Ja chętnie ale nie wiem czy dam radęBea pisze:A ma ktoś ochotę na spotkanie u nas, jutro (sobota) koło 18.00? Moglibyśmy zagrać w Nową Erę, Dominiona lub Stone Age. Gdyby było nas więcej to w 7 Cudów, Cytadelę lub Sabotażystę.
Są chętni?

Ja chętnie ale nie wiem czy dam radęBea pisze:A ma ktoś ochotę na spotkanie u nas, jutro (sobota) koło 18.00? Moglibyśmy zagrać w Nową Erę, Dominiona lub Stone Age. Gdyby było nas więcej to w 7 Cudów, Cytadelę lub Sabotażystę.
Są chętni?
Benedetto XVII pisze:Dam znać jutro, jest szansa ze będę mógł i będe chętnyAczkolwiek w w/w gry też nie mozna kłamać
Ok, to dajcie znać, bo jak się nie zbierze przynajmniej 2 osoby to chyba przełożymy na dogodniejszy terminReid666 pisze: Ja chętnie ale nie wiem czy dam radę. Również dałbym znać jutro tak koło południa.
Oni też dzisiaj nie mogąReid666 pisze:Ja dałbym radę, Krzysiek I i Ania nie dadzą niestety rady.
Tak ze 4 osoby rzeczywiście by się przydały żeby fajnie pograć.
A co z Markiem i Moniką?
Jak najbardziej, może w końcu uda się w Eclipse pograćBea pisze:Oni też dzisiaj nie mogąReid666 pisze:Ja dałbym radę, Krzysiek I i Ania nie dadzą niestety rady.
Tak ze 4 osoby rzeczywiście by się przydały żeby fajnie pograć.
A co z Markiem i Moniką?To chyba sobie dziś odpuścimy
Może uda się spotkać w przyszły weekend
http://galakta.pl/download/Osadnicy_pla ... rukcja.pdfZa s a d a o d s t ę p u : O s a d a mo ż e być zb udo w a n a n a d a n y m Sk r z y ż ow a n i u ( ➔ ) t y l k o w t ed y , g d y na s ą s i ed n i ch t r z e ch sk r z y ż o w a n iac h NIE z n ajd u je się i n n a o s a d a ( n i e z a l e ż n i e do kogo o n a n a l e ż y ) .
mr.big pisze:Czyli dobrze graliśmy![]()
Wystarczy odstęp jednego skrzyżowania a nie 2 tak jak kiedyś tłumaczyłeś.
Hello,arshenik! pisze:Eh, zaglądnij do instrukcji w swoim egzemplarzu lub na rysunek w instrukcji z galakty. Muszą być odstępy jednego skrzyżowania, czyli dwóch boków hexów niezależnie czy to od swojego domku, czy przeciwnika.
Byłem raz z Beą, akurat załapałem się na mini turniej Netrunnera.mr.big pisze:A tak z innej bajki.
Nawet nie wiedziałem że Galakta jest z Krakowa.
Mają "Hobby Center" gdzie można przyjść, pooglądać gry i zagrać. Lokalizacja całkiem przyjemna![]()
Łagiewnicka rzut beretem.
http://galakta.pl/kontakt-2/aaa/
Byliście tam kiedyś ?
arshenik! pisze:Eh, zaglądnij do instrukcji w swoim egzemplarzu lub na rysunek w instrukcji z galakty. Muszą być odstępy jednego skrzyżowania, czyli dwóch boków hexów niezależnie czy to od swojego domku, czy przeciwnika.
Fajnie. Kiedyś się tam wybiorę, może nie po to żeby zagrać ale żeby oglądnąć "wnętrza" gier które mnie interesują, a jest ich jeszcze kilkaReid666 pisze:
Byłem raz z Beą, akurat załapałem się na mini turniej Netrunnera.
Lokalizacja przyjemna, lokal fajny, sporo stolików.
Mają oczywiście mnóstwo własnych gier do wypróbowania.
Organizują turnieje Netrunnera i pewnie innych gierek.
Ogólnie robi dobre wrażenie.
Jedno wolne pole ma być pomiędzy, ale jak liczymy na którym skrzyżowaniu od domku można postawić kolejny domek, to wychodzi, że na drugim, stad może te wątpliwości. Ale z wklejonego zdjęcia wychodzi, że gracie dobrze.mr.big pisze:Czyli dobrze graliśmy![]()
Wystarczy odstęp jednego skrzyżowania a nie 2 tak jak kiedyś tłumaczyłeś.
Aż się z ciekawości zarejestruję na tym portalu i zobaczę jakie tam są zasady, bo wspominałeś że tam grają na 2 odstępy.
Nigdy tak nie graliśmy, nawet w Jaworkacharshenik! pisze:To nie graliśmy tak, że swoje osady mona stawiać obok siebie?
arshenik! pisze:http://galakta.pl/download/Osadnicy_pla ... rukcja.pdfZa s a d a o d s t ę p u : O s a d a mo ż e być zb udo w a n a n a d a n y m Sk r z y ż ow a n i u ( ➔ ) t y l k o w t ed y , g d y na s ą s i ed n i ch t r z e ch sk r z y ż o w a n iac h NIE z n ajd u je się i n n a o s a d a ( n i e z a l e ż n i e do kogo o n a n a l e ż y ) .
Zresztą to co wkleiłeś nie zaprzecza tej zasadzie.
Ja grałem na playcatan.com - trzeba się zarejestrować i ściągnąć aplikację.
Nam też niedziela bardziej odpowiada. Arshenik! Reid666, co Wy na to? Nie dałoby się przełożyć na niedzielę?mr.big pisze:Nam może dopiero w niedzielę uda sie wygospodarowc trochę czasu na gry. Inne dni odpadają. To samo następny tydzień.
Niedzielne spotkanie byłoby super. Niestety Arshenik! ma akurat warunki do zorganizowania spotkania w piątek i w sobotęBea pisze:Nam też niedziela bardziej odpowiada. Arshenik! Reid666, co Wy na to? Nie dałoby się przełożyć na niedzielę?mr.big pisze:Nam może dopiero w niedzielę uda sie wygospodarowc trochę czasu na gry. Inne dni odpadają. To samo następny tydzień.