(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
-
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Można się 18.01 dołączyć do gry (mam Civilization z dodatkami oraz stary Magiczny Miecz z dodatkami)
- walkingdead
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 663 times
Chcialabym zaprosic do mnie na okolice weekendu 31 stycznia.
Koniecznie na playlist musi znależć się GoT. Jest do 6 graczy, więc jeszcze 4 osoby chętne zapraszam
Pozostale gry na wieczór do dogadania.
Zainteresowanie GOT wyrazili wczesniej:
Wintermute (?)
Rocy (?)
Ludwis OK
Awawa OK
Aktualne?
Koniecznie na playlist musi znależć się GoT. Jest do 6 graczy, więc jeszcze 4 osoby chętne zapraszam

Pozostale gry na wieczór do dogadania.

Zainteresowanie GOT wyrazili wczesniej:
Wintermute (?)
Rocy (?)
Ludwis OK
Awawa OK
Aktualne?

Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 16:23 przez walkingdead, łącznie zmieniany 1 raz.
♀
Hej,
zawodowiec - Na 18.01 zgłosiło się już sporo osób, ale z chęcią zagram kiedyś w jakiejś knajpie w Magiczny Miecz:).
walkingdead - Tak jak wspominałem, mam dodatki z DnŻ do GoT. Samej gry nie mam, ale znajmy może mi użyczyć bez problemu:).
Wstępnie się piszę. Wstępnie dlatego, bo będę wtedy na małej imprezie planszówkowej w Legionowie tłumaczył zasady gier o tematyce fantasy dzieciom/młodzieży/dorosłym, a nie wiem o której godzinie impreza się zakończy. Chyba, że mamy grać całą noc to nie widzę problemu:).
Ok. To teraz konkretnie o najbliższej niedzieli (18.01). Start: proponowałbym bym 12-13 (jako, że to niedziela)
Lista obecności:
- Ja + prawdopodobnie żonka
- Rocy + 1
- walkingdead
- Wintermute
- sirwei + 1
- Maxxx(?)
- Awawa
- Hakri(?)
Lista Gier
- DDD [walkingdead]
- Cywilizacja [Wintermute]
- do wybrania 1 z 3 gier [sirwei] (ja mogę być za... Wolsung)
- A Touch of Evil [ja]
- Lords of "Wasserdeep" [Rocy]
- Atak Zombi [Maxxx]
- DoW lub GoW [Awawa]
Pisać, potwierdzać obecności, ect:)
Pozdro
Ludwi$
zawodowiec - Na 18.01 zgłosiło się już sporo osób, ale z chęcią zagram kiedyś w jakiejś knajpie w Magiczny Miecz:).
walkingdead - Tak jak wspominałem, mam dodatki z DnŻ do GoT. Samej gry nie mam, ale znajmy może mi użyczyć bez problemu:).
Wstępnie się piszę. Wstępnie dlatego, bo będę wtedy na małej imprezie planszówkowej w Legionowie tłumaczył zasady gier o tematyce fantasy dzieciom/młodzieży/dorosłym, a nie wiem o której godzinie impreza się zakończy. Chyba, że mamy grać całą noc to nie widzę problemu:).
Ok. To teraz konkretnie o najbliższej niedzieli (18.01). Start: proponowałbym bym 12-13 (jako, że to niedziela)
Lista obecności:
- Ja + prawdopodobnie żonka
- Rocy + 1
- walkingdead
- Wintermute
- sirwei + 1
- Maxxx(?)
- Awawa
- Hakri(?)
Lista Gier
- DDD [walkingdead]
- Cywilizacja [Wintermute]
- do wybrania 1 z 3 gier [sirwei] (ja mogę być za... Wolsung)
- A Touch of Evil [ja]
- Lords of "Wasserdeep" [Rocy]
- Atak Zombi [Maxxx]
- DoW lub GoW [Awawa]
Pisać, potwierdzać obecności, ect:)
Pozdro
Ludwi$
Ostatnio zmieniony 12 sty 2015, 16:12 przez Ludwi$, łącznie zmieniany 3 razy.
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
18 i 31 stycznia wpisałem w kalendarz
Sam chętnie zagrałbym w DoW i gears of war jak będą chętni.

