Vulturius pisze:A ja mam pytanie, kiedy zamierzacie ogłosić przedsprzedaż Zombicide: Black Plague ?
Z Zombiecide celujemy w końcówkę roku
Skryty Planszoholik pisze:czy można prosić jakieś wieści na temat dodatku do 2ed strongholda = Undead?
https://www.youtube.com/watch?v=qZ29KZHWn8o
w 2016 p. Trzewiczek zapowiadał ów dodatek na Essen 2017 - ale to chyba nierealne zważywszy, że nie pojawia się on podczas planów wydawniczych ogłoszonych na Portalkonie. Czy zatem 2018 jest realny? A może później albo wcale?
Projekt na razie został przełożony.
rybol pisze:Witam!
Mam pytanie odnośnie Pierwszych Marsjan. O ile pamiętam w przedsprzedażowej ofercie na stronie Portalu został odblokowany próg z możliwością wydruku swoich kart astronautów. Czerwiec/lipiec już w sumie za pasem a nigdzie nie ma żadnej informacji na ten temat, w związku z tym pytam tutaj czy wyżej wspomniany gadżet jest nadal aktualny?
pozdrawiam
Gadżet jest jak najbardziej aktualny i pracują nad nim koderzy

Mam nadzieję, że już niedługo będzie można się nim pochwalić
Marx pisze:A tak z ciekawości, czy Portal podejmie temat "Rise of Moloch"?
Nie planujemy tego na dzień dzisiejszy
Deathhammer pisze:Czy planowany jest dodruk Neodżungli do Neuroshimy?
Tak oczywiście i powienien pojawić się w Maju
tomuch pisze:Jak się ma update pack do Strongholda?
Updatepack będzie robiony z dodrukiem strongholda, który jest drukowany razem z naszymi partnerami. Czekamy na ostatniego partnera i ruszamy
anion pisze:Czy wiadomo już kiedy będzie można kupić Zgliszcza do 51 stanu MS?
Premiera w czerwcu!
Bary pisze:Czy dałoby radę trochę usprawnić podstronę wydawnictwa "plany wydawnicze"? Zamiast "pracujemy nad tym" proponowałbym, wzorem Galakty, podać chociaż kwartał, w którym planowany jest release. W tej chwili ta strona jest mało użyteczna.
Bronimy się polityki podawania kwartałów czy dokładnych dat. Jak tylko mamy pewność co do daty wyjścia to plany są aktualizowane