[Lublin] MDK
- Leviathan
- Has thanked: 458 times
- Been thanked: 1244 times
- Kontakt:
Re: [Lublin] MDK
Ilu Was ostatnio bylo? My z ziomkiem będziemy już 30.09 ale raczej nie zdążymy przyjść, więc najbliższy termin dla nas to 7.10. I nie wiem, czy za pierwszym rzutem przeprowadzki weźmiemy SC, mógłby ktoś wziąć? Dabi?
Chłopaki moje drogie.
W ten weekend jest 24 h z Bitewniakami. Więc serdecznie zapraszam was jakbyście chcieli podpatrzeć i ew pograć w takie gry.
Ale od razu informuje jakby ktoś miał ochotę, to może przyjść i pograć w planszówki.
Impreza trwa od 16 w sobotę do 16 w niedzielę. Więc nocka na planszówki to nie jest głuuupi pomysł.
Dodatkowo umawiamy się na Ressistance na wieczór ok 21-22 więc jak ktoś chce nam towarzyszyć to zapraszamy!
W ten weekend jest 24 h z Bitewniakami. Więc serdecznie zapraszam was jakbyście chcieli podpatrzeć i ew pograć w takie gry.
Ale od razu informuje jakby ktoś miał ochotę, to może przyjść i pograć w planszówki.
Impreza trwa od 16 w sobotę do 16 w niedzielę. Więc nocka na planszówki to nie jest głuuupi pomysł.
Dodatkowo umawiamy się na Ressistance na wieczór ok 21-22 więc jak ktoś chce nam towarzyszyć to zapraszamy!
- Leviathan
- Kontakt:
Proponuję, tak jak wstępnie ustaliliśmy w ubiegłym tygodniu, zagrać w Space Empires. Wezmę też The Kaiser’s Pirates więc to taki mini wieczór z GMT

- Ink
- Administrator
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 207 times
- Kontakt:
Czy jest jeszcze miejsce przy Space Empires? Może bym się zmusił i wybrał.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
- Leviathan
- Kontakt:
Z wielką chęcią powitałbym Cię znowu przy planszy, ale… Space Empires chadza na 4 osoby i mamy już ustalony wstępny skład – ten sam, który grał w ostatni piątek (ja, Adrian, Kwiatosz, Piotrek). No chyba, że ktoś zadeklaruje, że go nie będzie, wtedy masz pierwszeństwo.Ink pisze:Czy jest jeszcze miejsce przy Space Empires? Może bym się zmusił i wybrał.
PS: Miło widzieć, że żyjesz.
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 207 times
- Kontakt:
Co do tego ostatniego nie byłbym do końca pewien.Leviathan pisze:PS: Miło widzieć, że żyjesz.Ink pisze:Czy jest jeszcze miejsce przy Space Empires? Może bym się zmusił i wybrał.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
No faktycznie dobrze wiedzieć że istniejesz Ink
Ja miejsca nie zwolnię i będę w piatek.

Ja miejsca nie zwolnię i będę w piatek.

- kwiatosz
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 423 times
- Kontakt:
Wszystko wskazuje na to, że również przybędę w pt
King of Tokyo niestety po imprezie zostawiłem u znajomego i pewnie nie odzyskam do piątku...

Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
- Leviathan
- Kontakt:
Brat też zapowiedział, że będzie więc mamy "skład".
Co do KoT, to nie przejmuj się Kwiatosz. Jakoś przeżyjemy bez niego jeden wieczór
Co do KoT, to nie przejmuj się Kwiatosz. Jakoś przeżyjemy bez niego jeden wieczór

- kwiatosz
- Kontakt:
Jakaś zaraza mnie rozkłada - Ink, w dalszym ciągu reflektujesz na miejsce przy Space Empires? Bo jak tak to bez wyrzutów sumienia ustąpię miejsca i spokojnie swoje w domku odleżę.
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
- Leviathan
- Kontakt:
Szybki SMS do Kuby i mam odpowiedź:kwiatosz pisze:Jakaś zaraza mnie rozkłada - Ink, w dalszym ciągu reflektujesz na miejsce przy Space Empires? Bo jak tak to bez wyrzutów sumienia ustąpię miejsca i spokojnie swoje w domku odleżę.
"Będę".
Kuruj się Kwiatosz, a Ty Ink szykuj się na kosmiczną batalię

