To co, rundki dookoła stołu i przy pełnym okrążeniu 50-ka?Rocy7 pisze: fajnie na szczęście to lżejsza gra to będziemy w stanie grać nawet po Wyprawie do Westeros, albo nawet w trakcie
(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
- Wintermute
Pod warunkiem, ze go nie rozkladasz:)sirwei pisze:To co, rundki dookoła stołu i przy pełnym okrążeniu 50-ka?Rocy7 pisze: fajnie na szczęście to lżejsza gra to będziemy w stanie grać nawet po Wyprawie do Westeros, albo nawet w trakcie
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Już stoi rozłożonyWintermute pisze:To co, rundki dookoła stołu i przy pełnym okrążeniu 50-ka?
Pod warunkiem, ze go nie rozkladasz:)

- Wintermute
Damn...
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Rocy podrzucił mi taki oto wątek na forum:
http://forum.gry-planszowe.pl/viewtopic.php?f=4&t=32869
Może warto wesprzeć? Ja oddałem na nich swój głos (chociaż ledwo mówię:)
http://forum.gry-planszowe.pl/viewtopic.php?f=4&t=32869
Może warto wesprzeć? Ja oddałem na nich swój głos (chociaż ledwo mówię:)
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Niestety z przyczym osobistych odpadam z dzsiejszego spotkania. Dobrej zabawy.
W imieniu gospodyni dziękuję za tłumne przybycie i sporą dozę rozrywki. Niby tylko 3 tytuły ale myślę że zabawy było sporo. Kto wie może właśnie urodził nam się nowy maniak planszówek.... I bywalec naszych spotkań. Czekam na testy Władców Przestworzy. Będę go woził na każde nasze kolejne spotkanie
Zaczynam myśleć o kartach modyfikacji ale sprawdzą się chyba tylko podczas typowych dogfightów.
Chętnie powtórzę Cadwallon w innym scenariuszu z lepszym zestawem złodziei i większą dozą odwagi
To następne spotkanie u walkingdead?

Chętnie powtórzę Cadwallon w innym scenariuszu z lepszym zestawem złodziei i większą dozą odwagi

To następne spotkanie u walkingdead?
Hej,
Dzięki sirwei za gościnę:). Gry pierwsze dwie gry ciekawe, Panic Lab na pewno sobie sprawię (opisałem żonie i się spodobało), brakuję mi jakiejś gry na spostrzegawczość nie będącą Dobblem:).
City of Thieves, fajne z chęcią kiedyś powtórzę bo ciekaw jestem innych scenariuszy jak i gangów.
Co do X-Winga to powinniście wygrać, gdyż bezmyślnie i chamską was zwałkowałem/wałkowałem z co przepraszam, i nie zamierzam się z tego faktu usprawiedliwiać. Jedyne o co proszę to wybaczenie oraz ew. rewanż.
Ta sytuacja tylko potwierdza, że jestem początkującym graczem.
Ja w styczniu na pewno was zaproszę do mojej nowej pieczary na swoje urodziny:).
Pozdro,
Ludwi$
Dzięki sirwei za gościnę:). Gry pierwsze dwie gry ciekawe, Panic Lab na pewno sobie sprawię (opisałem żonie i się spodobało), brakuję mi jakiejś gry na spostrzegawczość nie będącą Dobblem:).
City of Thieves, fajne z chęcią kiedyś powtórzę bo ciekaw jestem innych scenariuszy jak i gangów.
Co do X-Winga to powinniście wygrać, gdyż bezmyślnie i chamską was zwałkowałem/wałkowałem z co przepraszam, i nie zamierzam się z tego faktu usprawiedliwiać. Jedyne o co proszę to wybaczenie oraz ew. rewanż.
Ta sytuacja tylko potwierdza, że jestem początkującym graczem.
Ja w styczniu na pewno was zaproszę do mojej nowej pieczary na swoje urodziny:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Dzięki za obecność i przytaszczenie plecaków. Inni goście przynosili co najwyżej butelki
Mi też bardzo się podoba panic lab, wczoraj sporo dzieciaków, nawet przedszkolaków dawało radę i ogrywało rodziców. Więc polecam nie tylko singlom
.
City of thieves to całkowita nowość u mnie wiec też mam ogromna ochotę na ponowne gry.
A X-winga mógłbym tłuc na okrągło i następnym razem wezmę cię na swojego skrzydłowego
A poważnie to stwierdzam że ta gra jest stworzona dla małych myśliwców i największą frajdę miałem pierwszym razem gdy prowadziłem eskadrę łotrów
Dzięki za zaproszenie na styczeń, skorzystamy

City of thieves to całkowita nowość u mnie wiec też mam ogromna ochotę na ponowne gry.
A X-winga mógłbym tłuc na okrągło i następnym razem wezmę cię na swojego skrzydłowego

