Czy kolega tu czasami nie kładzie dwóch prostokątów jednego dealera?
Chyba to jest błąd? Albo my źle graliśmy bo nam tłumacz gry kazał kłaść tylko jedną ramkę w zależności ile mieliśmy marketingu.
Czy kolega tu czasami nie kładzie dwóch prostokątów jednego dealera?
@maslopi pstryknął zdjęcia każdej z plansz. Może wrzuci
Wyciągaj! Zaznacz tylko współgraczom, że to bardzo specyficzna gra i łatwo się do niej zniechęcić z wielu powodów (głównie wygląd i nauka obsługi zniechęcają). Jednak rozgrywka daje ogromną satysfakcję w relatywnie przystępnym czasie rozgrywki.HorribleNick pisze: ↑04 gru 2024, 13:42 Obserwuje wątek od chwili i bardzo mnie cieszy, że ludziom się podoba i to już jakiś czas po premierze. Kupiłem od razu jak wyszło, czeka w folii na półce. Widziałem potężne wyprzedaże na 3trollach, już spisałem na straty zakup, ale az mam ochote na stol wyciagnac![]()
Wywołany do tablicy wrzucam zdjęcia fabryk (niestety mam tylko dwie, ale za to 1szego i 2giego miejsca). Gracz fioletowy wygrałApos pisze: ↑04 gru 2024, 13:47@maslopi pstryknął zdjęcia każdej z plansz. Może wrzuci![]()
W moim odczuciu to przykłady fabryk (przynajmniej moja) jak tego nie robić![]()
Zawsze czegoś brakuje, a to 1 pola, kafelka albo coś jest za duże i się nie mieści. Jest to w moim odczuciu emocjonujące wyzwanie, aby przez cała rozgrywkę planować wygląd fabryki i tyle linii, takiej jakości, aby na końcu najwięcej zarobić
Wyciągaj! Zaznacz tylko współgraczom, że to bardzo specyficzna gra i łatwo się do niej zniechęcić z wielu powodów (głównie wygląd i nauka obsługi zniechęcają). Jednak rozgrywka daje ogromną satysfakcję w relatywnie przystępnym czasie rozgrywki.HorribleNick pisze: ↑04 gru 2024, 13:42 Obserwuje wątek od chwili i bardzo mnie cieszy, że ludziom się podoba i to już jakiś czas po premierze. Kupiłem od razu jak wyszło, czeka w folii na półce. Widziałem potężne wyprzedaże na 3trollach, już spisałem na straty zakup, ale az mam ochote na stol wyciagnac![]()