(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Wintermute
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
To dopiero fantazja:)walkingdead pisze:Oj tam zaraz offtop, zwykle pilnuję tu porządku, więc raz ja mogę się nieco dać ponieść fantazji
E tam, za bardzo nas polubilas zeby sie zamknac w sobie:P
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Wintermute
A ja sobie siekne posta dwa razy z rzedu, ale ten bedzie z innej - jedynej slusznej - beczki czyli na temat grania.
Sobota cywilizacja - reflektuje ktos? U mnie, start 13-14. 2-3 osoby jeszcze potrzebne, bo dwie sa.
Sobota cywilizacja - reflektuje ktos? U mnie, start 13-14. 2-3 osoby jeszcze potrzebne, bo dwie sa.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 667 times
- Wintermute
Spoko, tak mnie ochota naszla, ale zawsze pozostaje niedziela:)
Przepraszam Was serdecznie za offtop, ale przed chwilą skontaktował się ze mną mój boss i poinformował mnie, że zamiast mnie dał podwyżkę innej osobie, bo dla tamtej osoby była to sprawa bardzo ambicjonalna:-D
Czuję się nie tylko rozbrojony jego szczerością, ale również rostrzelany jego głupotą
Nie mogłem opanować śmiechu
Czuję się nie tylko rozbrojony jego szczerością, ale również rostrzelany jego głupotą

Nie mogłem opanować śmiechu

- Trampon
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Widocznie szef uznał że Ty jesteś człowiekiem pozbawionym ambicji, więc na podwyżce Ci nie zależyMaxxx76 pisze:(...) dał podwyżkę innej osobie, bo dla tamtej osoby była to sprawa bardzo ambicjonalna:-D (...)

"W świecie kolekcjonerów nader często dochodzi do zbrodni. Kolekcjonerzy to szaleńcy albo fanatycy na granicy szaleństwa, zaślepieni żądzą posiadania zdolni są do najgorszych przestępstw".
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
E. Niziurski, Nowe Przygody Marka Piegusa.
- Wintermute
Ale, ze chcial Ci tak dopieprzyc przed swietami, czy chcial dobrze, a wyszlo jak zwykle?...
Rozwalilo mnie to...
Rozwalilo mnie to...
- walkingdead
i jak? cos sie pojawia ciekawego? sama niedawno znowu zmieniałam pracę, więc wiem, że może być różnie i dlatego trzymam kciukiMaxxx76 pisze:Winter, teraz wiesz dlaczego szukam pracy:-)

♀
Coś się pojawia, ale jeszcze negocjacje trwają 
Dzięki za kciuki:-)
Niedziela o 14, 15? Jak Wam odpowiada?

Dzięki za kciuki:-)
Niedziela o 14, 15? Jak Wam odpowiada?
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
W ta sobote odpadam, mam zajecia do 15.
W niedziele zalezy jak bede sie czul, bo na antybiotykach jade.
W niedziele zalezy jak bede sie czul, bo na antybiotykach jade.
- Wintermute
Ja wszystkimi czterema rekami trzymam kciuki za poszukiwania:)Maxxx76 pisze:Winter, teraz wiesz dlaczego szukam pracy:-)
Niedziela 14 brzmi dobrze.
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Offtopowo w kwestii pracy to tez trzymam kciucki za Maxxx76, w kwestii premi - coz znam ten bol, choc u mnie opiera sie to na "lepszej znajomosci" z szefem...
Ostatnio zmieniony 17 gru 2014, 14:16 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.
Bóg wam zapłać w dzieciach za dobre słowa 
3D już stoi gotowe do gry, moja żona już zaciera łapki

3D już stoi gotowe do gry, moja żona już zaciera łapki

- walkingdead
Michał, jak Ci się dowcip wyostrzyłsirwei pisze:Kup jej w takim razie dodatkowy słoik kremu

♀
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Przerywając na chwilę tą dyskusję o kosmetykach wtrącę tylko, że niedziela o 14 mi pasuje
Wintemute poprzednio mieliśmy właśnie grać w Cywilizacje, ale jakoś wyleciała z rozpiski. Nie wiem jeszcze co z sobotą, ale gdybyś jednak organizował to odezwij się w piątek - może zdążę wszystko ogarnąć.

Wintemute poprzednio mieliśmy właśnie grać w Cywilizacje, ale jakoś wyleciała z rozpiski. Nie wiem jeszcze co z sobotą, ale gdybyś jednak organizował to odezwij się w piątek - może zdążę wszystko ogarnąć.
Granie na Bemowie