Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
No i robi wrażenie łączna liczba kości, które dostaniemy.
Sin- 7+15
Faith- 7+9
Dobrze, że nie dokupiłem : )
A z drugiej strony smuteczek jak patrzę ile powietrza w pudłach będzie. Karton wielkości podstawki (no, trochę płytszy) a w środku kilka figurek i kafli. Ja to i tak przerzucę do jednego ale szkoda kosztów transportu i produkcji tak wielkich pudeł..
ja widzę 7 + 6 i 7 + 9 licząc dwa dodatki (gamma i delta) I jeśli się nie mylę to każdy grzech ma w pudełku dodatkowo 3 kości grzechu? czyli masz jeszcze 7 x 3 kości SIN?
Pisząc o dwóch pudełkach grzechów mam na myśli te Grzechy w pdostawce czyli te 6 kości grzechów z obrazku. Prześledź sobie obrazek Masz 7 w podstawce narysowanych, potem 6 kolejnych jakby w takim cieniowaniu obok soundtracku i do tego dochodzi 5 pudełek grzechów
Myślę, że te 6 zawiera się w 15.
(po prostu dołożyli kostki do każdego z Grzechu a nie tylko do tych dwóch)
Ale co tam, przekonamy się w lipcu. Albo sierpniu. Oby.
Nie wiem wydaje mi się, że jestem nienormalny, ale odkąd pokazali te prawie spakowane grafiki to odczuwam potrzebę raz na dzień popatrzenia sobie na nie xD
lynwith pisze:Nie wiem wydaje mi się, że jestem nienormalny, ale odkąd pokazali te prawie spakowane grafiki to odczuwam potrzebę raz na dzień popatrzenia sobie na nie xD
Widze że ze śląska ludzie mają tak samo Może nie codziennie ale miło popatrzeć na ten cały stuff który niedługo będzie do nas płynął
lynwith pisze:Nie wiem wydaje mi się, że jestem nienormalny, ale odkąd pokazali te prawie spakowane grafiki to odczuwam potrzebę raz na dzień popatrzenia sobie na nie xD
Widze że ze śląska ludzie mają tak samo Może nie codziennie ale miło popatrzeć na ten cały stuff który niedługo będzie do nas płynął