Miedwied pisze:Jaka jest różnica między egzemplarzami przygotowanymi dla uczestników akcji na wspieram.to, a egzemplarzami dostępnymi w sklepach? Czy gry dostępne w sklepach posiadają elementy drewniane? Jeśli tak to które?
W egzemplarzach sklepowych większość elementów to drewniane znaczniki, za wyjątkiem żetonów przewagi/dominacji. Z akcji wspieram.to dodatkowo dołączone są drewniane znaczniki przewagi/dominacji i dodatkowa karta "nadanie tytułu książęcego", zdjęcie:
Poza tym podzielę się wrażeniami:
Tak jak wyżej ktoś zauważył, przesyłka nie była najlepiej spakowana, kupiłem 5 sztuk na wspieram.to, ale ze względu na to, że pudełko do którego je wrzucono było za małe, jedna z nich na rogu ma lekkie zagięcie. Jednak to tylko moja uwaga, żeby na przyszłość zwracać bardziej uwagę na lepsze pakowanie. Do tego w jednej z dodatkowych paczek brak było karty nadania tytułu książęcego, ale tu trzeba pochwalić wydawnictwo bo gdy o tym napisałem, zaraz dostałem informację, że została ona wysłana.
Sama gra prezentuje się doskonale, plansza, grafiki kart i ich opisy to majstersztyk.
We dwie osoby gra się naprawdę przyjemnie, aczkolwiek czuć, że im więcej graczy to emocje znacznie wzrosną, co dzisiaj zamierzam sprawdzić.
I wydaje mi się, że przydałby się tylko jeszcze jakiś dodatek, który podniósłby poziom złożoności gry.