WH40K: Kill Team (N.N.)
-
- Has thanked: 1408 times
- Been thanked: 1681 times
Re: WH40K: Kill Team (N.N.)
Dzięki

- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1670 times
- Been thanked: 1846 times
Pod spodem jest szary podkład i drybrush czy coś innego?Cyel pisze: ↑28 maja 2025, 19:44DziękiTak, to prawie same Contrasty na drybrushu z wyjątkiem wyposażenia produkcji Tau (szary+ wash Nuln Oil). Podstawki też drybrush+Contrast. Poszedłem w bardziej naturalne kolory a la karaluchy, choć rozważałem też inne owady (np osy, ofc) Ten domyślny, pomarańczowy schemat wymyślony przez studio GW wydaje mi się bardzo słaby.
A z innej beczki - data premiery Kill Team: Typhon jeszcze nie jest znana?
Te zestawy dwubandowe są trudne do dostania w Polsce, i trzeba na nie uważnie polować, czy raczej bez tragedii? Kill Team: Blood and Zeal jakoś przegapiłem, i nie chciałbym tego powtórzyć.
-
- Has thanked: 1408 times
- Been thanked: 1681 times
Czarny podkład i parę warstw drybrushu w coraz jaśniejszych odcieniach szarości aż do białego.Mr_Fisq pisze: ↑01 cze 2025, 17:03
Pod spodem jest szary podkład i drybrush czy coś innego?
A z innej beczki - data premiery Kill Team: Typhon jeszcze nie jest znana?
Te zestawy dwubandowe są trudne do dostania w Polsce, i trzeba na nie uważnie polować, czy raczej bez tragedii? Kill Team: Blood and Zeal jakoś przegapiłem, i nie chciałbym tego powtórzyć.
Data premiery znana jeszcze nie jest, można co niedzielę pilnować The Warhammer Community, to z tygodniowym wyprzedzniem zapowiedzą : https://www.warhammer-community.com/en- ... -features/ Natomiast około tejże daty przez pewien czas pudło powinno być do dostania bez jakiegoś wielkiego problemu w PL. Może z czasem są wykupowane, bo mają ograniczony druk, ale potem (parę miesięcy później) te teamy i tak będą dostępne indywidualnie.