Trzeba bylo wziac od pani redaktor jakis kontakt i dogadac sie z nia (albo za jej posrednictwem) potem w sprawie udostepnienia nagrania z audycji.
Łojej, ale dałem ciała.Piotro pisze:Dzięki za dzięki.
Browarion dostał ciastko ode mnie i cieszył się jak dziecko po wygranej w turnieju. Teraz się dowiedział, że wcześniej Skanna dostała sernik, i jest zły że on też nie dostał
Łasuch
Kiedy będzie następna edycja jeszcze nie jest pewne.Scerious pisze:A mam takie pytanko , za ile tak mniej więcej odbędzie się następna edycja Gratislavia xDD ?
Słyszałem że co pół roku i chcę się upewnić
Dzięki za odp (Zapraszam na mojego bloga www.dungeoneerpl.blogspot.com QQ)Browarion pisze: Kiedy będzie następna edycja jeszcze nie jest pewne.
To wciąż kwestia decyzji co do dalszego kształtu Festiwalu, jak i kierunku rozwoju.
Please - trzymaj rękę na pulsie, bo oczywiście o wszystkim będziemy informować
E tam, jest wiele innych zarzewi planszówkowego szaleństwa w kraju. Jako organizator Gratislavii wolałbym nie czekać pół roku na wyjazd na Pionka, a mając w perspektywie tylko miesiąc czekania było mi łatwiej wytrwać na peronie pokoju kolejowego.Veridiana pisze:Najlepiej, żeby Pionek i Gratislav ia mijały się o 3 miesiące, aby utrzymać kwartalny planszówkowy wypas.
macike pisze:...miesiąc czekania było mi łatwiej wytrwać na peronie pokoju kolejowego.
Az sie wierzyc nie chce, nie?Scerious pisze:Niestety Dungeoneer był caały czas zajęty :PP
Jam ci!Zielu pisze:Nie wiem, który z Was jest tym, co pokonał dwa Cthulhu i zabił trzy trolle, ale na dowód, że Myszka Miki nie jest mitem, mam tutaj obrazek z nadchodzącej gry. Niestety, komputerowej Dziękuję temu, kto w czeluściach The Mexican polecał Snow Tails oraz temu, który nam je tłumaczył - co prawda nie dotarliśmy do momentu, w którym mogliśmy się podstępnie, jak na prawdziwych graczy przystało, pospychać w śnieg, ale na pewno spróbujemy jeszcze raz. Gierka bardzo mi się spodobała.
to napisz do ilu lat jest ta gra, tylko szczerze, nie kurtuazyjniemelee pisze:na jedynym zdjęciu gram w Kajko i Kokosza