(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Politechnika Inżynieria Środowiska
Pewnie głównie początkujących, raczej niezbyt wiele osób grało - ale mam nadzieję, że to się zmieni 

- Filippos
- Lokalizacja: Wawa, sercem w Wawie, nogą w wawie i innymi częściami ciała też;))
No ja będę miał ze sobą Giants i Chaos Arenę. Koniecznie chciałbym zagrać w to pierwsze i muszę spróbować wreszcie Dominiona bo to już powoli się staje faux pas nie znać tej gry 

A ja chętnie zagrałbym w coś po raz drugi (a nawet trzeci) - po 4 nowych grach co piątek przestaję pamiętać zasady poprzednich 
Może są jacyś chętni na Brassa, Agrykolę, Tygrys i Eufrat lub Puerto Rico? (dwie ostatnie mogę przynieść).
Albo może ktoś mnie w końcu TtA nauczy? Jakoś zawsze nie starcza czasu...

Może są jacyś chętni na Brassa, Agrykolę, Tygrys i Eufrat lub Puerto Rico? (dwie ostatnie mogę przynieść).
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Do dwóch pierwszych tytułów chętnie wrócę, ale za tydzień. Dwa kolejne mogę zagrać w ten piątek, ale jak starczy czasu. Przede wszystkich chcę sprawdzić w ten piątek Le Havre i Space Alert, jak się da, przed zakupami z Niemiec.Jans pisze:A ja chętnie zagrałbym w coś po raz drugi (a nawet trzeci) - po 4 nowych grach co piątek przestaję pamiętać zasady poprzednich
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
- Filippos
- Lokalizacja: Wawa, sercem w Wawie, nogą w wawie i innymi częściami ciała też;))
Szykuje się jakieś zbiorowe zamówienie w milanie?Geko pisze: jak się da, przed zakupami z Niemiec.
- Sztefan
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 1 time
Przynieśmelee pisze: - Chicago Express (mogę przynieść)

to zależy, czy będę w piątek w pracy, jeśli to będę koło 18, jeśli nie, to pewnie po 16
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1609 times
- Kontakt:
Ja tez chciałbym zagrac drugi raz w Imię Róży, tym razem według prawidłowych zasad (grę mogę przynieść)Jans pisze:A ja chętnie zagrałbym w coś po raz drugi (a nawet trzeci)
Otwieram w piątek klub o 16. Przyniosę Space Alert ale bez kompa, bo został w Sudetach. Zagram bardzo chętnie kilka misji. Do tego planuję Le Havre, Ghost Stories o ile ktos przyniesie i Cavum.
Jeśli nie wyjdzie z Draculą na którą już się wstępnie umówiłem, to chętnie spróbuję w Le Havre (poziom podstawowy; mogę być kilka ok. 17:15) lub Space Alerta (też w miarę prosty scenariusz).
- Filippos
A ja mam jeszcze jedną gorącą prośbę do warszawskich graczy: czy ktoś ma i mógłby przynieść w piątek i pożyczyć mi na tydzień jakąś fajną party game na 10-12 osób???
Czy ktoś jest chętny na rozgrywke w Java (dobra i niestety nie wznawiana produkcja Kramera i Kieslinga) lub Goa, bo posiadam.
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
W piatek powinienem byc niewiele po 16.
Nie wiem jeszcze co wezme - patrzac na zapowiedzi wszystkie najwazniejsze nowosci z Essen beda
.
Chetnie zagralbym w Giants, Sylle lub w nowe gry Wallace'a.
Nie wiem jeszcze co wezme - patrzac na zapowiedzi wszystkie najwazniejsze nowosci z Essen beda

Chetnie zagralbym w Giants, Sylle lub w nowe gry Wallace'a.
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Z chęcią dołączyłbym do Chicago Express i Space Alerta (ale raczej zaawansowane scenariusze...), ale jak się da, to zobaczyłbym również Giants czy Le Havre...
Z powodu kryzysu finansowego światełko na końcu tunelu zostanie wyłączone...
A Giants chyba nikt u nas nie ma, nie jestem pewien czy ma się na co nastawiać
Jax, prośba do ciebie o Sylle i wytłumaczenie zasad.

- yosz
- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 495 times
- Kontakt:
vsFilippos pisze:No ja będę miał ze sobą Giants i Chaos Arenę. Koniecznie chciałbym zagrać w to pierwsze i muszę spróbować wreszcie Dominiona bo to już powoli się staje faux pas nie znać tej gry
Pancho pisze:A Giants chyba nikt u nas nie ma, nie jestem pewien czy ma się na co nastawiaćJax, prośba do ciebie o Sylle i wytłumaczenie zasad.
ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
- Filippos
No niestety niemiło
Dopadła mnie dziś grypa żołądkowa więc nie zagram z Wami chłopaki ani w Giants ani w Dominiona.
Have fun.

Have fun.
- bazik
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
spoko, tez mam ochote wieksza zagrac z Toba w le havre, giants i dominiona przebolejemyFilippos pisze:No niestety niemiłoDopadła mnie dziś grypa żołądkowa więc nie zagram z Wami chłopaki ani w Giants ani w Dominiona.
![]()
Have fun.

- Filippos
No następnym razem chętnie zagram i w Le havre. W moim aktualnym stanie widok znaczników żywności mógłby wpłynąć tragicznie na moją kondycjębazik pisze:spoko, tez mam ochote wieksza zagrac z Toba w le havre, giants i dominiona przebolejemyFilippos pisze:No niestety niemiłoDopadła mnie dziś grypa żołądkowa więc nie zagram z Wami chłopaki ani w Giants ani w Dominiona.
![]()
Have fun.

Ja jutro tez bede
Pojawie sie, jak zawsze troche troche po 17:00. Bede mial 3 gry Pancha, zeby mu je oddac: Blokusa, Suleike i Ingenious. Pewnie on przyniesie moje Cavum i One More Barrel. W Cavum chetnie zagram, tym razem do konca.

-
Panie i panowie! Zapraszam na spektakl nieopisanej grozy - mrożacych krew w żyłach wydarzeń, które zburzą spokuj spokój w sercach naszych zacnych obywateli... tzn. na sesje Fury of Dracula
Planuje zacząć o 17-18.

No, na to czekałemPanie i panowie! Zapraszam na spektakl nieopisanej grozy - mrożacych krew w żyłach wydarzeń, które zburzą spokuj spokój w sercach naszych zacnych obywateli... tzn. na sesje Fury of DraculaPlanuje zacząć o 17-18.

- Franek Strzała
jednak na chwile sie pojawie i z checia wyprobowałbym gre jesli jest mozliwosc. o ktorej start?MichalStajszczak pisze:Ja tez chciałbym zagrac drugi raz w Imię Róży, tym razem według prawidłowych zasad (grę mogę przynieść)Jans pisze:A ja chętnie zagrałbym w coś po raz drugi (a nawet trzeci)