Misio wygląda na trochę głodnego.
Słyszałem, że krewetki migrują w górę górskich strumieni, żeby złożyć tam ikrę, a sprytne misie wyławiają je na kisiel.

Może ten zamknięty w zoo dostał paczkę z domu?
A czy mógłbyś ocenić River Crossing w stosunku do Rush Hour i TipOver, o których czytałem na stronie Games Fanatic?Pancho pisze:Łamigłówka, River Crossing.
No właśnie i teraz nie wiem co ci odpisać w tym topicu, przecież to edrache-owa "Druga strona"mst pisze:A czy mógłbyś ocenić River Crossing w stosunku do Rush Hour i TipOver, o których czytałem na stronie Games Fanatic?
Jeśli komuś dać bana to Tobie. Widziałeś jakie fajne krewetki w kisielu pływająAndy pisze:Wstyd mst, tak zaniżać poziom wątku! I jeszcze Pancha w to wciągasz!![]()
Jak dla mnie ban to za mało: do kisielu z nim!
Czasami nawet takiemu mst się jakaś przyjemność (oprócz planszówek, kisielu i krewetek) od życia należy.draco pisze:Chcesz mst zrobić przyjemność![]()
Nie mst, tylko krewetkom. Nie wiesz, że są mięsożerne?draco pisze:Widziałeś jakie fajne krewetki w kisielu pływająChcesz mst zrobić przyjemność
![]()
Tia... z tymi planszówkami to trochę właśnie taki mankament jest, że diablo dużo kartonu się przy tem pałęta i ciężko się wobec tego z takim Płerto Ryko zalogować do basenu z kiślem i krewetkami trzema (trzema, bo jakoś wolę PR na 4 graczy...)Dandee pisze:Jeśli piszemy o krewetkach z fotki, to niezależnie od tego jak są żerne, same w sobie dostarczają dość przyjemności.
Mst tylko odwróciłby ich uwagę od kisielu.
Nie. Ta:mst pisze:Ta wersja?Styku pisze:Moją ulubioną karcianką są szachy.![]()
http://www.boardgamegeek.com/game/19062
ma być podobno pod koniec wakacji. Jako gratis dołączona zostania paczka kiślu instant oraz talon na ogrodowy basen z PCV.mst pisze:Czy ktoś może wie czy drugi dodatek do Hive - Krewetka - ukaże się jeszcze w tym roku?