(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Kto na co się piszę w weekend ?
Ja mogę grać zarówno w Level 7 jak też Age of Empires, mogę też grać w parze z dziewczyną.
Dotrzemy blizej 12:30 zasady Level 7 oboje znamy.
Ja mogę grać zarówno w Level 7 jak też Age of Empires, mogę też grać w parze z dziewczyną.
Dotrzemy blizej 12:30 zasady Level 7 oboje znamy.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2015, 13:39 przez Rocy7, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- walkingdead
- Has thanked: 267 times
- Been thanked: 663 times
Zawodowiec - daruj sobie bo to chyba temat dla zamkniętego we własnym gronie towarzystwa.
- Rocy7
Czesciowo masz racje czesciowo nie - dzis nie jest normalne spotkanie z planszowkami tylko parapetowka dlatego ilosc osob jest ograniczona.berem pisze:Zawodowiec - daruj sobie bo to chyba temat dla zamkniętego we własnym gronie towarzystwa.
Bardziej "zwykle" spotkanie jest 31 gramy GoT i tutaj decyduje ilosc miejsca przy grze.
Skoro nie będzie Maxxa i walkingdead to znika klimat zombie? Ja mimo wszystko w Posiadłości mam zombie 
O której startujecie? Ja wciąż realnie od 15.30

O której startujecie? Ja wciąż realnie od 15.30
- Rocy7
- Rocy7
Dziękujemy za spotkanie. Ludwi$ piękne mieszkanko szkoda, że wszystkich figurek nie mogłem jeszcze popodziwiać.
Age of Empires gra interesująca - Marta bardzo chętnie to powtórzy, ja w sumie też
.
Okolice weekendu tzn. sobota 31? O której?
Age of Empires gra interesująca - Marta bardzo chętnie to powtórzy, ja w sumie też

Wstępnie potwierdzam obecność przyniosę 2 edycje GoT.walkingdead pisze:Chcialabym zaprosic do mnie na okolice weekendu 31 stycznia.
Koniecznie na playlist musi znależć się GoT. Jest do 6 graczy, więc jeszcze 4 osoby chętne zapraszam![]()
Zainteresowanie GOT wyrazili wczesniej:
Wintermute (?)
Rocy (?)
Ludwis OK
Awawa OK
Aktualne?
Okolice weekendu tzn. sobota 31? O której?
My także dziękujemy za miły wieczór. Bardzo fajne mieszkanko, efekt po wykończeniu będzie pewnie powalał...
Obserwacja zmagań w nowym świecie może nie była porywająca ale już teraz wiem że ta gra to raczej nie moja brożka....
Za to jestem zadowolony ze zmagań w Posiadłości(mimo że mój pupilek przegrał ze zmasowanym atakiem badaczy).
Gratuluję zwycięzcom i chętny jestem powtórzyć to lub rozegrać kolejne spotkanie. Awawa zaproszenie czeka
Obserwacja zmagań w nowym świecie może nie była porywająca ale już teraz wiem że ta gra to raczej nie moja brożka....

Za to jestem zadowolony ze zmagań w Posiadłości(mimo że mój pupilek przegrał ze zmasowanym atakiem badaczy).
Gratuluję zwycięzcom i chętny jestem powtórzyć to lub rozegrać kolejne spotkanie. Awawa zaproszenie czeka

Ktokolwiek grał/widział słyszał Hobbit Tales?
http://www.rebel.pl/product.php/1,1203/ ... Tales.html
http://www.rebel.pl/product.php/1,1203/ ... Tales.html
- awawa
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 38 times
Również dziękuję za gościnę. Super wrażenia z nowego mieszkania, gratulacje Ludwi$
Rattus, miał być prosty zapychacz czasu a okazała się bardzo przyjemną grą z odrobiną negatywnej interakcji. Świetny pomysł.
Age of Empires III, "gra na godzinę-dwie"?
na pewno z gatunku tych, które zaczyna się doceniać za 2-3 razem ogarniając już wtedy cały system...niestety nie kusi mnie, aby ponownie do niej siąść.
Posiadłość szaleństwa - bardzo chętnie piszę się na wszelki potyczki z Cthulhu. Zdaje się, że znaleźliśmy tez dzisiaj ochotnika, który z radością zgłosił się na overlorda
Klimatem bije nawet Arkham, podchodzi pod sesje RPG. Jedynym plusem staruszka jest chyba większa możliwość 'napakowania' bohaterów sprzętem: bieganie z jedną sztuką gaśnicy po płonącej posiadłości o mało nie skończyło się poważnymi poparzeniami 
@Rocy7 - potwierdzam GoT

Rattus, miał być prosty zapychacz czasu a okazała się bardzo przyjemną grą z odrobiną negatywnej interakcji. Świetny pomysł.
Age of Empires III, "gra na godzinę-dwie"?

