Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Na meplu jest i na 3 trolach było
niestety opcji sundropa nie ma więc jak jesteś tym zainteresowany to tylko przez PM który chyba już się zamknął
swoją drogą sundrop w nemesisie wygląda jak w pełni pomalowana figurka po prostu kozacko
stalker7 pisze:o kurde cena podstawki sklepowej 275 zł 200 taniej od KSa swoją drogą ciekawe ile cenowo wyjdą te dodatki które są w ksie za free
W Mepel jest m.in. Lord of The Sun za 125 zł, czy City of Steel za 192 zł - w wersji KS dostaniemy m.in Atlantis Lost City, który zawartością jest zbliżony do City of Steel czy Lords Of Underworld który zawartością można porównać do Lord of The Sun, więc pewnie w podobnych cenach będą oscylować - to już tylko te dwa dodatki będą "warte" koło 317 zł, więc przebijają różnicę pomiędzy wersją sklepową a KS. A przecież oprócz tych dwóch dodatków dostaniemy jeszcze Kronos Rebellion , i sporo innych rzeczy.
Znalazłem wczorajsze info z update na KS dotyczącym LoH:
If you chose to receive everything in one Wave, then those shipments are probably starting in June 2018, and then 3 months later for a translated version.
Komentarz kolegi po jednej partii "pan Lang może chodzić na korepetycje do pana Kwapińskiego"
Oraz "br, Cyklady, kemet, chaos powoli odchodzą do lamusa..."
crus221 - "Teraz pytanie czy sprzedać nerkę dla gry..."
olsszak - "Swoją drogą po ile nerka teraz?"
crus221 - "Jeden Lords of Hellas lub dwie Kawerny"
Paskuder pisze:Komentarz kolegi po jednej partii "pan Lang może chodzić na korepetycje do pana Kwapińskiego"
Takie są fakty. Pliki polskiej edycji już w drukarni, powinna trafić do dystrybucji w kwietniu.
Farewell, leave the shore to an ocean wide and untamed
Hold your shield high, let the wind bring your enemy your nightmare
Paskuder pisze:Komentarz kolegi po jednej partii "pan Lang może chodzić na korepetycje do pana Kwapińskiego"
Takie są fakty. Pliki polskiej edycji już w drukarni, powinna trafić do dystrybucji w kwietniu.
Czy jest już dostępna ostateczna wersja polskiej instrukcji? Zamieścicie w sieci?
Fajnie. Gdybym wiedział to bym nie brał ks, a poczekał na wersję pl te 2mc. A tak Rising Sun 1,5mc przed planowanym terminem, LoH 2,5 mc po terminie. Takie są fakty. Także AR może brać korepetycje od Cmon
Fajnie. Gdybym wiedział to bym nie brał ks, a poczekał na wersję pl te 2mc. A tak Rising Sun 1,5mc przed planowanym terminem, LoH 2,5 mc po terminie. Takie są fakty. Także AR może brać korepetycje od Cmon
Szczególnie z wybierania firmy która wysyła gry, mamy prawie marzec a ja mojego wave 1 nie mam jeszcze
Szczególnie z wybierania firmy która wysyła gry, mamy prawie marzec a ja mojego wave 1 nie mam jeszcze
Dokładnie. Jeny julek... byłem pewien, że koniec stycznia /początek lutego, to najpóźniejszy termin dostawy. Ja ogólnie wziąłem to opóźnienie na miękko, żadnego maila, żadnego postu
bowie pisze:Ja wziąłem wersję polską. Liczę, że sundrop będzie lepszy, bo się go nauczyli na wersji angielskiej
O to, to! Byłoby bardzo miło.
A odnośnie wysyłki, to ja jakoś też tak na miękko to przyjąłem. Przyznam nawet, że jak się zaczęły posty o opóźnieniach to aż sprawdzałem, czy wziąłem jedno czy dwufalową wysyłkę, bo zwyczajnie nie pamiętałem.
Moja kolekcja
Moje rabaty, których chętnie użyczę: Planszostrefa 11%, Huble 5%, Rebel 4%, AlePlanszówki 3%
bowie pisze:Ja wziąłem wersję polską. Liczę, że sundrop będzie lepszy, bo się go nauczyli na wersji angielskiej
O to, to! Byłoby bardzo miło.
A odnośnie wysyłki, to ja jakoś też tak na miękko to przyjąłem. Przyznam nawet, że jak się zaczęły posty o opóźnieniach to aż sprawdzałem, czy wziąłem jedno czy dwufalową wysyłkę, bo zwyczajnie nie pamiętałem.
Czy ktoś tu się spodziewał że AR pierwszy raz nie wspomni o opóźnieniach (i że nie będą z tym czekać do ostatniego dnia bo "może się uda")? Ciekaw jestem ile im zajmie wysyłka Nemesis i czy do tego czasu zdążą skończyć wysyłać TWoMa chociaż
Mają nadzieję wysłać pierwszą falę wersji nieanglojęzycznych w kwietniu... Więc optymistycznie mamy szansę zobaczyć je w czerwcu u siebie w domach? Ciekawe czy załapiemy się na drugą falę jeszcze w tym roku?