(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Hej,
Co do godziny, to myślę że 12 będzie ok. nawet 10 była by wpożo, ale wtedy możecie mnie zastać w stroju wieczorowym (piżama), a jako, że chce zadbać o wasze zdrowie psychiczne to 12:00 jest najbardziej sensowna.
Faktycznie, zrobiła z nas się spora paka. Więc chyba trzeba będzie albo odpalić dwie gry (będę musiał załatwić dodatkowy stół), albo dobrać się w pary co nie jest złe w przypadku niektórych gier jak np. GoT.
Tyle że pewnie znajdzie się grupka która będzie chciała grać w coś innego, dlatego można odpalić 1 dużą grę (6 osób) i jedną mniejszą (4 osoby). i tak np. Jedni grają w GoT'a, a inni w Rattus'a (wtedy powinniśmy się zmieścić na jednym stole).
To tylko propozycje gier, żeby nie było. Jak sobie to rozbijemy to już musimy ustalić.
powtórzę listę proponowanych gier:
Lista Gier
- DDD [walkingdead]
- Cywilizacja [Wintermute] (ale tu rozumiem odpada z powodu długości rozgrywki) więć Wintermute może być zwycięzcą Głodowych Igrzysk i nie przynosić ze sobą żadnej gry:])
- do wybrania 1 z 3 gier [sirwei] (horror w Arkham + DH, Posiadłość szaleństwa + Zakazana alchemia, Wolsung (ja mogę być za... Wolsung)
- A Touch of Evil [ja]
- Lords of "Wasserdeep" [Rocy]
- Atak Zombi [Maxxx]
- DoW lub GoW [Awawa]
- Age of Empires III [mój znajomy]
Pozdro,
Ludwi$
Co do godziny, to myślę że 12 będzie ok. nawet 10 była by wpożo, ale wtedy możecie mnie zastać w stroju wieczorowym (piżama), a jako, że chce zadbać o wasze zdrowie psychiczne to 12:00 jest najbardziej sensowna.
Faktycznie, zrobiła z nas się spora paka. Więc chyba trzeba będzie albo odpalić dwie gry (będę musiał załatwić dodatkowy stół), albo dobrać się w pary co nie jest złe w przypadku niektórych gier jak np. GoT.
Tyle że pewnie znajdzie się grupka która będzie chciała grać w coś innego, dlatego można odpalić 1 dużą grę (6 osób) i jedną mniejszą (4 osoby). i tak np. Jedni grają w GoT'a, a inni w Rattus'a (wtedy powinniśmy się zmieścić na jednym stole).
To tylko propozycje gier, żeby nie było. Jak sobie to rozbijemy to już musimy ustalić.
powtórzę listę proponowanych gier:
Lista Gier
- DDD [walkingdead]
- Cywilizacja [Wintermute] (ale tu rozumiem odpada z powodu długości rozgrywki) więć Wintermute może być zwycięzcą Głodowych Igrzysk i nie przynosić ze sobą żadnej gry:])
- do wybrania 1 z 3 gier [sirwei] (horror w Arkham + DH, Posiadłość szaleństwa + Zakazana alchemia, Wolsung (ja mogę być za... Wolsung)
- A Touch of Evil [ja]
- Lords of "Wasserdeep" [Rocy]
- Atak Zombi [Maxxx]
- DoW lub GoW [Awawa]
- Age of Empires III [mój znajomy]
Pozdro,
Ludwi$
Ostatnio zmieniony 14 sty 2015, 09:47 przez Ludwi$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- walkingdead
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 663 times
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
zamiast Civki ostatecznie Level 7 Omega Protocol? nie grałem, chętnie przetestuje (godzina-dwie?). GoW w sumie jest podobne, wiec przyniosę innym razem albo jak będziesz miał czas Wintermute to można sie umówić w któraś środę/czwartek po pracy. Trochę kusi mnie aby pomalować figurki :->
@walkingdead
też się piszę na DDD (2-3 godziny?)
GoW - Gears of war
DoW - Dead of Winter

więc będę miał jeszcze czas na jedną-dwie gry, ale raczej już coś lekkiego
@walkingdead
też się piszę na DDD (2-3 godziny?)
GoW - Gears of war
DoW - Dead of Winter

więc będę miał jeszcze czas na jedną-dwie gry, ale raczej już coś lekkiego
Granie na Bemowie
W tygodniu to i ja chętnie "postrzelam" w GoW. Zasady znam jakby co.awawa pisze: GoW w sumie jest podobne, wiec przyniosę innym razem albo jak będziesz miał czas Wintermute to można sie umówić w któraś środę/czwartek po pracy.
-
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Tez glosuje na Level 7 u Ludwi$ zwlaszcza ze wtedy 6 osob spokojnie zagra.
Tylko czy zmiesci sie jeszcze np DDD obok Level 7?
Tylko czy zmiesci sie jeszcze np DDD obok Level 7?
- awawa
a ile zajmuje Level 7 (czasowo, bo miejsce powinno sie chyba znalezc
)? w razie czego mozemy podzielic sie na dwie grupy, wtedy dolacze do DDD.

