(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Ja chętnie, ale podejrzewam, że w najbliższych tygodniach będzie krucho z czasem...
Sami dorośli. Będzie można wprowadzić większy dramatyzm i wyższy poziom trudności 

- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Ile trwa sesja w SW Edge of the Empire? Kiedys probowalem jakiegos polskiego systemu RPG, ale zabraklo mam wytrwalosci.
Poza tym przez zawsze chcialem byc elfem a wylosowalem krasnoluda przez co moja postac miala kryzys tozsamosci:P
Poza tym przez zawsze chcialem byc elfem a wylosowalem krasnoluda przez co moja postac miala kryzys tozsamosci:P
Beginners game, podstawowy godzina z misjami pobocznymi może dwie (raczej 1,5). Inne kampanie 2-3 h myślę. W SW BG możesz być twilekkańską łowczynią nagród ( jest zielona). Potem możesz sobie stworzyć nową postać.
Hej,
Też bym się pisał na EotE:). Ja ze swojej strony jeżeli chodzi o rpg mogę zaproponować... Pathfindera:).
Pozdro,
Ludwi$
Też bym się pisał na EotE:). Ja ze swojej strony jeżeli chodzi o rpg mogę zaproponować... Pathfindera:).
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Najpierw dla początkujących. Potem pełna z możliwością stworzenia własnych postaci
Używane podręczniki mają kilkukrotne przebicie(nawet 1000zł na AlleDrogo)
A tak odnośnie teamu to proponowana ilość graczy to 4
(maksimum 6)
W BG są 4 gotowe postacie ale jak się czujecie na siłach to możemy od razu stworzyć postacie według upodobań(tylko będzie mniej kasy na wyposażenie).
Proponowany team:
Maxxx76
awawa
Rocy7
Ludwi$
A tak odnośnie teamu to proponowana ilość graczy to 4

W BG są 4 gotowe postacie ale jak się czujecie na siłach to możemy od razu stworzyć postacie według upodobań(tylko będzie mniej kasy na wyposażenie).
Proponowany team:
Maxxx76
awawa
Rocy7
Ludwi$
RPG SF to nie moje klimaty także ja odpadam. Za to Pathfinder RPG bym spróbował czy faktycznie lepszy niż stare D&D.
- Rocy7
Sirwei, kiedy ruszamy z Edge of the Empire? Jest gdzieś rulebook w sieci? 

Hej,
Pozdro,
Ludwi$
Nie, dzisiaj dzień wolny. Wasz team proponuję w przyszłym tygodniu ustawić (słucham propozycji;]). W tym tyg., a dokładnie w czwartek gra Team III (awawa, Piehoo).Rocy7 pisze:Jak rozumniem dzis nie ma IA?
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Proponuję pierwsze spotkanie twórczo-zapoznawcze po świętach. Może czwartek/piątek albo weekend.
- Rocy7
Hmm jesli chodzi o mnie to oprocz lanego poniedzialku wieczora, mozliwe ze caly tydzien odpadam.Ludwi$ pisze:Hej,
Nie, dzisiaj dzień wolny. Wasz team proponuję w przyszłym tygodniu ustawić (słucham propozycji;]). W tym tyg., a dokładnie w czwartek gra Team III (awawa, Piehoo).Rocy7 pisze:Jak rozumniem dzis nie ma IA?
Pozdro,
Ludwi$
Hm, dość nietypowe pytanie... Czy ktoś ma na zbyciu jedną oponę zimową Continental do Fabii?:)))
- Wintermute
A z jakiej to gry?:)Maxxx76 pisze:Hm, dość nietypowe pytanie... Czy ktoś ma na zbyciu jedną oponę zimową Continental do Fabii?:)))
Alien Frontiers, Descent 2ed, D&D: Drizzt, Doom, Dreadfleet, Fortune & Glory+Exp, Ghost Stories, High Command, LOTR LCG, Middle-Earth Quest, Sid Meier's Civilization, Space Hulk, Warhammer Quest ACG, War of the Ring + Exp, Warzone, X-Wing
Hej,
Jutro Imperial Assault (Team III) u mnie o 18.00. Piehoo, rozumiem, że Twoja deklaracja aktualna?:)
Pozdro,
Ludwi$
Jutro Imperial Assault (Team III) u mnie o 18.00. Piehoo, rozumiem, że Twoja deklaracja aktualna?:)
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times