Zdjęcia kolekcji gier planszowych

Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami planszowymi, nie powiązane z konkretnym tytułem.
Awatar użytkownika
Ezekiel
Has thanked: 61 times
Been thanked: 133 times

Re: Zdjęcia kolekcji gier planszowych

Post autor: Ezekiel »

Byle do przodu, jak to mówią :mrgreen: na usprawiedliwienie dodam, że głównym celem była czasowa aktualna optymalizacja przestrzenna, zdaję sobie sprawę , że jest "przestrzeń" ( :mrgreen: ) do poprawy. Ale taki dodatek do Kawerny to nie wiem jak mam tam dopchnąć, żeby nie wypchnąć dna pudełka.

W każdym razie obiecuję poprawę, jednakże "francuscy łącznicy" pracują nad utrudnieniem mi tego zadania :P

PS Co do dodatków, i tak większość z nas, niezależnie od tego jak umieści pudełka, i tak pod tygodniu czy dwóch z zamkniętymi oczami będzie w stanie odtworzyć układ 8) Data rocznicy ślubu czy imiona dzieci gdzieś mogą umknąć, ale to? Bądźmy poważni...
Awatar użytkownika
walkingdead
Has thanked: 283 times
Been thanked: 690 times

Post autor: walkingdead »

Swoją drogą, jak wrażenia związane z HATE? Kiedyś się mocno interesowałam, więc zapytam z ciekawości.
Awatar użytkownika
Ezekiel
Has thanked: 61 times
Been thanked: 133 times

Post autor: Ezekiel »

walkingdead pisze: 08 lip 2024, 11:52 Swoją drogą, jak wrażenia związane z HATE? Kiedyś się mocno interesowałam, więc zapytam z ciekawości.
Żeby tu bardzo nie śmiecić polecam moje wypowiedzi w wątku gry o tutaj.

Ogólnie, najlepsza niedorobiona gra, w jaką grałem. Mam do niej słabość i przyjęła się w grupie, ale mam też świadomość jej wad. Co do dodatków, tereny plastikowe są super, natomiast dodatki już niekoniecznie (zostawiłem jedno dodatkowe plemię, więcej nie potrzebuję). Prywatnie uważam, że CMON ma bardzo fajny system, który się marnuje, bo dać fajny setting, doszlifować solidnie i mógłby być hit.
ODPOWIEDZ