(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Wintermute
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Jak cos to sobote mam wolna i mozemy u mnie na sluzewiu. Mieszkanko nie za duze, ale jakos Was upchne:)
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 275 times
- Been thanked: 683 times
Dobra! Mam chatę! Więc niech tylko wszystko ogarnę i widzimy się u mnie na parapetówie 

♀
- Wintermute
Maxxx bedzie niepocieszony, ze nie wyladowalas na Ursusie:)
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
No ba, że zadaszony.
Do parapetu przykleili tarasik, więc Paweł będzie miał też gdzie palić
No i są dwa stoły

No i są dwa stoły

♀
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
coś widzę, że parapetówka u Ciebie będzie szybciej niż u mnie, choć też stół wybieram a Paweł mi nakładkę na stół pod Firestorma kombinujewalkingdead pisze:No i są dwa stoły

- walkingdead
Spoko, musisz swoje mieszkanie dopieścić bo to Twoje, ja wynajmę, więc sprawa wygląda zupełnie inaczej. 

♀
Dawno mnie u Was nie było:) Ktoś chce odkupić ode mnie nowiusieńkiego Wiedźmina za 165 zł?:)
Maxxx jak to to to zrobiłeś że sprzedajesz już grę która jeszcze nie dotarła do Ciebie ze sklepu :>?
Właśnie dlatego ją sprzedaję:) Taki trick:)
Gra czeka na wysyłkę, więc mogę podać dowolny adres:)
Gość, dla którego zamówiłem, delikatnie mówiąc nie wywiązał się z umowy, więc sprzedaję:)
Gra czeka na wysyłkę, więc mogę podać dowolny adres:)
Gość, dla którego zamówiłem, delikatnie mówiąc nie wywiązał się z umowy, więc sprzedaję:)
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Ostatnio gralismy w Burning Suns, ale chwilowo w tygodniu gramy zdecydowanie rzadziej z uwagi na perypetie mieszkaniowe kilku osob.
Witam sąsiadów 
W związku z tym że do końca grudnia jestem na bezrobociu chętnie z kimś pogram od rana do 14:30
Mogę komuś pokazać/nauczyć Netrunnera, Warhammera Conquest, Mage Wars.
Chętnie zagram w Poprzez wieki czy inną trudniejszą grę
Mogę podjechać gdzieś na Tarcho tudzież zapraszam do siebie

W związku z tym że do końca grudnia jestem na bezrobociu chętnie z kimś pogram od rana do 14:30

Mogę komuś pokazać/nauczyć Netrunnera, Warhammera Conquest, Mage Wars.
Chętnie zagram w Poprzez wieki czy inną trudniejszą grę

Mogę podjechać gdzieś na Tarcho tudzież zapraszam do siebie

- walkingdead
Żeby nie było, te kilka osób nie mieszka razem w komunie planszówkowejRocy7 pisze:Ostatnio gralismy w Burning Suns, ale chwilowo w tygodniu gramy zdecydowanie rzadziej z uwagi na perypetie mieszkaniowe kilku osob.

Chyba, że o czymś nie wiem

♀
Eksmitowano ich za patologiczne i dewianckie zainteresowania planszówkowe...?:-)
- Wintermute
I na stos!Maxxx76 pisze:Eksmitowano ich za patologiczne i dewianckie zainteresowania planszówkowe...?:-)

- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
no proszę, jak powiało tu bsdm - dla postronnych obserwatorów pragnę wytłumaczyć, że nadal katujemy tu wyłącznie planszówki..a czasami one nas 

Granie na Bemowie
Proponuję w ramach popołudniowej sesji ćwiczeń umysłowych rozwinąć skrót bsdm trzymając się tematyki gier planszowych. Np. Brawurowo Skacząca Drużyna Meepli