Samochód mam tylko zasypany gdzieś na podwórku i jak coś chcielibyście abym przytargał coś to proszę o info.
Chętnie poznałbym Race for the Galaxy swoją drogą

To daj jakiegoś linka do kolekcji BGG jeśli masz, albo co.Dabi pisze:i jak coś chcielibyście abym przytargał coś to proszę o info.
MałoTo daj jakiegoś linka do kolekcji BGG jeśli masz, albo co.
To akurat mogę przytargać bez problemów ^^Ink pisze:Cyklady! Cyklady! Ja chcę Cyklady!
Pytam o to RFTG (kurde jaki skrót) bo naczyłem się ostatnio, że mocno radosne i sam zastanawiałem się nad kupnem.Ink pisze:Ten człek, co ze mną przyjdzie, Rocklin niejaki, byłby (chętny na Cyklady).
RFTG jest na stanie klubu - jak ktoś będzie miał klucze do szafek, to będzie można się pobawić.
Aczkolwiek osobiście nie palę się do tego zajęcia.
Myślę, że z osobami będzie ok. Na 3 też grałem sporo razy (chyba najwięcej gier) i było ok.Ink pisze:Spoko spoko, jak źle pójdzie, to będzie sześciu.
RFTG brzmi mocno jak gra nie w Twoim klimacie (sucha suchość, Panie Kolego). Radosne? Na pewno o tej samej grze mówimy?
Filipie, te większe rewelacje niestety nie weszły, a z tego co otrzymałem jak już mówiłem jestem zadowolony. Są to tytuły które mnie interesowały i w któe nie grałem więc chętnie je sprawdzę. A jak mi nie przypasują wylądują na kolejnym Mat Handlu.Filip Apostoł pisze: Zastanawiam się czym Ty się kierowałeś podczas rozpisywania wymian bo rewelacji z tej edycji nie wycisnąłeś. JAK DLA MNIE.
Mi się Cyklady podobały, więc się nie poczuwam do pierwszego komentarza.Dabi pisze:Post pod postem ale troszkę już czasu upłynęło.
No to fajnie się grało w Cyklady. Nie jest to może dla Was gra jakiej się żeście spodziewali ale ja ją lubię. Fajnie było.
A co do tego o czym rozmawialiśmy.
To jakoś będę chciał zebrać ekipę chętnych póki co na Twilight Imperium z dodatkiem. Z mojej strony pewnie byłoby z 2-4 graczy licząc ze mną.
Jakoś tak na weekend się ustawimy któryś. Kiedy to już pod rozwagę.
Problem z tym, że gra jest również wymagająca pod względem miejsca - jakiś solidny stół spory by się przydał. Warto też aby przed grą każdy przeczytał Instrukcję chociaż raz (+ instrukcję dodatku) Będzie czas aby to zrobić bo to troszkę jeszcze do tego czasu jakbyśmy zagrali.
No i Inku czekam aż zdasz relację z tego jak tam się sprawuje Cywilizacja
Miejscówkę ze stołem będę starał się kombinować.Miejscówki ze stołem nie zapewnie, ale na granie zdecydowanie się piszę.
Civka jeszcze nie dotarła.
Miło miMi się Cyklady podobały, więc się nie poczuwam do pierwszego komentarza.
Dokładam prażynkiInk pisze:/me siada wygodnie, wyciąga chipsy i szykuje na dyskusję między Filipem a Adrianem na temat wyboru gier