Posiadłość szaleństwa - bardzo chętnie piszę się na wszelki potyczki z Cthulhu. Zdaje się, że znaleźliśmy tez dzisiaj ochotnika, który z radością zgłosił się na overlorda

@Rocy7 - potwierdzam GoT
Granie na Bemowie
- walkingdead
- Wintermute
Niedziela pokazala, ze malo kto wyrabia sie na poludnie...walkingdead pisze:Sobota aktualna, ale myślałam bardziej o popołudniu i wieczorze?
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Hej,
Dzięki za liczne przybycie, miłą atmosferę oraz wspólną grę w planszówki:).
Podziękowanie szczególne dla Wintermute, Rocy, jego dziewczynie oraz Sirwei'a i jego żonie za parapetówkowe gifty (latarka pokonywania mroku w Paradox Cafe +3 na pewno się przyda, a rękawica kuchenna wraz z hmm... chwytem kuchennym(?) posłuży mi przy następnej okazji jak do mnie wbijecie do upichcenia czegoś słodkiego:). W lutym (końcówka) pewnie ponownie was zaproszę do siebie:).
Teraz tak: ja 31.01 mogę na GoT'cie być ale dopiero pewnie od 18.40 miałbym czas.
Pozdro
Ludwi$
Dzięki za liczne przybycie, miłą atmosferę oraz wspólną grę w planszówki:).
Podziękowanie szczególne dla Wintermute, Rocy, jego dziewczynie oraz Sirwei'a i jego żonie za parapetówkowe gifty (latarka pokonywania mroku w Paradox Cafe +3 na pewno się przyda, a rękawica kuchenna wraz z hmm... chwytem kuchennym(?) posłuży mi przy następnej okazji jak do mnie wbijecie do upichcenia czegoś słodkiego:). W lutym (końcówka) pewnie ponownie was zaproszę do siebie:).
Teraz tak: ja 31.01 mogę na GoT'cie być ale dopiero pewnie od 18.40 miałbym czas.
Pozdro
Ludwi$
Ostatnio zmieniony 20 sty 2015, 01:31 przez Ludwi$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
- Rocy7
zgłaszam wniosek formalny nie była to niedziela, Marta musi potem do Łodzi dojechać więc to trochę ogranicza nasz czas.Ludwi$ pisze:W lutym (końcówka) pewnie ponownie was zaproszę do siebie:).
Trochę osób było chętnych do zapoznania się z Cykladami mam wszystkie dodatki w tym Tytanów więc można grać w 6 osób.
Niestety impreza u nas będzie później muszę e... zając się meblami

- walkingdead
Znowu mi najlepsze spotkania uciekają przed nosem. Głupia praca. Idę na bezrobocie 

♀
- Wintermute
Popatrz, berema tez omijaja....walkingdead pisze:Znowu mi najlepsze spotkania uciekają przed nosem. Głupia praca. Idę na bezrobocie
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Nie boj sa - jeszcze zerkam na ten watek, a przynajmniej raz w tygodniu przyjmuje u siebie graczy na wielogodzinne manewry w ciężkie gry których mam mnóstwo, wiec nie biadolę. A jeszcze mi mało i w Internecie też daje czadu w planszówki. Ale na ameritrashe mógłbym być chętny. Tylko tak dziwnie pracuję, że zwykle mam najwięcej czasu w tygodniu pracy od rana do godzin popołudniowych.
Ale wy chyba już okrzepliście w swoim towarzystwie i tak czujecie się najlepiej - to nie zarzut.
Ale wy chyba już okrzepliście w swoim towarzystwie i tak czujecie się najlepiej - to nie zarzut.
- walkingdead
Zawodowiec jest zaproszony na 31 stycznia
więc nie jesteśmy aż tak zamkniętą grupą.
Prawdą jest jednak to, że charakter spotkań jest nieco inny niż w przypadku spotkań wyłącznie knajpianych.
Często spotykamy się w prywatnych mieszkaniach, z niektórymi osobami udało się stworzyć całkiem fajne relacje, które nie ograniczają się wyłącznie do planszówek. To oczywiście wymusza nieco odmienną specyfikę spotkań.

Prawdą jest jednak to, że charakter spotkań jest nieco inny niż w przypadku spotkań wyłącznie knajpianych.
Często spotykamy się w prywatnych mieszkaniach, z niektórymi osobami udało się stworzyć całkiem fajne relacje, które nie ograniczają się wyłącznie do planszówek. To oczywiście wymusza nieco odmienną specyfikę spotkań.

♀
- walkingdead
Re: Odp: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Ta dokładniewalkingdead pisze:...z niektórymi osobami udało się stworzyć całkiem fajne relacje, które nie ograniczają się wyłącznie do planszówek. To oczywiście wymusza nieco odmienną specyfikę spotkań.

- walkingdead
A widzisz, mamy swoje sekreciki
Jakbyś tak często nie migał się od spotkań to może byś wiedział co się dzieje.

Jakbyś tak często nie migał się od spotkań to może byś wiedział co się dzieje.

♀