Jak poprzednicy piszą, raczej wielkiego wow nie będzie, poza downtimem.
Na plus napewno ładne wykonanie i grafiki

Zapowiedzieli, że ma być do kupienia ale bez SG. Moim zdaniem jak będzie zapotrzebowanie to i SG wystawią ale pewnie w chorych cenach.Lost Death pisze: ↑17 maja 2023, 18:58 Ktoś się orientuje czy gra będzie wydana i będzie można ją normlanie kupić wraz ze wszystkimi dodatkami w wersji PL w sklepie? czy tylko kickstarter?
A "Aeons Tresspass: Odyssey"? A "Chronicle X"? A "He-man" nowy ? a to nie koniec tytułów. Nie demonizujmy.
Ale ta gra będzie normalnie po polsku. Generalnie to chyba żaden wydawca nie wrzuca polskiej instrukcji na tym etapie fundując grę na międzynarodowej wspieraczce.
Normalna praktyka.
HissaH pisze: ↑18 maja 2023, 09:32nie są to exy - te karty masz w KSie normalnie ... robienie taniej sensacjiarma001 pisze: ↑17 maja 2023, 19:05 A z innej beczki, gra jeszcze nie jest w produkcji a wygląda na to, że już ma exy niedostępne na KS/GF (1:01):Spoiler:
No fajnie. No chyba, że jednak to by były unikalne karty to by ich ludzie na forum zjedli jak wskazują wcześniejsze wypowiedzi
FOMO w tym hobby jest niezwykle potężne, gdyby nie to, to większość KSów by widziało tylko ułamek swoich wyników xd
Twierdza i Wrota Żywiołów wyjdą w przyszłości i nie będą częścią tej kampanii. O ile w ogóle Archon Studio dogada się z Ubisoftem. Na razie na to wygląda.Lost Death pisze: ↑19 maja 2023, 16:24 Nie czaję tego kickstartera. Co chwilę wychodzą zapowiedzi nowych dodatków.. Czyli jeśli teraz zamówię na KS te największe i najdroższe pudło to jeśli za miesiąc zapowiedzą np dodatek twierdza, to już w moim zamówieniu on się nie pojawi? Jak to zamówić żeby mieć pewność, że otrzymam później wszystkie dodatki jakie wyjdą?
Nie z wersji mobilnej, tylko bardzo popularnego moda do trójki "horn of the abyss" (bez którego nie da się grać online np.). I tak, faktycznie jest to Cove - klimaty pirackie
Nie jesteś sam. Pisałem nawet w uwagach do Archona o tym, ale odpowiedź w eterze jest, że gra byłaby za trudna. Ogólnie dostaniemy pewnie następny "materiał do homerulesowania" za gruby hajs. Ale potencjał te komponenty mają...BigBadSheep pisze: ↑02 maja 2023, 14:21
Dla mnie kryminałem jest mechanika deckbildungu. Mogli by dać planszetke gracza (można ubierac itemki) wraz z książką na spele (jak w mg arena)
Ogólnie grę wspiore będę myślał aby w domowym zaciszu wyrzucić (Fisq) ten deckbildung na rzecz zapronowynych przeze mnie mechanik![]()
Z tego co przewijało się na discordzie, ponoć gra będzie dostępna w ich sklepie internetowym i o ile dobre zrozumiałem stretch goals mają być możliwe do dokupienia podczas różnych eventów i targów (time limited sale?)Moonday pisze: ↑17 maja 2023, 19:07Zapowiedzieli, że ma być do kupienia ale bez SG. Moim zdaniem jak będzie zapotrzebowanie to i SG wystawią ale pewnie w chorych cenach.Lost Death pisze: ↑17 maja 2023, 18:58 Ktoś się orientuje czy gra będzie wydana i będzie można ją normlanie kupić wraz ze wszystkimi dodatkami w wersji PL w sklepie? czy tylko kickstarter?