WH40K: Kill Team (N.N.)

Dyskusje o konkretnych grach bitewnych
wisniax
Has thanked: 74 times
Been thanked: 36 times

Re: WH40K: Kill Team (N.N.)

Post autor: wisniax »

Skrzydła wyszły elegancko. Same contrasty? Moi Vespidzi od 3mcy czekają na dokończenie broni i podstawek :p
Cyel
Has thanked: 1408 times
Been thanked: 1681 times

Post autor: Cyel »

wisniax pisze: 28 maja 2025, 17:28 Skrzydła wyszły elegancko. Same contrasty? Moi Vespidzi od 3mcy czekają na dokończenie broni i podstawek :p
Dzięki :) Tak, to prawie same Contrasty na drybrushu z wyjątkiem wyposażenia produkcji Tau (szary+ wash Nuln Oil). Podstawki też drybrush+Contrast. Poszedłem w bardziej naturalne kolory a la karaluchy, choć rozważałem też inne owady (np osy, ofc) Ten domyślny, pomarańczowy schemat wymyślony przez studio GW wydaje mi się bardzo słaby.
Awatar użytkownika
Mr_Fisq
Administrator
Has thanked: 1670 times
Been thanked: 1846 times

Post autor: Mr_Fisq »

Cyel pisze: 28 maja 2025, 19:44
wisniax pisze: 28 maja 2025, 17:28 Skrzydła wyszły elegancko. Same contrasty? Moi Vespidzi od 3mcy czekają na dokończenie broni i podstawek :p
Dzięki :) Tak, to prawie same Contrasty na drybrushu z wyjątkiem wyposażenia produkcji Tau (szary+ wash Nuln Oil). Podstawki też drybrush+Contrast. Poszedłem w bardziej naturalne kolory a la karaluchy, choć rozważałem też inne owady (np osy, ofc) Ten domyślny, pomarańczowy schemat wymyślony przez studio GW wydaje mi się bardzo słaby.
Pod spodem jest szary podkład i drybrush czy coś innego?

A z innej beczki - data premiery Kill Team: Typhon jeszcze nie jest znana?
Te zestawy dwubandowe są trudne do dostania w Polsce, i trzeba na nie uważnie polować, czy raczej bez tragedii? Kill Team: Blood and Zeal jakoś przegapiłem, i nie chciałbym tego powtórzyć.
Sprzedam: Porządki po majówce - nowości, obniżki (m.in.: Nova Aetas - dodatki, Królestwa Północy, SPQR Deluxe, League of Dungeoneers)
Przygarnę: Zone Wars, Dropfleet Commander
Cyel
Has thanked: 1408 times
Been thanked: 1681 times

Post autor: Cyel »

Mr_Fisq pisze: 01 cze 2025, 17:03

Pod spodem jest szary podkład i drybrush czy coś innego?

A z innej beczki - data premiery Kill Team: Typhon jeszcze nie jest znana?
Te zestawy dwubandowe są trudne do dostania w Polsce, i trzeba na nie uważnie polować, czy raczej bez tragedii? Kill Team: Blood and Zeal jakoś przegapiłem, i nie chciałbym tego powtórzyć.
Czarny podkład i parę warstw drybrushu w coraz jaśniejszych odcieniach szarości aż do białego.

Data premiery znana jeszcze nie jest, można co niedzielę pilnować The Warhammer Community, to z tygodniowym wyprzedzniem zapowiedzą : https://www.warhammer-community.com/en- ... -features/ Natomiast około tejże daty przez pewien czas pudło powinno być do dostania bez jakiegoś wielkiego problemu w PL. Może z czasem są wykupowane, bo mają ograniczony druk, ale potem (parę miesięcy później) te teamy i tak będą dostępne indywidualnie.
ODPOWIEDZ