych gier.
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
W TtR:E grałem raz więc chętnie zagram i drugi. Descenta już graliśmy i nie wiem czy znów będzie, ale jak będzie to ja też tym razem zrezygnuję, chociaż grało się bardzo fajnie.
Będą też i chętni do innych gier jak mniemam
Witam W cóz to panowie planujecie jutro pyknąć ? Mam zamiar wpaść wreszcie, nie wiem tylko czy z "zielonym" gra nie bedzie wam sie wydawałą jakby mniej atrakcyjna .
Mnie jutro prawdopodobnie znów nie będzie (chyba, że nie będę potrzebny) :-/ A ja chcę grać!!!
Ja też jestem "zielony" i nie dają mi odczuć, jakoby grało im się ze mną gorzej, więc się nie przejmuj tylko przychodź
ano było dzieki za grę panowie Pomimo przegranej wieczór uwazam za ok swoją drogą w historii gier na pewno w puerto miał ktos mniej niz 36 pkt na mecie:) tak więc może jeszcze nie olimpiada ale paraolimpiada jak najbardziej
W jakich godzinach w jakie dni, planujesz spotkania? i w jakim lokalu (mieście)? Ja bym chętnie pograł w inne dni, nie tylko w piątek - jak tylko skończę remont
hmm ten lokal to moja chata wejściówka to by była powiedzmy 2l Coca cola. A co do dni to mam trochę różne możliwości bo praca nietypowa. Więc czasem mam wolną środę, wtorek, czwartek... różnie to bywa. Odpowiadały by mi godziny od powiedzmy 10-16 bo potem wraca moja ukochana. Można by sie spotkać najpierw w Avantii (jeszcze tam nie byłem) i na miejscu coś uzgodnić.
Co do miasta to nie moge podać bo Piasek to wieś
No to ja powiem tak: niestety nie jestem mobilny tak wcześnie :-/
Dlatego mam inną propozycję: mianowicie zapraszam w środ(y)ę od 11:3o do 15:oo do mnie (oczywiście po remoncie), jeśli nikt inny nie będzie mógł to możemy we dwóch sobie potestować jakieś gry
Co do Avanti w piątek, znów nie wiem czy będę :-/ Chciałem na PIONEK jechać w sobotę ale też nie wiem czy coś z tego wyjdzie - ale jak by wyszło wybrałbyś się? Jak byś mógł zostaw jakiś kontakt na priv - to się zgadamy co do wyjazdu, lub nie.
oj niestety mimo iz byłem w avanti dopiero raz, ale tez mam zamiar bywac jeszcze wiele razy, uwazam ze pytanie poniekąd skierowane jest i do mnie. Niestety obowiazki na pionka nie pozwolą:( straszne dlaczego pionka nie organizuja od 1 w nocy do powiedzmy 7 rano ?!!!!
bman pisze:straszne dlaczego pionka nie organizuja od 1 w nocy do powiedzmy 7 rano ?!!!!
Jakbyś wrzucił pytanko/propozycję do wątku Pionkowego to pewnie by się okazało, że z soboty na niedzielę w tych godzinach będzie toczyło się sporo rozgrywek.
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn
No oczywiście! - dla mnie to nie tylko spotkanie z graczami, ale też przedstawicielami dystrybutorów i producentów gier - poza tym - mała niespodzianka
Gry planszowe i karciane - CyberGame.pl
Tychy, Konecznego 4. - Zapraszamy!!!
Najlepsze gry w super cenach! - http://www.cybergame.pl