Rallymena w takim wypadku też biorę chętnie.
Nową Erę też przytargam na wszelki wypadek bo gra niezła.
Zdecydowanie potrzebujesz 5S w swoich grach...kwiatosz pisze:Ja Rallymana chętnie zagram, nawet miałem brać swojego, ale nie mogłem znaleźć...
5S?Leviathan pisze:Zdecydowanie potrzebujesz 5S w swoich grach...
Selekcjakwiatosz pisze:5S?Leviathan pisze:Zdecydowanie potrzebujesz 5S w swoich grach...
Będę. Powinienem być w okolicach 17:00. W TTA mogę pociąć, ale to zależy czy będzie nas 3 czy więcej. I zdecydowanie będę potrzebował szybkiego refreshu zasad w razie czego.skorpion pisze:Kto przychodzi no i w co gramy? Ja bede o 17. Bede miał TTA jakby nas 3 bylo chetnych.
OK. Nie ma problemu.skorpion pisze:Z refreshem nie bedzie problemu. Zobaczymy tylko ilu nas sie zbierze. Wez moze Kaisers Pirates bo caly czas nie udawalo nam sie zagrac a mnie korci. Moze sie uda jak nie damy rady w TTA.
To skoro tak, to proponuję Adrian jakieś dwuosobówki - Sekigahara, Nightfighter, Commands & Colors Napoleonics, Labyrinth: the War on Terror 2001-?.. Możemy siąść też do Space Empires do Dominant Species albo do Urban Sprawl. Do wyboru do koloru!kwiatosz pisze:Mnie też nie będzie jutro.
Cześć.Filip Apostoł pisze:Jutro znowu jestem w Lublinie. Jeśli ktoś jest chętny na wieczorne granie(ponownie proponuję 1860) to niech się odezwie. Jeśli generalnie nie kręci Was w ogóle taki pomysł na przyszłość to też napiszcie to nie będę postów bez sensu nabijał;)
Myślę, że większość osób, pojawiających się w klubie.Filip Apostoł pisze:A kto z Was będzie na tej imprezie?