(Opole) Planszowe Opole
-
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 295 times
Re: (Opole) Planszowe Opole
To widzimy się... I nie, nie przyjdę aby otworzyć salę; przyjdę by epicko przyciąć w jakiś fajniacki tytuł w doborowym towarzystwie, w przyjaznej temperaturze.
-
Kurka, śledźcie mnie tutaj, bo przed godziną awaria natury hydraulicznej nam się przydarzyła w umywalce i jeśli dziś nie dam rady (a ciężko idzie), to raczej będę musiał jutro walczyć... Chyba, że Ania pójdzie wabank i weźmie klucze.
Mnie nie ma, jutro jeszcze siedzę i degustuje tabakę z kaszubami. Ale za tydzień na pewno będę i już wiem że będę z najnowszą Diuną Powstanie więc może wywołam Staszka 

-
Czarku, masz wiedzę, czy jacyś niezapowiedziani partyzanci chcą nas dziś zaskoczyć swoją obecnością?
PS. Mam nadzieję, że nie będzie jakiejś ulewy, bo ja rowerowy.
PS. Mam nadzieję, że nie będzie jakiejś ulewy, bo ja rowerowy.
-
- Been thanked: 6 times
-
-
No tak, a ja, frajer, sam wiertarą nakrętki dezintegruję... ale przynajmniej w nagrodę może dziś coś zaliczę zamiast gościć fachowca. 4-5 osób naliczyłem. Co bierzecie?Natan Haniel pisze: ↑24 lip 2024, 13:12 Do mnie dziś fachowiec przychodzi - więc mnie nie będziea szkoda
-
Jakby ktoś się pytał to 1.5 tygodnia temu było eklipsowane, w 5-kę (dzięki Pawle, podobało się wszystkim) oraz po sąsiedzku ArkaNowa chyba w 3 osoby. A dwa dni temu w 5 osób - weszli Panowie rozwodnionych dipów (dzięki, Aniu, za przypomnienie tytułu) i Kot w pudełku (podziwiam, że hardeurogracze paradoksalnie wytrzymali aż 5 rozdań; nie liczyliśmy łącznej wartości punktów, bo żal mi było na takich amatorów triktejkingu marnować kartkę z notesiku). Dzięki za partyjki.
Dozo.
Dozo.
-
Paweł pytanko - czy Diuna powstanie w którą zagramy we Środę jest w wersji Pl?
Tak, wersja PL zintegrowana już z dodatkami do poprzedniej Diuny.Natan Haniel pisze: ↑27 lip 2024, 14:41 Paweł pytanko - czy Diuna powstanie w którą zagramy we Środę jest w wersji Pl?
U mnie bez zmian, będę z workiem piasku, są jeszcze dwa miejsca do zabawy w piaskownicy. Alternatywnie jest opcjonalny tryb na 6 graczy 3 vs 3 ale bym musiał wcześniej obczaic zasady bo to nowość dla mnie.
-
Jeśli gafik wywęszył co się kroi, to pewnie jeszcze tylko jedno.
Oj, to chyba w ostateczności... a i tak czy w te 6 graczy, czy nie, to pewnie dowiedziałbyś się dopiero w sali.
-
Ja będę na pewno i chcę ,, pobawić się w Piaskownicy,, zwłaszcza że moja Nowa Diunke już jedzie do mnie 
Aha Gram Czerwonymi
Aha Gram Czerwonymi
-
5 osób.
Czarku, masz jakieś wieści od osób brzydko ignorujących umawianie się na forum?
Jakby miało być 5 osób to bym dziś odpuścił i puścił Was przodem w ten piach, bo miałbym dziś co robić w domu.
Rozumiem, że Ania już nie ma problemu z dostaniem kluczy?
Piłka w grze.
Czarku, masz jakieś wieści od osób brzydko ignorujących umawianie się na forum?
Jakby miało być 5 osób to bym dziś odpuścił i puścił Was przodem w ten piach, bo miałbym dziś co robić w domu.
Rozumiem, że Ania już nie ma problemu z dostaniem kluczy?
Piłka w grze.
-
Oj tam, skręcisz trochę majeranku, założysz pampersa jako namiastkę filtraka i polecisz ważkopterem prosto ku wielkim pezetom.