Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mluckner pisze: ↑05 gru 2022, 22:57
Akryl też ma minusy. Na tylnej stronie żetonów nie będzie przypomnienia o ich funkcji.
Każdy prawdziwy fan Zamków Burgundii zna wszystkie kafelki na pamięć <żarcik>
Czytam te wszystkie komentarze i nie wierzę - czy naprawdę nowa wersja będzie miała do wyboru dwie opcje:
a) ładna albo
b) funkcjonalna?
Czyli figurki zasłaniają, akryl nie ma oznaczeń z tyłu, a tylko tektura jednak daje radę. Nie, żebym jakoś cierpiał - nie kupuję nowej wersji ze względu na cenę, więc to trochę taka radosna satysfakcja przeze mnie przemawia: "nie mam, ale oni kupią i będą mieli gorzej" .
garg pisze: ↑05 gru 2022, 23:36
Czytam te wszystkie komentarze i nie wierzę
Po tylu latach w branzy jeszcze Ciebie garg cos zaskakuje, tzn bylejakosc?
Mnie troche dziwi, ze ta refleksja wspierajacych pojawila sie dopiero pol roku po kampanii.
taka radosna satysfakcja przeze mnie przemawia: "nie mam, ale oni kupią i będą mieli gorzej" .
Schadenfreude to nic wstydliwego, bardzo naturalne uczucie
Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne
mluckner pisze: ↑05 gru 2022, 22:57
Akryl też ma minusy. Na tylnej stronie żetonów nie będzie przypomnienia o ich funkcji.
Każdy prawdziwy fan Zamków Burgundii zna wszystkie kafelki na pamięć <żarcik>
Czytam te wszystkie komentarze i nie wierzę - czy naprawdę nowa wersja będzie miała do wyboru dwie opcje:
a) ładna albo
b) funkcjonalna?
Czyli figurki zasłaniają, akryl nie ma oznaczeń z tyłu, a tylko tektura jednak daje radę. Nie, żebym jakoś cierpiał - nie kupuję nowej wersji ze względu na cenę, więc to trochę taka radosna satysfakcja przeze mnie przemawia: "nie mam, ale oni kupią i będą mieli gorzej" .
Domyślną wersja to ta bez akryli i bez figurek. Pozostałe rzeczy są opcjonalne i nie widzę z tym problemu. Co do funkcjonalności akrylu to czy oryginalne zamki miały te napisy na kaflach monastyrów? Wydaje mi się że nie ale nie miałem tego dodatku.
szurubur pisze: ↑14 sty 2023, 01:36
wiadomo cos czy gra trafi do normalnej sprzedazy?
Tak
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Nie wiedziałem, gdzie napisać, więc wpiszę tutaj: w aleplanszówkach ruszyła przedsprzedaż na nową edycję od AR i przy zamówieniu z rabatem lojalnościowym i kodem rabatowym 3% robią się spoko ceny (np. przy Splendid nadplaca się pi razy oko 50 zł względem zbiorówki - bo zakładam, że w AleP dostawa jest za free).
Może to info przyda się komuś, kto się nie załapał.