Circadians: Ład Chaosu / Circadians Chaos Order (S. J. Macdonald, Zach Smith)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
itsthisguyagain
Has thanked: 264 times
Been thanked: 454 times

Re: Circadians: Ład Chaosu / Circadians Chaos Order (S. J. Macdonald, Zach Smith)

Post autor: itsthisguyagain »

Z tego co kojarzę poprawione karty były od razu w pudełku ale na 100% nie jestem pewien
wicz
Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Re: Circadians: Ład Chaosu / Circadians Chaos Order (S. J. Macdonald, Zach Smith)

Post autor: wicz »

Zgadza się. Ja miałem dodane w pudełku. Jak i zaklejone, błędnie wydrukowane informacje na pudełku :)
Pablosz
Has thanked: 105 times
Been thanked: 58 times

Post autor: Pablosz »

A tak pamietam byly dodatkowe karty. U mnie niestety gra wyleciala po jedenej rozgrywce z kolekcji. Nawet fajna, ale wiedzialem ze trudno bedzie wyciagac ja na stol bo konkurencja dluga, a inne gry wiedzialem ze beda pojawiac sie do ogrania. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