Jestem za każdą z tych gier.sirwei pisze:Ja proponuję 3 gry, do wybrania jedna z nich:
Posiadłość szaleństwa z dodatkiem Zakazana Alchemia,
Horror w Arkham z dodatkiem Koszmar z Dunwich
Sam chętnie zagrałbym w DoW i gears of war jak będą chętni.
Granie na Bemowie
Hej,
DoW, Gow i AZ też może być, ale że robi się nam pokaźna lista gier, to wybierzmy z tych tytułów może max. 3 gry (żeby nie targać).
Eh... jakby to był sobota... to pewnie wszystko można by rozegrać:).
Pozdro,
Ludwi$
DoW, Gow i AZ też może być, ale że robi się nam pokaźna lista gier, to wybierzmy z tych tytułów może max. 3 gry (żeby nie targać).
Eh... jakby to był sobota... to pewnie wszystko można by rozegrać:).
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
Może być wieczorno- nocny meeting. Nie ma problemu.Ludwi$ pisze:Hej,

Potwierdzam, że na ten moment będę.- Ja + prawdopodobnie żonka
- Rocy + 1
- walkingdead
- Wintermute
- sirwei(?)
- Maxxx(?)
- Awawa
- Hakri(?)

♀
Ja potwierdzam obecność +1. Ja jestem za wolsungiem choć moja połówka woli któryś horror 

- Rocy7
- Been thanked: 6 times
W kwestii najblizszej imprezy u Ludwi$a uwazam ze warto zredukowac liste gier. Pisze sie na civke Marta chetnie zagra w cos mniej zlozonego ale nie musi to byc Lords.
- walkingdead
co z 31? potwierdzasz?Rocy7 pisze:W kwestii najblizszej imprezy u Ludwi$a uwazam ze warto zredukowac liste gier. Pisze sie na civke Marta chetnie zagra w cos mniej zlozonego ale nie musi to byc Lords.
♀
- Rocy7
Jesli chodzi o GoT to mam 2 edycje a Ludwi$ chyba 1.
Postaram sie byc 31 moge tez gre pozyczyc jakby mi sie nie udalo.
Postaram sie byc 31 moge tez gre pozyczyc jakby mi sie nie udalo.
- walkingdead
Hej,
Wyślę wam pw z dokładnym adresem koło piątku.
Pozdro,
Ludwi$
Wyślę wam pw z dokładnym adresem koło piątku.
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- Wintermute
Matko bosko, czlowiek sie odwroci na chwile i tyle wiadomosci... Jak zyc?
Dobra, jakos hurtem i nie po kolei:)
31 ja bardzo chetnie, takie planszowkowe Andrzejki, eee ostatki mozemy urzadzic. Na GoTa sie pisze, to wbijanie nozy w plecy bedzie ciekawe... Taaa. Jak calonocne siepanie to wole sobote.
Walkingdead, mozesz grac Polnoca, wilkora juz masz
18 jak najbardziej potwierdzam, civke moge wziac, chetnie przetestuje Dead of Winter. Ale znow lista sie rozrasta tak, ze nie ogarniemy tego... Jak do Civ siadzie piec osob, to z tlumaczeniem zasad 5 h jak w morde strzelil...
@awawa - ja Gears of War bardzo chetnie, kidys chcialem kupic. A porownam ze Space Hulkiem i Doomem. Masz te gre? Jesli nie weekend to moze jakos ustawimy sie inna raza?
Dobra, jakos hurtem i nie po kolei:)
31 ja bardzo chetnie, takie planszowkowe Andrzejki, eee ostatki mozemy urzadzic. Na GoTa sie pisze, to wbijanie nozy w plecy bedzie ciekawe... Taaa. Jak calonocne siepanie to wole sobote.
Walkingdead, mozesz grac Polnoca, wilkora juz masz

18 jak najbardziej potwierdzam, civke moge wziac, chetnie przetestuje Dead of Winter. Ale znow lista sie rozrasta tak, ze nie ogarniemy tego... Jak do Civ siadzie piec osob, to z tlumaczeniem zasad 5 h jak w morde strzelil...
@awawa - ja Gears of War bardzo chetnie, kidys chcialem kupic. A porownam ze Space Hulkiem i Doomem. Masz te gre? Jesli nie weekend to moze jakos ustawimy sie inna raza?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Ja w niedzielę 18.01 chętnie (zwłaszcza by zwiedzić nową posiadłość szaleństwa..eee tzn. Ludwi$'a) ale potwierdzę jeszcze w środę bo najprawdopodobniej wybywamy z Wawy...te ferie nie mają się kiedy zacząć.. 