No to hop

24h na planszy
Już 30 września zapraszamy wszystkich miłośników gier planszowych na imprezę 24h na planszy. Wielkie granie odbędzie się w Wojewódzkim Ośrodku Kultury przy ul. Dolnej Marii Panny 3 w Lublinie. Startujemy w piątek o godzinie 18:00 i bawimy się nieprzerwanie do 18:00 dnia następnego.
W programie:
Piątek:
19:00 - turniej gry Gilotyna
20:00 - Wydawnictwo Ifryt: prezentacja Teomachii
21:00 - Wydawnictwo Ifryt: prezentacja gry Supermarket
21:00 - turniej gry Boże Igrzysko
24:00 - nocny turniej gry Sid Meier's Civilization: Gra planszowa
Sobota:
10:00 - turniej Szlacheckiej Gry Karcianej Veto! (Wpisowe: 10PLN, Format: Warchoły i Pijanice, Rozmiar: Klasyczny, Standard: Magnacki)
12:00 - prezentacja projektu Fabryki Gier Historycznych
13:00 - prezentacja projektu gry Lubelski Lipiec ‘80
13:30 - prezentacja projektu gry Zygmunt August
15:00 - turniej gry Dywizjon 303
16:00 - turniej gry Mare Nostrum
Dla najlepszych przewidujemy nagrody w postaci gier planszowych i książek!
Specjalną nagrodę przygotowaliśmy dla najlepszego gracza imprezy! Dzięki uprzejmości wydawnictwa Phalanx Games Polska, osoba, która osiągnie najlepsze wyniki w naszym rankingu stanie się posiadaczem gry "First World War"!
Wstęp wolny!
Serdecznie zapraszamy!
Lubelskie Stowarzyszenie Fantastyki „Cytadela Syriusza”

24h na planszy
Już 30 września zapraszamy wszystkich miłośników gier planszowych na imprezę 24h na planszy. Wielkie granie odbędzie się w Wojewódzkim Ośrodku Kultury przy ul. Dolnej Marii Panny 3 w Lublinie. Startujemy w piątek o godzinie 18:00 i bawimy się nieprzerwanie do 18:00 dnia następnego.
W programie:
Piątek:
19:00 - turniej gry Gilotyna
20:00 - Wydawnictwo Ifryt: prezentacja Teomachii
21:00 - Wydawnictwo Ifryt: prezentacja gry Supermarket
21:00 - turniej gry Boże Igrzysko
24:00 - nocny turniej gry Sid Meier's Civilization: Gra planszowa
Sobota:
10:00 - turniej Szlacheckiej Gry Karcianej Veto! (Wpisowe: 10PLN, Format: Warchoły i Pijanice, Rozmiar: Klasyczny, Standard: Magnacki)
12:00 - prezentacja projektu Fabryki Gier Historycznych
13:00 - prezentacja projektu gry Lubelski Lipiec ‘80
13:30 - prezentacja projektu gry Zygmunt August
15:00 - turniej gry Dywizjon 303
16:00 - turniej gry Mare Nostrum
Dla najlepszych przewidujemy nagrody w postaci gier planszowych i książek!
Specjalną nagrodę przygotowaliśmy dla najlepszego gracza imprezy! Dzięki uprzejmości wydawnictwa Phalanx Games Polska, osoba, która osiągnie najlepsze wyniki w naszym rankingu stanie się posiadaczem gry "First World War"!
Wstęp wolny!
Serdecznie zapraszamy!
Lubelskie Stowarzyszenie Fantastyki „Cytadela Syriusza”
Kolejne atrakcje na 24h na planszy! W piątek wieczorem swoje dwie gry przedstawi nam Wydawnictwo Ifryt! Czekają nas prezentacje Teomachii oraz Supermarketu! W sobotę będziecie mogli się dowiedzieć czym jest projekt Fabryka Gier Historycznych, a także zobaczyć projekty gier: Lubelski Lipiec ‘80 oraz Zygmunt August! Serdecznie zapraszamy! 

