(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Politechnika Inżynieria Środowiska
Nikogo nie bedzie z Through the ages? Jesli tak, to chyba dolacze do Geko uprawiac marchewke 

"Jesteś inżynierem - wszystko co mówisz jest nienormalne".
Moja lista gier Mój blog
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
Moja lista gier Mój blog
jezeli przyjde to przyniose dragona. Tylko janie załatw jakaś ekipę z poczuciem dużym poczuciem humoru i grającą 4 fun
ostatnio jax grał i normalnie jak w pokera na kasę - pełna powaga.

To ja się zgłaszam. [autodeklama] Poczucia humoru mi nie brakuje, nie słuchajcie złych języków [/autoreklama]. Tylko poczekajcie na mnie do jakiejś 18.30Polaros pisze:jezeli przyjde to przyniose dragona. Tylko janie załatw jakaś ekipę z poczuciem dużym poczuciem humoru i grającą 4 funostatnio jax grał i normalnie jak w pokera na kasę - pełna powaga.
Wpieriod! - niekoniecznie efektywnie, ale efektownie.
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
Jesli Civilization ruszy ok 18 to gram w Civilization.
Jesli (co wydaje sie bardziej prawdopodobne) Civilization ruszy wczesniej to:
- jesli Ja_n przyniesie kilka polskich gier to zagram z nim w te polskie gry, jesli nie to:
- jesli bazik przyniesie Age of Steam to zagram z nim w Age of Steam, jesli nie to:
- jesli beda chetni to zagram w Through the Ages wariant pelny, jesli nie to:
- zagram w cokolwiek z siga
Sam bede mial Glory to Rome, Galaxy Trucker i jesli nikt inny sie nie zglosi to postaram sie odzyskac swoje Through the Ages i je wziac.
- jesli Ja_n przyniesie kilka polskich gier to zagram z nim w te polskie gry, jesli nie to:
- jesli bazik przyniesie Age of Steam to zagram z nim w Age of Steam, jesli nie to:

Sam bede mial Glory to Rome, Galaxy Trucker i jesli nikt inny sie nie zglosi to postaram sie odzyskac swoje Through the Ages i je wziac.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Dzięki Ci, o dobry człowieku!Don Simon pisze: Sam bede mial (...) Galaxy Trucker(...)
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
- Sztefan
- Has thanked: 4 times
Będę od 16 i w dużej mierze bym zagrał w to co Szymon, tylko nie w Cywilizację, a z polskich gier Ja_na nie w Mozaikę. Poza tym chętnie Red Dragon Inn lub/i Galactic Emperor. UffDon Simon pisze:Jesli Civilization ruszy ok 18 to gram w Civilization.

- Geko
Lepiej coś weź. Ostatnio szukaliśmy czegoś do zagrania i w efekcie wyszło, że zagramy jeszcze raz w EiT, którego właśnie skończyliśmy. Bo nic innego akurat nie wzbudziło w nas chęci.Sztefan pisze:UffAż nie wiem, czy hest sens bym brał coś swojego.
- siepu
- Has thanked: 427 times
- Been thanked: 422 times
Hyh, dopiero teraz zauważyłem ten wpis. Cóż, wydaje mi się, że pozostali gracze bawili się nawet lepiej niż zazwyczajPolaros pisze:jezeli przyjde to przyniose dragona. Tylko janie załatw jakaś ekipę z poczuciem dużym poczuciem humoru i grającą 4 funostatnio jax grał i normalnie jak w pokera na kasę - pełna powaga.

Ja poproszę Red Dragon Inn, Senji (tylko niech ktoś przyniesie) i może być Galaxy Trucker skoro taki urodzaj i mogę przebierać ;) jak MataDor nie będziesz miał chętnego do CoH a ja będę wolny to też Cię nie opuszczę (chyba że już masz kogoś).
Od siebie przyniosę pewnie standardowe "co mi wpadnie do torby" chyba że ktoś coś zamawia.
Od siebie przyniosę pewnie standardowe "co mi wpadnie do torby" chyba że ktoś coś zamawia.
Czy może znajdą się chętni na TIMBUKTU?
Bo dostałem to to i bym spróbował czym się je.
Ponadto ogarnął bym wreszcie Agricole, bo nigdy nie miałem przyjemności. Ale boję się że Geko już się nie będzie chciało mi tłumaczyć kolejnej gry
Ewentualnie może ktoś ma i chciałby popykać w El Grande?
Może ktoś Hammer of the Scots?
Jeśli nie to co popadnie to będzie ok
Czekam na jakieś propozycje.
Bo dostałem to to i bym spróbował czym się je.
Ponadto ogarnął bym wreszcie Agricole, bo nigdy nie miałem przyjemności. Ale boję się że Geko już się nie będzie chciało mi tłumaczyć kolejnej gry

Ewentualnie może ktoś ma i chciałby popykać w El Grande?
Może ktoś Hammer of the Scots?
Jeśli nie to co popadnie to będzie ok