A poważnie to stwierdzam że ta gra jest stworzona dla małych myśliwców i największą frajdę miałem pierwszym razem gdy prowadziłem eskadrę łotrów

Dzięki za zaproszenie na styczeń, skorzystamy

- Wintermute
Z opoznieniem przylaczam sie do podziekowan za sobotni wieczor.
City - calkiem niezla lajtowa rozgrywka. Poczatki jak zwykle zachowawcze, ale mam wrazenie ze przy kazdej nastepnej rozgrywce coraz ostrzejsze noze beda szly w ruch:)
sirwei - jak lapiesz bakcyla x'a to bedziemy informowac o nastepnych rozgrywkach. A ze duze statki psuja troche przyjemnosc z rozgrywki to sie zgodze. Sam uzywam ich glownie w wiekszyvh bitwabch na 300-500pkt gdzie sa uzupelnieniem.
City - calkiem niezla lajtowa rozgrywka. Poczatki jak zwykle zachowawcze, ale mam wrazenie ze przy kazdej nastepnej rozgrywce coraz ostrzejsze noze beda szly w ruch:)
sirwei - jak lapiesz bakcyla x'a to bedziemy informowac o nastepnych rozgrywkach. A ze duze statki psuja troche przyjemnosc z rozgrywki to sie zgodze. Sam uzywam ich glownie w wiekszyvh bitwabch na 300-500pkt gdzie sa uzupelnieniem.
- walkingdead
- Has thanked: 274 times
- Been thanked: 683 times
Podtrzymuję propozycję sobotniego spotkania u mnie.
Deklarować się, proszę
Deklarować się, proszę

♀
- Rocy7
O ktorej bysmy zaczynali? I gdzie aktualnie jest "u Ciebie" tzn. jak daleko od Wilenskiego?
Postaram sie dac rade, o ile nic bede musial wyjechac odebrac samochod.
Postaram sie dac rade, o ile nic bede musial wyjechac odebrac samochod.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 10:51 przez Rocy7, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wintermute
Pierwszy!

- Rocy7
Re: Odp: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Drugi:P moj post byl minute wczesniej, choc dobra jestes pierwszy, bo nie jest pewne na 100% ze ja dam rade;)Wintermute pisze:Pierwszy!
Zglaszam sie, ale bede na 50%.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 10:55 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej,
Zgłaszam się.
Pozdro,
Ludwi$
Zgłaszam się.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
Ok, stacjonuję dalej na Tarcho (adres prześlę na priv przed spotkaniem).
start jest mi obojętny, może być nawet 14.
O grach pisałam już wielokrotnie
start jest mi obojętny, może być nawet 14.
O grach pisałam już wielokrotnie

♀
Jeśli bym się pojawił (mam taką nadzieję), to chętnie w Zombicide bym zagrał:)
- Wintermute
Znowu koop?Maxxx76 pisze:Jeśli bym się pojawił (mam taką nadzieję), to chętnie w Zombicide bym zagrał:)
Mi 14 odpowiada, moze byc nawet wczesniej, bo niestety byc moze czas bede mial tylko do 19-20.
Podtrzymuje zaproszenie do Civki, ponadto (jesli czas pozwoli) sieknalbym w cos esefowego z kolekcji walkingdead.
- walkingdead
Ok, więc tak:
1) Wintermute
2) Rocy - TBC
3) Ludwi$
4) Maciek
5)Awawa
6) Maxxx
7) Sirwei +1
Me, myself and I
Paweł, mozesz byc wczesniej i w cos pykniemy
Ktos chetny poczytac instrukcje:
Omega Centauri
Fire In The Lake
First TO Fight
Eminant Domain
??
Gotować nie będę, więc możemy coś zamówić ewentualnie. ETC
1) Wintermute
2) Rocy - TBC
3) Ludwi$
4) Maciek
5)Awawa
6) Maxxx
7) Sirwei +1

Paweł, mozesz byc wczesniej i w cos pykniemy

Ktos chetny poczytac instrukcje:
Omega Centauri
Fire In The Lake
First TO Fight
Eminant Domain
??
Gotować nie będę, więc możemy coś zamówić ewentualnie. ETC

♀
- Rocy7
Gdyby bylo pewne ze dam rade zajalbym sie zasadami. Postaram sie zadeklarowac do srody. Jednak biore na siebie maksymalnie 2 instrukcje wiec licze na jakies decyzje w kwestii gier, ja sie dostosuje.
Choc uprzejmnie sugeruje zagrac najpierw w cos Ani, bo minie juz niedlugo rok od kupienia gier, a potem moze byc Civka.
W kwestii jedzenia glosuje na zrzutke na pizze.
Choc uprzejmnie sugeruje zagrac najpierw w cos Ani, bo minie juz niedlugo rok od kupienia gier, a potem moze byc Civka.
W kwestii jedzenia glosuje na zrzutke na pizze.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2014, 14:23 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.