-
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 23 times
W piątek 7 października będę w Lublinie, ale wstępnie nie planuję clubbingu. Chyba, że komuś wyjątkowo zależy na zagraniu w Age of Industry to mogę zmienić plany.
Heja.
Na 24 h z planszówkami będę miał Wędrowycza karciankę do rozkminienia, jak ktoś ma ochotę pograć to zapraszam
Na 24 h z planszówkami będę miał Wędrowycza karciankę do rozkminienia, jak ktoś ma ochotę pograć to zapraszam

Miło nam poinformować, że sponsorem naszej imprezy będzie Kuźnia Gier! Podczas 24h na planszy odbędą się dwa turnieje Veto i turniej gry planszowej Wolsung (dla zwycięzcy gra Inwigilacja)! Do tego na imprezie będziecie mogli zajrzeć na stoisko Kuźni Gier, a ta między innymi zagrać w prototyp gry Alcatraz! Serdecznie zapraszamy!
Impreza już za chwilę, więc uzupełniliśmy informacje o nagrodach! Do wygrania będą książki od Wydawnictwa Ifryt (Mój prywatny demon x2), gry od Kuźni gier (Lis pustyni, Inwigilacja)! Dzięki uprzejmości IPN będziecie mogli wygrać też grę Kolejka, i to dwa egzemplarze! Phalanx Games Polska to sponsor nagrody dla najlepszego gracza imprezy - gry First World War! My dokładamy gry: Talisman i Wysokie napięcie! Warto spędzić z nami 24h na planszy! Serdecznie zapraszamy! 
http://www.facebook.com/event.php?eid=292452264103865

http://www.facebook.com/event.php?eid=292452264103865
- Leviathan
- Kontakt:
I już po imprezie! Wracamy do cotygodniowych spotkań, a skoro mamy już środę, to zadaję podstawowe pytanie:
Kto będzie?
Ink, Kwiatosz, Adrian? Zdeklarujcie się, to ustalimy w co gramy.
Warianty dla 3 i 4 graczy: Shipyard, Dominant Species, Le Havre
Warianty dla 2 graczy: Sekigahara, Nighfighter
Kto będzie?
Ink, Kwiatosz, Adrian? Zdeklarujcie się, to ustalimy w co gramy.
Warianty dla 3 i 4 graczy: Shipyard, Dominant Species, Le Havre
Warianty dla 2 graczy: Sekigahara, Nighfighter
- kwiatosz
- Kontakt:
O, same ciężary
Ja będę, ale dopiero ok 18:30 znowuż... Le Havre mógłbym poznać, Shipyard mnie nie kusi specjalnie ale też da radę. DS przerżnę sromotnie znowu, ale od biedy mogę zagrać
Od razu mówię, że jeśli mi dotrze Drachendelta w wersji Kajko i Kokosz to wezmę i będę Was dręczył
Jak od 18:30 nie wystarczy czasu na kobyły z tłumaczeniem to nie obrażę się bardzo jak się dogadacie na granie beze mnie, wyszła beta Battlefielda 3 i będę miał się czym zająć w razie czego
Niemniej jak się uda coś zmieścić to chętnie przybędę, dawno nie grałem nic innego niż King of Tokyo 

A mnie nie będzie, kino jest 
Kwiatosz masz zamiar w BF3 grać? Ja w betę cisnę i mi się podoba bardzo

Kwiatosz masz zamiar w BF3 grać? Ja w betę cisnę i mi się podoba bardzo

- kwiatosz
- Kontakt:
Na razie pograłem 10 minut - zginąłem parę razy, nie wiem którzy to moi a do kogo mam strzelać, o co chodzi właściwie i czemu te odrzutowce latają jak Hariery przy starcie, ale jeszcze pewnie pocisnę 

A to ty grałeś na mapce z samolotami tak? Ja tylko operacja metro. Ginie się w becie co chwile
a strzelasz do każdego kto idzie chyba że jest na niebiesko(nick) a jak ma czerwony nick to bij! Tak samo strzelać do kazdego światła czerwonego, białego itp. Światła się odbijają od ekwipunku i można strzelać. Ale chaos w grze jest kozacki, przynajmniej odzwierciedla chaos na polu walki:)

- kwiatosz
- Kontakt:
Ha, dzięki mojemu nieukrytemu sprytowi będę jutro najpewniej o 17 (a na pewno bliżej 17 niż 18) 

- Leviathan
- Kontakt:
OK!
Ink, Adrian?
Zdeklarujcie się bo najpóźniej jutro o 7:00 muszę wiedzieć co mam wziąć z domu!
Ink, Adrian?
Zdeklarujcie się bo najpóźniej jutro o 7:00 muszę wiedzieć co mam wziąć z domu!