Czekam na jakieś propozycje.
Nec Hercules contra plures
Moja skromna kolekcja
Moja skromna kolekcja
Na upartego moglbym wziac El Grande, chociaz bardziej juz ciagnie mnie do Caylusa w piatke
Zreszta sporo sie gier ciekawych pojawi - chetnie zagram w Red Dragon Inn, chetnie tez poznam Timbuktu albo nawet w Hammer of the Scots
) Ehh zreszta chyba we wszystkie gry, ktore wymieniliscie chetnie zagram... A bede o 17 - postaram sie punktualnie, ale moge sie spoznic te 15 minut, ale... bede do Was tym razem biegl, zeby znow nie chodzi od stolika do stolika w oczekiwaniu na to az pojawia sie nowi gracze i bedzie mozna w cos zagrac 

Ja El Grande mogę wziąć ale nie wiem czy zagram.
To wtedy ja wezme co innegowaffel pisze:Ja El Grande mogę wziąć ale nie wiem czy zagram.

- Geko
Ja tam zawszę tłumaczyć mogę, w końcu lubię rozprzestrzeniać planszówkowe szaleństwoVidocq pisze: Ponadto ogarnął bym wreszcie Agricole, bo nigdy nie miałem przyjemności. Ale boję się że Geko już się nie będzie chciało mi tłumaczyć kolejnej gry![]()

Tak czy owak, wezmę Timbuktu i HoS.
A jak się sytuacja rozwinie to zobaczymy
A jak się sytuacja rozwinie to zobaczymy

Nec Hercules contra plures
Moja skromna kolekcja
Moja skromna kolekcja
Kobietom sie nie odmawia, wiec bede ok 17.30 z Brassem, na ktory zapisana jest tez Iza. Czy jeszcze dwoje chetnych sie znjadzie?
"Jesteś inżynierem - wszystko co mówisz jest nienormalne".
Moja lista gier Mój blog
Moja lista gier Mój blog
Będę w piątek. Chętnie zagram w Galactic Emperor i/lub w T&E i/lub Agrykolę lub GoTa. Wezmę swoją kopię A skoro jest zainteresowanie 
Niestety nie biorę.

Niestety nie biorę.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2008, 11:09 przez Inermis, łącznie zmieniany 1 raz.
Inermis - Blog netrunner.znadplanszy.pl
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Chętnie zagram: Android: Netrunner LCG, Mage Wars, Battlestar Galactica
Chętnie poznam: Rex
Kolekcja | Want to Trade
Jutro sie niestety nie pojawie. Wiec ja odpadam..
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1609 times
- Kontakt:
Cywilizacja
Proponuję zacząć grę ok.17.00
Dasilwa i Konrad będą chyba wcześniej, Pancho ok. 16.30, Bazik ok. 17.00 Don Simon będzie bliżej 18.00 ale napisał, żeby na niego nie czekać. Nie wiem co z jaxem (nie odpowiedział, kiedy będzie)
Ja postaram się być 16.30-16.45
Proponuję zacząć grę ok.17.00
Dasilwa i Konrad będą chyba wcześniej, Pancho ok. 16.30, Bazik ok. 17.00 Don Simon będzie bliżej 18.00 ale napisał, żeby na niego nie czekać. Nie wiem co z jaxem (nie odpowiedział, kiedy będzie)
Ja postaram się być 16.30-16.45
- Don Simon
- Moderator
Dziekujac Michalowi za wyjasnienie kwestii Cywilizacji uprzejmie informuje, iz aktualny stan moich planow jest nastepujacy:
- jesli bazik lub Ola przyniosa Age of Steam lub 18xx i wytlumacza reguly to zagram, jesli nie to:
- jesli ktos przyniesie i beda chetni to zagram w Through the Ages wariant pelny, jesli nie to:
Sam bede mial Glory to Rome, Galaxy Trucker. Bede ok 17:30-18:00.
- jesli bazik lub Ola przyniosa Age of Steam lub 18xx i wytlumacza reguly to zagram, jesli nie to:
- jesli ktos przyniesie i beda chetni to zagram w Through the Ages wariant pelny, jesli nie to:
Sam bede mial Glory to Rome, Galaxy Trucker. Bede ok 17:30-18:00.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1609 times
- Kontakt:
Jeśli początek Cywilizacji się opóźni to oczywiście zapraszam Don Simona do udziału. Ale ze względu na długość rozgrywki, wolałbym jednak zacząć jak najwcześniej
Rozegranie partii 18xx w Agresorze zostanie potraktowane jako niedozwolony doping w forumowej partii 18AL.Don Simon pisze:jesli bazik lub Ola przyniosa Age of Steam lub 18xx i wytlumacza reguly to zagram

Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów.
magazyn
magazyn
- ja_n
- Recenzent
- Been thanked: 2 times
Nie przyniosę. Wolę się najpierw z góry na nie umówić i przeczytać zasady.Don Simon pisze:- jesli Ja_n przyniesie kilka polskich gier to zagram z nim w te polskie gry, jesli nie to: