Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
http://miroslawgucwa.znadplanszy.pl/201 ... ecia-cz-1/
Moja relacja z 4. Portalkonu. Prawie 3,5 godz. nagrań audio: Nowa gra: Unita; Nowa gra: Heroes of Normandie; Prelekcja: Michał „MOracz” Oracz, Ignacy „Trzewik” Trzewiczek, Michał „Blaszak” Blacha; Prezentacja nowości na drugą połowę roku 2014; Gra zapowiedziana na rok 2015: Dawn Sector (tytuł roboczy); Rozmowa z Maciejem „Palmerem” Obszańskim na temat balansu w grze Osadnicy: Narodziny Imperium oraz o trybie dla jednego gracza, którego jest autorem; Rozmowa z Michałem Oraczem na temat piątej (szóstej) frakcji do gry Tezeusz; Wywiad z Ignacym Trzewiczkiem (różne tematy, m. in. na temat Osadników: Narodziny Imperium, jaki będzie los 51. Stanu, co jest ważniejsze GenCon czy Essen, jaka jest gra Wiedźmin oraz ogólnie o wydawnictwie Portal Games oraz o jego planach na przyszłość).
Słuchałem właśnie zapisu audio z Portalkonu, ale nie wiem czy dobrze usłyszałem. Może ktoś mógłby potwierdzić czy w tym roku wychodzi Smart i Vegas 3.0 ?
scathlock pisze:Słuchałem właśnie zapisu audio z Portalkonu, ale nie wiem czy dobrze usłyszałem. Może ktoś mógłby potwierdzić czy w tym roku wychodzi Smart i Vegas 3.0 ?
scathlock pisze:Słuchałem właśnie zapisu audio z Portalkonu, ale nie wiem czy dobrze usłyszałem. Może ktoś mógłby potwierdzić czy w tym roku wychodzi Smart i Vegas 3.0 ?
Bea pisze:Zarówno Portal, IS jak i I. Trzewiczek na pierwszym miejscu w The Hotness na BGG na chwilę obecną.
Widać, że dobra praca przynosi efekt, gratulacje dla Portalu.
Na samą grę bardzo czekam, ma w sobie (mówię po samych zapowiedziach) jakąś taką przyciągającą elegancję w wyglądzie, bardzo podoba mi się patent z tym "paskiem" frakcji, dzięki któremu wiadomo gdzie wykładać poszczególne karty.
Bea pisze:Zarówno Portal, IS jak i I. Trzewiczek na pierwszym miejscu w The Hotness na BGG na chwilę obecną.
Możecie powiedzieć żem durny, ale od momentu, w którym ujrzałem karty do IS, to wiem, że ta gra szturmem podbije ranking BGG. Byle tylko Portal nie ociągał się z dodatkami.
Możecie powiedzieć żem durny, ale od momentu, w którym ujrzałem karty do IS, to wiem, że ta gra szturmem podbije ranking BGG. Byle tylko Portal nie ociągał się z dodatkami.
ja tego nie powiem, bo mam dokładnie takie samo zdanie i już kilka razy myślałem o tym. Ta gra może odnieść sukces podobny do Robinsona. Do tego szybko ukaże się w USA, więc ranking mam wrażenie bardzo szybko będzie szedł do góry.
LCG to to nie bedzie - ale fakt - za 2 miesiace max powinno pierwsze info o dodatku wyplynac - ktory powinien sie ukazac gdzies na/po swietach. Nawet jezeli mialyby to byc jakies promo-karty. Ale nowe frakcje + dodatkowe karty do common'a to juz bedzie ogien
Zapraszamy do obejrzenia filmu z prelekcji prezentującej zapowiedzi Portal Games.
W najbliższych dniach będziemy udostępniali kolejne materiały dedykowane do naszych zapowiedzi i premier.
Równocześnie zachęcamy do zapoznania się zrewelacyjną relacją z imprezy przygotowaną przez serwis znadplanszy.pl Znajdziecie tam wywiady z osobami prezentującymi nowości, zapisy warsztatów i masę zdjęć.
Galatolol pisze:Portalu, jest może szansa na zestawienie kolejnych wersji wzoru karty do Pikseli? Bo na filmiku akurat te slajdy nie są dobrze widoczne.