Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cezner pisze: ↑08 paź 2024, 18:36
To już za dwa tygodnie????
Pewnie zależy od sklepu kiedy będą wysyłać ale oficjalna premiera jest na ostatni tydzień piździernika więc to już całkiem zaraz Portal już rozsyła od tygodnia
Ostatnie 'zwycięstwa' mnie wyczerpały. Nie mógłbym więcej. Do tego jeszcze jakiś remont się przydarzył. Tym razem mnie nie będzie. Miłego granka. Pozdro.
PS. Napiszcie w dwóch zdaniach co wjechało na stół.
Pograne na poczekaniu w trójkę w Hen Daleko (małe sprytne klejenie silnika punktowego, całkiem przyjemne), a potem na pięciu wpłynął kolejny raz podwodny Endeavor i Puerto Rico na dojechanie.
j_g pisze: ↑22 paź 2024, 21:17
Wiecie już co zabieracie?
Osobiście planowałem zabrać Skymines i Władców Oceanu. Ale chodzi za mną żeby spróbować na polibudzie Hegemony tylko to bym musiał mieć komplet 3 zadeklarowanych żeby zacząć w miarę sprawnie i mieć szansę na dokończenie do 21
I tak i nie. Kazdy robi coś innego, da się grać bez przeczytania instrukcji.
Bo sama gra tak naprawdę jest prosta, to co się wykonuje w trakcie gry jest proste.
Hegemonowanie całkiem fajne, bo akcje proste (nie jakieś niekończące się kombosy). Do tego urozmaicona rozgrywka, bo każdy robi trochę co innego i ciągnie w inna stronę, ale żeby ogarnąć zależności między tym wszystkim to ołówek w dłoń i graf może się zmieści na A0. Szacun dla twórców.
Wielkie dzięki, Pawle, za zaproszenie do suto zastawionego stołu, za pierwszorzędne wytłumaczenie i za marnotrawienie swojej atencji na panowanie nad całością rozgrywki i na nasze nieogarnięcie.
Partia niedokończona. Następnie partie powinny być już szybsze.