no pudlo widzielismy i jest spore, pytanie tylko czy spore zeby zmiescic Walkera czy spore bo jest tam sporo

czy moze sporo powietrza opatrzonego szyldem SW:)
tak czy inaczej kupie bo lubie SW i uwielbiam Descenta...ciezkie zycie planszUFFkowicza

Gwiazdy Smierci sie spodziewasz?Hiu pisze:Duzo punch-board'ow bedzieale poza tym to mysle, ze "pudelko przyszlosciowe" na dodatki
W podstawce nie ma szalenstwa - poza AT-ST... a tak to tylko 2-3 figurki wieksze niz 1 hex a tak... to drobnica... (to samo na co cierpi D2 - DROBNICA).
Coz ... Star Wars - czekam na ciebie...
Jako syna czy córkę?Hiu pisze:jak nie bedzie kupie od dunczykow (lego) i zaadoptuje
Akurat Tom Vasel powiedział to w formie żartu i gra mu się bardzo podoba, a usprawnienia, mimo że nie rewolucyjne, sporo wniosły dobrego.dewodaa pisze:Niestety, nawet Tom Vasel potwierdza, że chłopaki "dali ciała" (serio, naprawdę nic więcej nie mogli usprawnić?!):
https://www.youtube.com/watch?v=YQKGJPH ... tKhcdMliRA
Poza tym, ten tryb skirmish nie wygląda tak zupełnie inaczej jak się spodziewałem.
Jaka szkoda jaka szkoda
no właśnie - nie grałem w Descenta, w domu mam małego fana SW - czyli tak zwany no brainer. Shut up and take my money!Harth pisze:Pewnie macie rację z tym że gra może się najbardziej spodobać tym którzy nie grali w Descenta. Ja nie grałem a na dodatek moja żona lubi klimat Star Wars... Ciekawi mnie tylko czy Galakta wyda grę po polsku.
Źle się wyraziłem, chodziło mi o to, że chłopaki dali ciała, bo mieli okazję zrobić grę Legen -wait for it- darną. Tomowi się się podobało oczywiście, ale widać, że spodziewał się czegoś więcej.kaszkiet pisze:Akurat Tom Vasel powiedział to w formie żartu i gra mu się bardzo podoba, a usprawnienia, mimo że nie rewolucyjne, sporo wniosły dobrego.dewodaa pisze:Niestety, nawet Tom Vasel potwierdza, że chłopaki "dali ciała" (serio, naprawdę nic więcej nie mogli usprawnić?!):
https://www.youtube.com/watch?v=YQKGJPH ... tKhcdMliRA
Poza tym, ten tryb skirmish nie wygląda tak zupełnie inaczej jak się spodziewałem.
Jaka szkoda jaka szkoda
Co do figurek unikalnych postaci, rzeczywiście będzie to dojenie kasy, ale gdyby były od razu w podstawce to by kosztowała jeszcze więcej niż teraz. A bez nich można spokojnie grać (w podstawce Descenta też czasem jest żeton zamiast figurki bossa).
rastula pisze:ale Vader i Lucke mieli być w głównym boxie - jako dwa "zestawy dodatkowe"...??? Ich figurki są nawet na materiałach FFG???
As an added bonus, Imperial Assault includes the Darth Vader Villain Pack and the Luke Skywalker Ally Pack. These figure packs mark the first expansions for Imperial Assault, adding sculpted plastic figures with new campaign and skirmish missions.
Sam producent mowi, ze to Descent w klimacie SW. A to juz wiele informacji. A na stronie FFG mozna znalezc sporo informacji o samej grze - lacznie z postaciami. Polecam.Neoberger pisze:Widzę, że większość opinii to porównywanie z Descentem.
Nie mam tego tytułu, ani żadnego z jego licznych dodatków.
Chętnie więc dowiedziałbym się czegoś więcej o grze z tytułu wątku.