Ostatnio zmieniony 13 sty 2015, 11:48 przez awawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Granie na Bemowie
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Zalezy od scenariusza i rozkladu mapy, mniej wiecej tyle miejsca potrzeba co na Descent.
Moge grac z dziewczyna w parze.
Moge grac z dziewczyna w parze.
- walkingdead
Myślę, że coś się znajdziezawodowiec pisze:czy na 31.01 jest miejsce mam civ i Magiczny miecz

♀
- Wintermute
Bardziej chodzilo i Civke:)Ludwi$ pisze:Hej.
Wintermute - znam GoT'a w postaci planszowe, serialowe oraz trochę książkowej (jeżeli o to chodziło:]).
Pozdrowienia
Ludwi$
Ale wychodzi na to, ze znow pojdzie w odstawke (wrrr) i przywioze Level 7.
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- Wintermute
Level7 krotszy. Mysle, ze jakis lutowy weekend zorganizuje sie partyjke dla chetnych ucywilizowania sie:)sirwei pisze:Przywieź obie. Będziemy ciągnąć słomki
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
- walkingdead
-
- awawa
Droga właścicielko...nie idź tą drogą :-pwalkingdead pisze:Ktoś poczyta instrukcje DDD? Thx

Oki, to jeszcze jedna osoba i można by już coś planowaćbalif pisze: W tygodniu to i ja chętnie "postrzelam" w GoW. Zasady znam jakby co.

Granie na Bemowie
- Wintermute
To jutro sie umowimy na strzelanie do obcych jakos w przyszlym tygodniu:)awawa pisze:Oki, to jeszcze jedna osoba i można by już coś planowaćbalif pisze: W tygodniu to i ja chętnie "postrzelam" w GoW. Zasady znam jakby co.
balif, awawa i ja i mamy komplet:)
Hej,
Zawita do mnie w niedzielę jeszcze mój znajomy i przyniesie Age of Empires III (z dodatkiem dodającym 6 gracza, czas 2-3 h z zasadami),
* Baza planszówek została zaktualizowana * ;].
Widzę, że Level 7 to pewniak, Jakie następny/e tytuł/y?
Instrukcję (a właściwie jej 3 stronicowy skrót) do Dark Darker Darkest przeczytałem, ale i tak przydała by się jeszcze jedna osoba jako support (o ile chcemy przetestować tą grę w niedziele). walkingdead jeżeli nie zagramy w niedzielę, to w razie czego możesz mi tą grę zostawić, a ja postaram się ją rozkminić, by przy następnym spotkaniu przy grach (o tematyce Zombie?) rozegrać partyjkę.
btw. Rozumiem że zamawiamy pizze?. Czy mam przygotować bardzo dużo przekąsek?
Pozdro
Ludwi$
Zawita do mnie w niedzielę jeszcze mój znajomy i przyniesie Age of Empires III (z dodatkiem dodającym 6 gracza, czas 2-3 h z zasadami),
* Baza planszówek została zaktualizowana * ;].
Widzę, że Level 7 to pewniak, Jakie następny/e tytuł/y?
Instrukcję (a właściwie jej 3 stronicowy skrót) do Dark Darker Darkest przeczytałem, ale i tak przydała by się jeszcze jedna osoba jako support (o ile chcemy przetestować tą grę w niedziele). walkingdead jeżeli nie zagramy w niedzielę, to w razie czego możesz mi tą grę zostawić, a ja postaram się ją rozkminić, by przy następnym spotkaniu przy grach (o tematyce Zombie?) rozegrać partyjkę.
Pozdro
Ludwi$
Ostatnio zmieniony 14 sty 2015, 09:57 przez Ludwi$, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje gry
Moje gry
Ludwi$ czy ty wciąż mieszkasz w tej samej dzielnicy? My będziemy jednak około 15.30
Hej,
Pozdro,
Ludwi$
Tak w tej samej, z 80 metrów od "Mothership'a":).sirwei pisze:Ludwi$ czy ty wciąż mieszkasz w tej samej dzielnicy? My będziemy jednak około 15.30
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
- awawa
ja wczoraj ogarnąłem gameplay do DDD, tak wiec na razie w moim planie jest właśnie Level 7 i DDD....a potem się zobaczyLudwi$ pisze: Widzę, że Level 7 to pewniak, Jakie następny/e tytuł/y?

@Sirwei, bierzesz ze sobą Arkham lub Posiadłość?
+1 za pizzą
Granie na Bemowie
- walkingdead
WOW!awawa pisze: ja wczoraj ogarnąłem gameplay do DDD, tak wiec na razie w moim planie jest właśnie Level 7 i DDD....a potem się zobaczy![]()

♀
- awawa
@walkingdead, no... bhawo ja! 
@sirwei, wybierzcie z Adą jeden z horrorów - w Posiadłość jeszcze nie grałem, ale widzę że tez mi się spodoba

@sirwei, wybierzcie z Adą jeden z horrorów - w Posiadłość jeszcze nie grałem, ale widzę że tez mi się spodoba
Granie na Bemowie
Awawa: Znając moją ulubioną bohaterkę horrorów to woli posiadłość
Ludwi$ masz świeczki lub stare znicze?

Ludwi$ masz świeczki lub stare znicze?