Było syto...
Tylko kuuurde ta Fauna o już pominę której mnie rozwaliła 0_o
No i kurcze fajnie się gra w Civkę... opcja z tymi 3 monetami moim zdaniem dobra.
Liczę na kolejną grę z Adrianem
Ja niestety już byłem zbyt warzywniacki + układ planszy przez to troszkę straciła na dynamice ta rozgrywka.
Fajne to Polskie wydanie bo to fajna gra tylko kurcze tłumaczenie części wynalazków mi nie leży.
Boże Igrzysko jest fajne tylko kuuurde... to trzeba przeczytać jeszcze solidnie instrukcję. I najlepiej aby jeszcze inny gracz i przeanalizować wszystkie przykłady. Gra jest zdecydowanie bardziej złożona i ciężka niż się wydaje na pierwszy rzut oka. Podoba mi się jej klimat i idea gry "kooperacyjnej".
No i cieszy, że wstrętny zdrajca Rzeczypospolitej nie wygrał
Cyklady - w pełnym składzie - grało się super

Multum interakcji, multum możliwości, najazdy Spartan ^^ i hordy kapłanów u graczy.
No i przegrałem, przez Dagoberta ^^ Ale grało się miodnie i gra była bardzo wyrównana.
Age of Empire III - gra mnie zaskoczyła bo przeciwnicy podeszli do tematu zupełnie inaczej niż inni z którymi grałem. No więc do wygranej zabrakło. Wygrał ten który wydawał się osłabiony i przetrzebiony. Ale konsekwentnie nieustępliwy. Dość powiedzieć, że do końca gry nie odkryliśmy całej mapy ^^.
No i jeszcze prototyp kolegi... niestety imienia nie pamiętam no i Adasia.
Całkiem to fajnie działa i może być bardzo przyjemna gra z tego. Odejść od pewnych rzeczy tylko aby przykryć to większą dozą klimatu i będzie bardzo fajne.
Jeśli w dobrej cenie to wchodzę w to.
Jak będę miał okazję chętnie pogram jeszcze.
Oby więcej tego typu wydarzeń
Żałuję, że nie zagrałem żadnej kobyły

Ani nie zagrałem w Civkę raz drugi. (albo chociaż wcześniej)
No i muszę postudiować tą instrukcję do Bożego Igrzyska.