Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Robert (Harkonnen) pisze:Panie Miljon jak będzie okazja zaklepuję sobie miejsce powrotne w kierunku Świerczewa - rzadko spotykam kogos kto przejeżdża przez mój ukochany Dębiec
No jak odzyskam autko, to ja zawsze mogę podrzucić
Drogi Panie Harkonnen, jeśli będę podążał ku Świerczewu to nie ma sprawy przyjechać przez Dymbiec.
Kasiu, zdjęcia w avatarach dadzą przynajmniej pogląd na to kto mówi(pisze). Wydaje mi się, że w towarzystwie, które spotyka się poza forum jest to nie od rzeczy, by wiedzieć who is who:)
"A jeśli niedojrzałej wiosny słotna pora
Lub skwar nas w domu zamknie, albo chłód wieczora,
Czyż kto piękną zabawkę wynaleźć zabroni ?
Niechaj się czasem umysł i do gry nakłoni."
I kurcze ani jeden ani drugi sie nie polapal o co mi chodzilo
Tu mamy galerie -> http://www.boardgamegeek.com/images/guild/475 a w niej zdjecia mojego autorstwa z podpisami kto jest kto Zdjec z ostatnich spotkan nie wrzucalam, bo wciaz czekam z nadzieja az bedzie nasza stronka i wtedy tam beda zdjecia.
Kazdy ma avatar jaki chce (ja mam swoje zdjecie wlasnie dlatego, ze chcialam zeby mnie ludzie kojarzyli bo przeciez sama jako autor fotek na nich nie jestem) - w moim wpisie chodzilo o to, ze jak juz wreszcie strona ruszy (tak BadWolf - te wszystkie przytyki o stronie sa do Ciebie) to bedzie mozna sobie niezdjeciowe avatary poustawiac a i tak Was beda ludzie kojarzyc
zagraj w najlepsze planszówki w Poznaniu (każdy poniedziałek od 18.00 do 24.00; klub Alibi - Al.Niepodległości 8 (wejście od Taylora): http://www.gramajda.pl
Nom, może w okolicy Poznania to zbyt mocno powiedziane, ale lokalizacja ciekawa. Może dziwne pytanie, ale jak wygląda taki konwent, bo jeszcze nigdy na tego typu imprezie nie byłem.
"A jeśli niedojrzałej wiosny słotna pora
Lub skwar nas w domu zamknie, albo chłód wieczora,
Czyż kto piękną zabawkę wynaleźć zabroni ?
Niechaj się czasem umysł i do gry nakłoni."
Squirrel pisze:a w niej zdjecia mojego autorstwa z podpisami kto jest kto
hm... ja bym wolał, żeby tam się nie pojawiły zdjęcia, kiedy okolice jednego oka miałem nieco nieregularnej barwy, czytaj limo :> Tobie też porobimy jakieś zdjęcia, to będziesz mogła sobie zmienić avatarek
Czy są jakieś konkretniejsze plany na poniedziałek najbliższy? Dawno nie byłem (dużo rzeczy się działo na raz:/) i trochę już jestem poza tematem. Mam nadzieję, że miejsce się nie zmieniło
Czy miałby ktoś tudzież miałby chęć na partię Munchkina? W życiu w to nie grałem, a bardzo bym chciał, bo nie wiem, czy kupować. (Mam fioła na punkcie Lovecrafta, więc Munchkin Cthulhu byłby na miejscu;).
BTW - Squirrel, czy to nie ciebie widziałem w tramwaju w piątek wieczorem kiedy wiozłem wielki piecyk do kanapek?
Kocham wszystkich ludzi świata, ustawcie się w kolejce.
Colonel_pepper pisze:BTW - Squirrel, czy to nie ciebie widziałem w tramwaju w piątek wieczorem kiedy wiozłem wielki piecyk do kanapek?
Piątek wieczorem mogło być ok. 18 - trzeba było podejść albo wołać - ja Cię nie widziałam Fajnie, że wreszcie będziesz - chcesz swojego Descenta?
Descenta przynieś, faktycznie się za nim stęskniłem (a najbardziej za gigantami;). Przyuważyłem cię jak wstałem, żeby wysiąść, więc nie było jak;)
Swoją drogą też się czeszę na wyżytę:D
Kocham wszystkich ludzi świata, ustawcie się w kolejce.
nixnicky pisze:Pamiętajcie, że jesteśmy umówieni na Agricolę
Przypominam, ze spoznie sie ok. 30 (ew troche wiecej- napisze do Wiewiora wtedy) wiec, byloby mi niezmiernie milo jakbyscie chwile poczekali zanim zaczniecie:)
Niestety, z powodów osobistych również jutro nie będę mógł się pojawić
Już niedługo wszyscy zapomnicie jak wyglądam
Mam nadzieję, że jednak za tydzień już się uda.
Ps.: Bartek, pamiętam o Twoich grach, czy są Ci bardzo potrzebne? Jeśli tak to podrzucę Ci do firmy, daj znać.
Pozdrawiam serdecznie i do zrobaczenia
zagraj w najlepsze planszówki w Poznaniu (każdy poniedziałek od 18.00 do 24.00; klub Alibi - Al.Niepodległości 8 (wejście od Taylora): http://www.gramajda.pl
Mnie w tym tygodniu niestety nie będzie - mama świętuje okrągłe urodziny. Ale jak Bóg da, to w przyszłym tygodniu pojawię się z nową osobą.
(Kaśka pamiętam, że mówiłaś kiedyś, że maiłabyś ochotę na konwersacje w języku francuskim. Będzie być może okazja )
uyco pisze:Mnie w tym tygodniu niestety nie będzie - mama świętuje okrągłe urodziny. Ale jak Bóg da, to w przyszłym tygodniu pojawię się z nową osobą.
(Kaśka pamiętam, że mówiłaś kiedyś, że maiłabyś ochotę na konwersacje w języku francuskim. Będzie być może okazja )
Je suis très contente (évidemment pas de cause que tu ne viendras pas, mais de la possibilité de parler en francais ). Joyeux anniversaire à ta mere et à la semaine prochaine!