(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- walkingdead
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 674 times
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
I ja dziękuję za ciekawie spędzony wieczór 
Z omega mieliśmy małego pecha, gdyż pierwsza obca technologia spowodowała rozmnożenie ich floty. Postanowiliśmy się wtedy naradzić i jakoś tak się przyjemnie zagadaliśmy, że obcy zwyciężyli dzięki time-out'owi

Z omega mieliśmy małego pecha, gdyż pierwsza obca technologia spowodowała rozmnożenie ich floty. Postanowiliśmy się wtedy naradzić i jakoś tak się przyjemnie zagadaliśmy, że obcy zwyciężyli dzięki time-out'owi

Granie na Bemowie
- walkingdead
Zdjęcia na fb już są. Błędnie je pomniejszyłam i rozmiar jest zdecydowanie za mały. Nie chce mi się już ich znowu uploadować, więc będą takie i basta! 
Michał,
gdybyś chciał większe foty prototypu to daj znać.

Michał,
gdybyś chciał większe foty prototypu to daj znać.
♀
Ja w Omega Centauri chętnie bym zagrał jeżeli by była partyjka w tygodniu.
Hej,
Dzięki wielkie za mile spędzone sobotnie popołudnie oraz wieczór.Sabotażysta się chyba spodobał. Jak dla mnie dobra gra na zagrychę przed czymś bardziej skomplikowanym.
Z chęcią zagram jeszcze raz w Twój prototyp sirwei. Bardzo mi się gra podobała:).
Omega Centauri zapowiada się nieźle:). Niestety chyba też setup odegrał kluczową rolę w zwycięstwie gry nad nami... No i stawiam, że u niektórych niejaki Wódka Al-Kohol poprawił humor i załączył tzw. gadułę:).
Następnym razem temat przewodni to II WW tak?.
Pozdro,
Ludwi$
Dzięki wielkie za mile spędzone sobotnie popołudnie oraz wieczór.Sabotażysta się chyba spodobał. Jak dla mnie dobra gra na zagrychę przed czymś bardziej skomplikowanym.
Z chęcią zagram jeszcze raz w Twój prototyp sirwei. Bardzo mi się gra podobała:).
Omega Centauri zapowiada się nieźle:). Niestety chyba też setup odegrał kluczową rolę w zwycięstwie gry nad nami... No i stawiam, że u niektórych niejaki Wódka Al-Kohol poprawił humor i załączył tzw. gadułę:).
Następnym razem temat przewodni to II WW tak?.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
No to wskutek zainteresowania prototypem, szykujcie się na fazę drugą.
SqL Beamont i Deere zmartwychwstaną
Ja jestem za Fire in the Lake i D-Day Dice. Musimy zaczynać wcześniej i czytać instrukcje
Pzdr
SqL Beamont i Deere zmartwychwstaną

Ja jestem za Fire in the Lake i D-Day Dice. Musimy zaczynać wcześniej i czytać instrukcje

Pzdr
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
A co ja mam powiedzieć..? Od dwóch tygodni choróbsko mnie trzyma... Żesz w mordę...
Ale w gorączce pomysł zamajaczył w mej głowie - planszowy Sylwester?
Ale w gorączce pomysł zamajaczył w mej głowie - planszowy Sylwester?
- Rocy7
Re: Odp: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Tez moje zdrowie szwankuje i od jakiegos czasu o tym mysle;)Maxxx76 pisze: Ale w gorączce pomysł zamajaczył w mej głowie - planszowy Sylwester?
Formula
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewtopic.php?t=33010
jakos nie do konca mi pasuje, wole bardziej kameralne grono.
Niestety u mnie odpada Sylwester (przynajmniej w tym roku), patrzac na ilosc rzeczy jakie zagracaja mi dwa pokoje mieszkania po przeprowadzce watpie bym ulozyl je przed Nowym Rokiem;/
Ogolnie bym sie pisal z osoba towarzyszaca nawet.
Proponuje zrzutke na zarcie / kupno gotowego jedzenia by moc skupic sie na grze;)
Oj tak omijają was spotkania. Czas wziąść się za siebie i wykurować. Wasza nieobecność spowodowała ostatnio niemały zamęt w naszych szeregach. Winter został nadwornym czytaczo-opowiadaczem. A walkingdead roznosicielo-przynosicielem 

- walkingdead
1) Co do OC jest nadal rozłożone na stole, więc nie widzę przeszkód, aby w niego jeszcze zagrać. Nie wiem jeszcze jak będzie z czasem w tygodniu, ponieważ mam wiele planów dotyczących popołudniowo- wieczornych wyjść. Po weekendzie gra musi zniknąć ze stołu.
2) Święta i Sylwestra spędzam poza Warszawą i Polską najprawdopodobniej, więc odpadam z planowanej imprezy na 100%.
3) Maxxx i Rocy- trzymam kciuki za Wasze zdrowie.
4) Tak, wstępne ustalenia dotyczące następnego tygodnia to niedziela: Fire in The Lake oraz gra Piotra? Z D-Dice nie wiadomo przecież czy Maxxx będzie, a nie chcemy zostać bez gry przed samym spotkaniem(jak w sobotę).
Proponuję również ustalić miejsce i konkretną liczbę osób, aby potem nie powtórzyły się problemy z soboty: w co? kto? Sytuacja kiedy jest za dużo ludzi nie jest komfortowa w przypadku gier o ograniczonej dopuszczalnej ilości graczy.
W niedziele bede na 100%.

2) Święta i Sylwestra spędzam poza Warszawą i Polską najprawdopodobniej, więc odpadam z planowanej imprezy na 100%.
3) Maxxx i Rocy- trzymam kciuki za Wasze zdrowie.
4) Tak, wstępne ustalenia dotyczące następnego tygodnia to niedziela: Fire in The Lake oraz gra Piotra? Z D-Dice nie wiadomo przecież czy Maxxx będzie, a nie chcemy zostać bez gry przed samym spotkaniem(jak w sobotę).

Proponuję również ustalić miejsce i konkretną liczbę osób, aby potem nie powtórzyły się problemy z soboty: w co? kto? Sytuacja kiedy jest za dużo ludzi nie jest komfortowa w przypadku gier o ograniczonej dopuszczalnej ilości graczy.
W niedziele bede na 100%.

♀
Do niedzieli mam wielką nadzieję wyzdrowieć:-)
Przywiozę DDD:-)
O której start?
Przywiozę DDD:-)
O której start?
- walkingdead
- walkingdead
- Rocy7
Mowimy o najblizszym weekendzie? Jesli stan zdrowia i czas pozwoli to sie postaram moze nawet z osoba towarzyszaca;)
- Wintermute
Ja sie pisze na Fire in the Lake na niedziele. Walkindead - ugoscisz nas raz jeszcze?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
+1Wintermute pisze:Ja sie pisze na Fire in the Lake na niedziele. Walkindead - ugoscisz nas raz jeszcze?
- Wintermute
Cholera, trzeba bedzie przekupicwalkingdead pisze:nie

Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Na Sylwestra mogę nieśmiało zaprosić, śmielej gdy żona nie wyrazi sprzeciwu. Widoki z balkonu mam zachwycające (nieśmiało mówię) 

Hm, żeby nie było, że wpraszam się do kogoś
Pisząc o sylwestrze, miałem na myśli ugoszczenie chętnych w Ursusie