- Rocy7
W kwestii GoT ja chcialem Starkiem grac;) ale fakt wilkor jest Ani wiec jej wybor.
Starkowie IHMO maja w GoT ciezko;)
Civka - sadzilem ze Ci co maja grac zasady znaja? Jednak fakt gra jest dluga.
A moze zamiast Civki Level 7 Omega Protocol moglbys znowu sil jako overseed sprobowac?
A moze zamiast Civki Level 7 Omega Protocol moglbys znowu sil jako overseed sprobowac?
- Wintermute
Co do rodow w GoT to jestem za losowaniem.Rocy7 pisze:W kwestii GoT ja chcialem Starkiem grac;) ale fakt wilkor jest Ani wiec jej wybor.
Ja znam, Ty znasz, Ludwi$?, awawa?, sirwei Ty piszesz sie na partyjke?
Omega 7 moge, pod warunkiem, ze nie bedziesz podpowiadal jak zoptymalizowac komandosow

@sirwei - Space Hulk, to pierwsze primo raczej typowa dwuosobowka, to mozna sieknkac w kameralnym gronie. Drugie primo raczej granie u mnie, bo mam do tego makiete zrobiona i nie chce mi sie tego targac.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Rocy7
- Wintermute
To moge byc mrocznym overseerem.Rocy7 pisze:Bede grzeczny i tylko swojego komandosa wrednie zrobie;P
[Demoniczne:] Buahahahaha

- walkingdead
Zgubilam sie, czy 18 jest dla mnie miejsce? 
Co do GoT, nie znam historii, więc pokornie przyjme role jaka mi przydzielicie. Pamiętajcie, żeby liczyć mnie raczej +1.
Jako ze, z natury jestem osoba niebywałe daleka od złośliwości, agresji i wrednych zachowań to juz czuje sie wielka przegrana
))))))))

Co do GoT, nie znam historii, więc pokornie przyjme role jaka mi przydzielicie. Pamiętajcie, żeby liczyć mnie raczej +1.
Jako ze, z natury jestem osoba niebywałe daleka od złośliwości, agresji i wrednych zachowań to juz czuje sie wielka przegrana

♀
Hej.
walkingdead - oczywiście że 18.01 jest dla Ciebie miejsce.
Wintermute - znam GoT'a w postaci planszowe, serialowe oraz trochę książkowej (jeżeli o to chodziło:]).
SirweI - chyba planu gry jeszcze nie ma. Można powoli zacząć coś myśleć.
Haki - spoko, ale wiesz, wódka już się chłodzi od 22.12.2014 i czeka aż zostanie na tej imprezie polana:)
Pozdrowienia
Ludwi$
walkingdead - oczywiście że 18.01 jest dla Ciebie miejsce.
Wintermute - znam GoT'a w postaci planszowe, serialowe oraz trochę książkowej (jeżeli o to chodziło:]).
SirweI - chyba planu gry jeszcze nie ma. Można powoli zacząć coś myśleć.
Haki - spoko, ale wiesz, wódka już się chłodzi od 22.12.2014 i czeka aż zostanie na tej imprezie polana:)
Pozdrowienia
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Proponuję żebyśmy stworzyli plan gry na 3 tytuły minimum żeby skończyć przed ciszą nocną. Start miał być jakoś wcześnie.... Gospodarzu wypowiedz się
Niech znawcy tytułów napiszą ile trwają gry w ich pozycje. (Cywilizacja 5h
)Z racji dużej ilości gości znowu gra symultaniczna czy dobierany się w pary ?