- ciągle namawiam na Grę o tron (wariant 4-osobowy), ktoś chętny??

- lub z lżejszych i szybszych tytułów może Quarriors?
Sprawdzę, jak wyglądał będzie mój dzisiejszy wieczór i dam znaćtomasch pisze:Paskudnik, co z dziś? Mamy silny skład na Le Havre
sirwei pisze:Ktoś reflektuje na jakiś mój tytuł? Wybór spory a plecak mały
Arkham horror, Fury of Dracula, Descent, Warcraft - piszę się na wszystko z tego, więc wybieraj, co masz ulubione i co wpasuje się godzinowo.sirwei pisze:Ktoś reflektuje na jakiś mój tytuł? Wybór spory a plecak mały
Im więcej tym lepiej, aczkolwiek przy takim zainteresowaniu trzeba będzie to zacznąć rozbijać na parę dni. Gdzie my znajdziemy miejsce do grania dla 12 osób za jednym zamachemmadziam pisze:Cześć,
czy jest możliwość wciąż dołączenia do waszych spotkań? Dziś już się nie chcemy (2 osoby) wcinać, ale za tydzień bardzo chętnie byśmy się pojawili jeśli można
Jako, że dziś DOPIERO (byłam ślepa do dziśMagggie pisze:@madziam nie będzie kaszkieta dziś, mamy dwa spore stoły, myślę, że w razie czego dalibyśmy radę się upchnąć (choć bezpieczniej pewnie będzie następnym razem)
Niby jak u mnie. Ale w suburii coś nie halo;). Na pewno jest zasada że w razie remisu wygrywam ja;)Demoniszcza pisze:Howgh ! 2 wygrane na 3 zagrane gry.
Tylko piwo maja za dobre... Człowiek by pił i pił...