musieliście mieć mocno nieprzespaną noc, skoro wrzucacie tak wcześnie. graliście do rana?kwiatosz pisze:Recenzja Splendoru w Gradaniu ZnadPlanszy - zapraszamy

musieliście mieć mocno nieprzespaną noc, skoro wrzucacie tak wcześnie. graliście do rana?kwiatosz pisze:Recenzja Splendoru w Gradaniu ZnadPlanszy - zapraszamy
To znaczy, że ja tu od paru dni godziny do czwartku odliczam, a kolejny odcinek sobie leży w tym czasie na Twoim kompie i się ze mnie nabija!?kwiatosz pisze:HeheTo zależy od tego czy pracuję na ranną czy popołudniową zmianę tego dnia. No i od pewnego czasu jestem mądrzejszy i wpis i wszystko co się da mam zrobione ze 2 dni wcześniej, więc wrzucenie to z pół godzinki max. Byłoby automatycznie, ale Mixcloud na głowę upadł wyceniając zaprogramowane wrzucanie na 50zł/mc...
Tam sobie na dysku leży kilka lub kilkanaście nowych odcinków, a nie tylko kolejny.mig pisze:To znaczy, że ja tu od paru dni godziny do czwartku odliczam, a kolejny odcinek sobie leży w tym czasie na Twoim kompie i się ze mnie nabija!?kwiatosz pisze:HeheTo zależy od tego czy pracuję na ranną czy popołudniową zmianę tego dnia. No i od pewnego czasu jestem mądrzejszy i wpis i wszystko co się da mam zrobione ze 2 dni wcześniej, więc wrzucenie to z pół godzinki max. Byłoby automatycznie, ale Mixcloud na głowę upadł wyceniając zaprogramowane wrzucanie na 50zł/mc...
![]()
oj nieładnie
Znowu "popierdółki" zamiast pełnoprawnej gry?kwiatosz pisze:Trójrecnzja: Qwixx, VivaJava The Coffee Game The Dice Game oraz Ra The Dice Game w Gradaniu ZnadPlanszy, zapraszamy
"Czyż nie dobija się koni?": bardzo słuszna idea.kwiatosz pisze:Zrobimy kiedyś odcinek "kosmiczne 4x - przegląd" i będziesz miał się z pyszna słuchając 7 godzin o Twilight Imperium, Space Empires, Rex i jeszcze ze dwóch takichZdecydowanie stoimy na stanowisku, że taki przegląd kilku tytułów to lepsza sprawa niż odcinki po 10 minut
Ja jestem za:) :pkwiatosz pisze:Zrobimy kiedyś odcinek "kosmiczne 4x - przegląd" i będziesz miał się z pyszna słuchając 7 godzin o Twilight Imperium, Space Empires, Rex i jeszcze ze dwóch takichZdecydowanie stoimy na stanowisku, że taki przegląd kilku tytułów to lepsza sprawa niż odcinki po 10 minut
![]()
Korsar jest genialny - miałem kilka lat na półce zafoliowany egzemplarz Loota (kupiony a jakiejś londyńskiej fundacji). Jakoś nie mogłem się przekonać do tego, żeby zagrać a brak instrukcji polskiej utwierdzał mnie w tym. Jak wyszła polska wersja i udało mi się zdobyć naszą instrukcję (dzięki;) okazało się nagle, że miałem na półce planszówkowego Graalakwiatosz pisze: A karcianki tylko trafiły, czy się spodobały?
Partia się chyba jeszcze nie skończyłaromeck pisze:Uśmiałem się do łez jak Windziarz wtrącił, że grał w Agricolę z Ciuńkiem, ale bez Ciuńka.
Racja!Tycjan pisze:Partia się chyba jeszcze nie skończyłaromeck pisze:Uśmiałem się do łez jak Windziarz wtrącił, że grał w Agricolę z Ciuńkiem, ale bez Ciuńka.
poooq pisze:Dbajcie o gardła chłopaki, bo słyszę, że jakieś przeciążenia was dopadły. Kogel-mogel z winem przed nagraniem powinien pomóc...