Ciekawe co by powiedział Żelisław Żyżyński z C+Lothrain pisze:Dobrnęli do końca alfabetu, bo za mną to już niewielu się znajdzie.

PS. Otrzymałem list (elektroniczny) z pieczęcią, że do mnie również Mości Panowie ławą zmierzają...

Ciekawe co by powiedział Żelisław Żyżyński z C+Lothrain pisze:Dobrnęli do końca alfabetu, bo za mną to już niewielu się znajdzie.
Tak to ta karta, a te walce to też z tego co pamiętam gratis, żeby łatwiej wpływy przewagi i dominację oznaczać.mbuka pisze:dotarło
i mam pytania - czemu jest osobny woreczek strunowy z walcami dużymi i małymi w 5 różnych kolorach? Karta Nadanie tytułu książęcego to ta unikalna karta co mają tylko ci ze wspieram.to, tak?
Tak, to nagroda za przekroczenie progu 55 tys. zł.magneticzero pisze:Do mnie rowniez dotarło, czyli te drewniane znaczniki dominacji to tez jest exclusive dla wspierajacych na wspieram to ?:)
Nie, tu nie było zmiany drukarni, po prostu producent jest inny. Warto też pamiętać, że SCD 1944R2R to 199,90 zł. Co nie zmienia faktu, że Magnaci są wydani fenomenalnie.grabol pisze:Kciuk w górę się Wam należy, mimo że jakość wydania zauważalnie gorsza niż w przypadku 1944R2R. Czyżby przez tą zmianę drukarni?
Już dawno zrobioneComandante pisze:Mam prośbę, dość bezpośrednią: chiałbym aby każdy, komu spodobała się jakość wydania Magnatów, da nam kciuka na okładce gry na BGG:
http://boardgamegeek.com/image/2008461/ ... game-power
im szybciej swiat sie dowie o grze, tym szybciej przygotujemy dodatek do gry - a juz wiemy, ze beda w nim ciekawe rzeczy
Walce na drogi!WRS pisze:E tam, walce są kapitalne!
żetony do archiwum
Tak, to celowe, dbamy o Waszą pozycję w rodzinnym stadzie.Jacek_PL pisze:Otrzymałem dziś paczkę i muszę przyznać że karton w którym przyszły gry jest super. Nie wiem jak inni dostali ale moje opakowanie sugerowało że w środku są śruby, bardzo wygodne jeśli odbiera małżonka - "Coś zamawiałeś ?", "A tak, takie śrubki żeby poskręcać regał"