Będziemy cytowani

Zapiszecie sie w annalach x-wingasirwei pisze:Stwierdzam że w takim razie musiało to być wyjątkowo śmieszne
Będziemy cytowani
A nie chcialem Ci tego Szamana wypominac...Maxxx76 pisze:Taaa, w stylu "to ja ciągnę za szamana goblinow" czy może raczej "ciągnę za ciebie":-)
Moze klasycznie bitwe o anglie?sirwei pisze:Natomiast jeśli chodzi o mój prototyp to przekrój jest bardzo szeroki. Od Hiszpanii i konfliktu radziecko chińskiego przez wszystkie fronty 2 wojny światowej, na obronie Berlina kończąc.
Posiadam i grywalem. A kto pyta?:)Maxxx76 pisze:Ktoś z was grał w Earth Reborn?
Mieszane uczucia. Mi podszedl klimat Falloutowy. Gra oferuje rowniez podobne mozliwosci jak w Falloucie - niestety jest ale. Trzeba jej poswiecic napraaawde duzo czasu. W skrocie - give her love...Maxxx76 pisze:Kto pyta, nie błądzi
I jak oceniasz?
Aaaa, BorynaMaxxx76 pisze:Aaa, bo ja nie dosłyszałem pytania...
Z chęcią bym pożyczył, ale mam jeszcze Rockiego Clash of Cultures niezagrane, swój Wyścig do Renu nietkniety... Ech...
Da się zrobić, aktualnie 5 scenariuszy, można zrobić kampanię.Wintermute pisze: Moze klasycznie bitwe o anglie?
A może być USA - Japonia 45? 7 scenariuszy, można zrobić kampanię (kolejną)Ludwi$ pisze:Albo Wojnę Radziecko-Japońską w `45 roku:)
Ile trwa tlumaczenie zasad i jeden scenariusz?sirwei pisze:Da się zrobić, aktualnie 5 scenariuszy, można zrobić kampanię.Wintermute pisze: Moze klasycznie bitwe o anglie?
A może być USA - Japonia 45? 7 scenariuszy, można zrobić kampanię (kolejną)Ludwi$ pisze:Albo Wojnę Radziecko-Japońską w `45 roku:)
Niestety nie mam scenariuszy z konfliktu radziecko japońskiego. Potrzebuję lektury by poczytać i coś przygotować....
Zresztą ta kampania trwała niecały miesiąc....strasznie krótko. I w tym czasie z Japoni niewiele zostało....
Tłumaczenie zasad 2 minuty, (no dobra może 3Wintermute pisze:
Ile trwa tlumaczenie zasad i jeden scenariusz?
A z ta Japonia to wiem co czula. To samo co ja jak gralismy w A&A: Pacific
Ludwi$ pisze:Eclipse - Jeżeli chodzi o dodatek to na razie nie chciałem go wprowadzać, ale jeżeli chcecie to mogę ulepszenia z niego wprowadzić (choć chciałem, najpierw dać wam pogląd na pdstawkę. Rocy7 wiem, że granie przez wszystkich tą samą rasą może wydawać się nudne, ale wg. mnie "Ludzie" zapewniają jakiś promil balansu podczas startu gry.
nie chciałem całego dodatku tylko niektóre technologie by wyrównać szanse początkującym.Wintermute pisze:Co do Eclipsa, to jako nieograny gracz jestem za rownymi szansami - i moja propozycja jest taka, zeby zagrac w podstawke i wszyscy ludzmi bo chyba wiekszosc grajacych to swiezaki?
walkingdead pisze:Moja weekendowa obecność pod dużym znakiem zapytania.
Odyseja kosmiczna. Chociaz moze byc troche przyciezkawe...Rocy7 pisze:
W kwestii ścieżki dźwiękowej Fresspace? Homeworld? Mass Effect 3?
http://www.youtube.com/watch?v=FIqHQptI ... oJfzXYHKAV
walkingdead pisze:Moja weekendowa obecność pod dużym znakiem zapytania.