Grałem póki co na prywatnym dopiero poprawianym, który zapewne będzie za jakiś czas udostępniony.
A sam KDM wciąga natychmiast jeśli tylko ktoś lubi taki typ gier.
Grałem póki co na prywatnym dopiero poprawianym, który zapewne będzie za jakiś czas udostępniony.
Też mogę kupić kilka wyprasek. Szczególnie te z setami.Irr3versible pisze: ↑09 sty 2025, 02:44 W wyniku różnych sprzyjających lub mniej okoliczności ostatecznie nie wszedłem na BF w KDM. A dokładniej wszedłem, ale zmianiłem zdanie i otrzymałem zwrot po 2 tygodniach. Długo myślałem I w końcu stwierdziłem, że nie wydam kasy na import głównej gry z USA - a nie jestem fanem używek. Innymi słowy trochę się obraziłem na takie potraktowanie Europy, gdyby było więcej podstawek to pewnie zamówiłbym z marszu I nie wracaj do decyzji czy było warto.
Przeszedłem do porządku dziennego, ale... kilka dni temu pod drzwiami pojawiła się przesyłka Gamblers Chest oraz modularna plansza. Nie miałem żadnej notyfikacji o przesyłce, poszedłem zrobić sobie śróddzienną kawę na parter do kuchni i kątem oka widzę przed domem duże pudła. Miło, błąd z gatunku u Potsa organizacyjnie bez zmian - nigdy nie wiadomo co i kiedy będzie dostępne
Opcja zwrotu problematyczna, finalnie wyjdzie mnie to sladową cenę z BF (mam nie pisać ile, gry otwarłem z ciekawości i to wpłynęło na rozmowy). Więc teraz stoję przed decyzją zostawić i kupić core box lub pchnąć na olx.
Wiadomo, lubię plastik, maluję... więc kusi cholernie by jednak zostawić. Pytanie jednak kiedy i za ile można się spodziewać w eu hub coreboxow? Ktoś ma info? Support nabrał wody w usta po tym jak wynegocjowałem cenę...
Po jej wysłaniu dostałem info że dostawali lepszej jakości pliku już wcześniej do realizacji.Dako pisze: ↑20 sty 2025, 16:11A ta mata w plikach z tematu spolszczenia?
viewtopic.php?t=59742&hilit=kingdom
Chyba playmaty, będzie dostępna w zbiórce razem z kartami i instrukcjami. Niedługo wrzucę info.
Die and retry.Thanes pisze: ↑22 sty 2025, 00:13 Jak podchodzicie do zasad KDM, szczególnie tych które karcą z du@y? Wiem, że taki klimat gry. Jednocześnie idziesz sobie pierwszy raz na quarry lvl2, wypróbować swój nowy gear i 2 osoby nie przechodzą overwheelming darkness...30 minut rozkładania gry i już można chować :/ raczej nie zachęci to nowych do zagrania. Macie jakieś home rulsy?
Żebym dobrze zrozumiał: zrezygnowałeś z całego eventu i go zmieniłeś czy nie rzucałeś i uśmierciłeś wszystkich?
Znaleźliśmy po drodze wbity w kamień miecz i można było go albo zignorować, albo spróbować go wyjąć. Spróbowałem (rzuciłem) w ogóle nie patrząc, na to jaki wynik jest potrzebny i jakie są konsekwencji porażki. Czy gdyby wynik 10 wystarczał (a nawet nie jestem pewny) i akurat tyle bym wyrzucił, to też bym cofnął, widząc, że gdybym z góry znał rozkład, nie podszedłbym do próby? Nie wiem.
Ja wolę tę część z walką, osada to dla mnie nudna godzina przerzucania kartek, szczególnie upierdliwa z arc survivours. Nie czuje tego. Tak samo hunt events. Nie ma podjazdu do skryptów z AOT, Tainted gralla czy nawet this war of mine. Mogłaby być po prostu tabelka "osłabiania" prze walką i byłoby to tak samo immersyjne jak te wydarzenia. Może mam taki punkt widzenia bo na gre mam zazwyczaj około 2h i to są dla mnie odciągacze od gęstego- czyli walki w której już coś ode mnie zależy.
Arc Survivors mają w Gamblerze oznaczenie najwyższego poziomu skomplikowania i jest to wg mnie po stokroć racja. Chociaż ja bym zastąpił to sformułowanie skomplikowania "upierdliwością"
Nadal jest 41 sztuk w bundlu z GCE za 820 dolarów.brazylianwisnia pisze: ↑27 sty 2025, 10:22 Core skonczylo się także w USA czyli pewnie jakiś druk 1.7 pojawi się razem z Legendary Card Pack II.