TomB pisze:Ciekawe, ilu ludzi zamówi ten DNŻ i czy się uda?
DNŻ nie zależy przecież od liczby zamówień, udać się musi na pewno, później może być jedynie problem z dostępnością

Marketingowo to było dobre zagranie Galakty. O grze ciągle było głośno na forach, dało to też szansę, aby w miejsce starych graczy weszli nowi. A na koniec zdobyli powszechne uznanie wśród graczy, podejmując najlepszą z możliwych dla nas decyzję.
Wydaje mi się, że bez tego hałasu, gra by nie miała racji bytu w polskiej wersji językowej.
Teraz w naszych rękach pozostaje, aby zainteresowanie tą grą podtrzymać! No i kupujemy przynajmniej wszystkie nowe duże dodatki
A jeśli chodzi o jakość druku to ostatnio robiłem sobie porównanie DNŻ 2011-2014 i jakość ulega systematycznej poprawie.
Nie zmieniła się może grubość kart, ale z jakością barw i ostrością jest coraz lepiej.
Zrobiłem nawet parę fotek, ale mam za słaby aparat w telefonie, aby można było coś sensownego wywnioskować.
Najważniejsze, że przy grubych koszulkach, przeciętny gracz nie dostrzeże praktycznie różnicy. W przypadku cienkich się nie wypowiem, bo nie używam. Jedno jest pewne, źle nie będzie i co najważniejsze będzie po POLSKU!
Podsumowując radzę spokojnie wypróbować zapowiedziany dodatek, ponoć pierwszy jest póki co najlepszy z cyklu