Ja nie grałem, ale chętnie bym spróbował. Być może na partię w MiMa znalazłbym jeszcze przynajmniej jednego gracza, który akurat jeszcze nie byłlukaszpatula pisze:2. Grał ktoś z Was w Magię i Miecz? Jestem w posiadaniu i mogę przynieść

Ja nie grałem, ale chętnie bym spróbował. Być może na partię w MiMa znalazłbym jeszcze przynajmniej jednego gracza, który akurat jeszcze nie byłlukaszpatula pisze:2. Grał ktoś z Was w Magię i Miecz? Jestem w posiadaniu i mogę przynieść
Dzięki za pamięć, nie musisz się stresować Descentem, gdyż ekipa do gry się rozpadła i będziemy chcieli pożyczyć dopiero za 3 tygodnie. Przy okazji czy to Ty jeździsz z Komornik, bo ja jestem z Poznania - Świerczewo, czyli blisko i mógłbym od czasu do czas Cię podrzucić lub jakąś grę odebrać.Itsuma Oki pisze:Witam!
W poniedziałek mam odnieść Bartkowe: Descenta i Formułę 1. Podobno jednak nie wiadomo czy Bartek będzie. Ktoś podobno miał pożyczyć te gry. Dajcie znać czy będziecie, bo mam kłopoty z dojazdem i jeśli nie trzeba to bym nie przyjeżdżał. Bartek, daj proszę znać czy mogę ewentualnie oddać w tygodniu jakoś lub za tydzień. Pozdrawiam.
Ps: Czy ktoś kiedyś grając w Descenta jako bohaterowie w drużynie wygrał? Ciekawi mnie to, bo powiem szczerze, że przy dobrym GM nie ma na to szans, moim zdaniem oczywiście. Chętnie bym kiedyś zagrał w jakimś bardziej doświadczonym gronie.
Tak to jaMilijon pisze: Dzięki za pamięć, nie musisz się stresować Descentem, gdyż ekipa do gry się rozpadła i będziemy chcieli pożyczyć dopiero za 3 tygodnie. Przy okazji czy to Ty jeździsz z Komornik, bo ja jestem z Poznania - Świerczewo, czyli blisko i mógłbym od czasu do czas Cię podrzucić lub jakąś grę odebrać.
Szkoda, bo liczyłem na partyjkę Wikingów na rozszerzonych zasadach.rokter pisze:nie będzie mnie niestety.
itsuma - z Descentem nie ma problemu. pozostałe osoby też nie muszą oczywiście przynosić moich gier (no, chyba, że nie byłoby w co grać)
miłego wieczoru.
Squirrel pisze:Prezes, Ty sobie po prostu nie przyjdziesz a moja siostra to sobie oczy chyba wypłacze!
Pamiętajcie, że jesteśmy umówieni na AgricolęChireadan pisze:Mam zamiar uczeszczac czesciej
Jak mogłabym zapomniećnixnicky pisze:Pamiętajcie, że jesteśmy umówieni na Agricolę