Wiem że to jest eurograJan_1980 pisze:Ja bym tej gry w ogóle nie ruszał i jeszcze grał bez dodatku. To jest takie fajne lekkie euro w klimacie II WŚ i tak ma zostać. Do poważnych starć są cięższe tytuły.

Wg mnie lepiej gra się bez dodatku
Wiem że to jest eurograJan_1980 pisze:Ja bym tej gry w ogóle nie ruszał i jeszcze grał bez dodatku. To jest takie fajne lekkie euro w klimacie II WŚ i tak ma zostać. Do poważnych starć są cięższe tytuły.
No ma się rozumieć, że do takiej gry, to każdy musi włożyć swój wkład w opanowanie instrukcji i nawzajem się będziemy uzupełniać. Wiadomo też, że pierwsze rozgrywki będą koślawe i z nosem w regułach. Musisz mi tak czy inaczej dać trochę czasu na zajęcie się tematem- w drugiej połowie listopada dopiero mogę dać w to nura. Jak rozumiem jesteśmy "umówieni", czyli zacznę inwestować swój czas w tę grę.hancza123 pisze:@Neotom - zagrajmy w PoG w ramach "zajęć wyrównawczych" w innym niż spotkania Muzeum terminie. Musisz mi jednak pomóc z instrukcją. Zasadniczą część zasad ogarnę ale tam jest jednak milion wyjątków których nie zapamiętam
Tak, ja też potrzebuję 2 tygodnie aby się przygotować. Umawiamy się że zagramy po 20 listopada. Późno ale na pewno. Mi zależy bardzo bo ta gra za mną chodzi od dawna a właściwie leży i się marnuje. Po wizycie na polach walki w Verdun, po zwiedzeniu pozostałości fortu Vaux i fortu Douaumont i lasu który wyglądał jak ser szwajcarski (same kratery, niektóre 5m głębokie) zrozumiałem że to była straszniejsza wojna niż ta druga i że muszę wreszcie zagrać w Paths of Glory.neotom pisze:No ma się rozumieć, że do takiej gry, to każdy musi włożyć swój wkład w opanowanie instrukcji i nawzajem się będziemy uzupełniać. Wiadomo też, że pierwsze rozgrywki będą koślawe i z nosem w regułach. Musisz mi tak czy inaczej dać trochę czasu na zajęcie się tematem- w drugiej połowie listopada dopiero mogę dać w to nura. Jak rozumiem jesteśmy "umówieni", czyli zacznę inwestować swój czas w tę grę.hancza123 pisze:@Neotom - zagrajmy w PoG w ramach "zajęć wyrównawczych" w innym niż spotkania Muzeum terminie. Musisz mi jednak pomóc z instrukcją. Zasadniczą część zasad ogarnę ale tam jest jednak milion wyjątków których nie zapamiętam
Racja! Zmiękniemy to zaraz proporcja się zrobi z 2-1 na 3-1 a może nawet 3-0neotom pisze:Hańcza, nie jedź!
Jak będziemy konsekwentnie te gdyńskie spotkania bojkotować, to może wreszcie Odi zmięknie i zrobi w końcu więcej spotkań w Gdańsku
Mnie jutro nie będzie. Generalnie listopad mam napięty robotniczo.Jan_1980 pisze:Do jutra, do 15.30 muszę wiedzieć czy będzie ktoś oprócz mnie.
Jeździsz po świecie a do Gdyni tak dalekohancza123 pisze:Chyba ja przyjadę, wciąż walczę ze sobą. Aż do Gdyni na gry jechać?