Tym niemniej chetnie sie dowiem, kiedy bede mogla sobie kupic Rebelowe koszulki w ich sklepie w Gdansku

+1 cenowo nieco niżej niż arcane tinmen, jeśli będą równie dobre to mi pasuje. Przychylam się do pytania. Ciekawość.ernin pisze:Jaka będzie jakość tych koszulek? Do jakich konkurencyjnych można by je porównać?
A jakie tam są błędy?Bary pisze:Rebelu, czy planujecie w najbliższym czasie dodruk Pór Roku? Jeżeli tak, to czy zawierać on będzie jakiekolwiek poprawki?
Tak, znalazłem info, że w obecnym dodruku (gdzie zmieniono tytuł z Seasons na Pory Roku) pojawiło się kilka poprawek i ciekaw jestem, czy od tego czasu pojawiły się jeszcze jakieś małe błędy, które być może kolejny dodruk poprawi. Ja o niczym nie wiem i pytam z czystej ciekawości.Jiloo pisze:A jakie tam są błędy?Bary pisze:Rebelu, czy planujecie w najbliższym czasie dodruk Pór Roku? Jeżeli tak, to czy zawierać on będzie jakiekolwiek poprawki?
Jakieś poprawione karty były dodane do pierwszego dodatku, ale w mojej wersji były już ok.
Tapnięte | keep-disco-evil
Jeśli jakość koszulek premium będzie zbliżona do FFG, to ja w to chętnie wejdę, bo cenowo jest znacznie korzystniej.ernin pisze:Jaka będzie jakość tych koszulek? Do jakich konkurencyjnych można by je porównać?
Tak, prawda. Będzie to wypasiona, składana w 3D taczkaharrison pisze:Odnośnie Cottage Garden:
Martwi mnie trochę w tym opisie słowo "żeton" (może się czepiam), ale będzie w PL edycji ta wypasiona taczka, składana w 3D, prawda REBELu?Zawartość pudełka:
...
1 żeton taczki
...
Polska edycja będzie dostępna w tym samym druku. Dostaliśmy informację, że powinna być dostępna do odbioru pod koniec marca, więc premierę będzie miała na przełomie marzec/kwiecień 2017.Jiloo pisze:Yamatai - w internetach znalazłem informację, że angielska wersja ma być w Europie w marcu. Macie już jakieś plany odnośnie wydania polskiego?
Nie wiem czy szukać innego prezentu na urodziny czy może jednak uda się Yamatai
niestety nie ma takiej możliwości. Dodatek jest produktem bezkosztowym o zerowej wartości, tym samym nie mamy jak wprowadzić go do obrotu inaczej jak dodając go do przedsprzedaży lub rozdając przy okazji różnych imprez w których bierzemy udział.wucash pisze:Drogi Rebelu a czy jest szansa jakiegoś dokupienia kart promo z sosem sojowym? nic nie słyszałem o promkach przedsprzedażowych a wzbogaciłoby to nasza rodzinna rozrywkę
Fauna jest jeszcze w opracowaniu merytorycznym. Jeszcze nie znamy odpowiedzi na te pytania.Kin@a pisze:Czy odpowiedź jest już ustalona? Mam też nowe pytanie: czy w przedsprzedaży będą dodawane karty promocyjne, których potem nie będzie można dostać?REBEL.pl pisze:Generalnie gra przechodziła kilkukrotne metamorfozy okładki, elementy pozostawały niezmienione, powinno tak zostać również w tej edycji. Ustalimy odpowiedź z oryginalnym wydawcą i damy znać.Kin@a pisze:(...)Mam pytanie odnośnie Fauny:
Wprowadzono jakieś modyfikacje/zmiany w stosunku do poprzedniej edycji zmniejszenia/zwiększenia ilości/wielkości kart?
Aville pisze:Na stronie 3Trolli pojawiły się... koszulki marki "Rebel". Czy coś o tym wiadomo i dlaczego nie widzę tego na stronie samego Rebela?
Już wiadomo więcejernin pisze:Jaka będzie jakość tych koszulek? Do jakich konkurencyjnych można by je porównać?
Bary pisze:Tak, znalazłem info, że w obecnym dodruku (gdzie zmieniono tytuł z Seasons na Pory Roku) pojawiło się kilka poprawek i ciekaw jestem, czy od tego czasu pojawiły się jeszcze jakieś małe błędy, które być może kolejny dodruk poprawi. (...)Jiloo pisze:A jakie tam są błędy?Bary pisze:Rebelu, czy planujecie w najbliższym czasie dodruk Pór Roku? Jeżeli tak, to czy zawierać on będzie jakiekolwiek poprawki?
Jakieś poprawione karty były dodane do pierwszego dodatku, ale w mojej wersji były już ok.(...)
Nie mamy w planach dodruku. Ostatni druk miał zrobione wszystkie niezbędne poprawki. Można go łatwo poznać po tym, że front okładki został przetłumaczony (Pory Roku) w odróżnieniu do pierwszego nakładu (Seasons).Bary pisze:Rebelu, czy planujecie w najbliższym czasie dodruk Pór Roku? Jeżeli tak, to czy zawierać on będzie jakiekolwiek poprawki?
Idealna sytuacja do której dążymy będzie taka, aby na pierwszej stronie wątku zapraszać do odwiedzenia zakładki "Zapowiedzi na stronie wydawnictwa"TTR_1983 pisze:Fajnie byłoby, żeby terminy z pierwszej strony tego wątku były takie same jak na stronie wydawnictwa, bo nie wiadomo które brać pod uwagę
Czy docelowo przy każdej grze będzie podpowiedź, ile potrzeba do niej koszulek w danym rozmiarze? Byłoby superREBEL.pl pisze:Cierpiąc na regularne niedobory koszulek zdecydowaliśmy się na wprowadzenie własnej linii w tej kategorii. Stworzyliśmy stronę:
https://koszulki.rebel.pl
na której można obejrzeć pełną ofertę (23 wzory w wersjach standard i premium). Strona posiada funkcjonalność podpowiadania rozmiaru koszulek po wpisaniu ich wymiarów.
Pewnie też fani Talismana/AH/EH z radością powitali by większe koszulki na karty postaci.RUNner pisze:Pomysł z koszulkami uważam za bardzo dobry i myślę że trafiony w 10! W końcu Rebel to gracze i potrzeby graczy doskonale rozumieją. To może do Tash-Kalara pojawią się koszulki?
REBEL.pl pisze:
-------------------------------------
AKTUALIZACJE:
-------------------------------------
Yamatai - szacowana data premiery to przełom marzec/kwiecień 2017 r.
Nawet bliżej im do Mayday niż Ultra Pro jeśli chodzi o grubość.warlock pisze: Generalnie czuję, że to jest tak: zwykłe = jakość "miękkich" Mayday, "premium" = jakość Ultra Pro.
Zajefajny krok. Bardzo dobra inicjatywa.REBEL.pl pisze:Już wiadomo więcejCierpiąc na regularne niedobory koszulek zdecydowaliśmy się na wprowadzenie własnej linii w tej kategorii. Stworzyliśmy stronę:
https://koszulki.rebel.pl
na której można obejrzeć pełną ofertę (23 wzory w wersjach standard i premium). Strona posiada funkcjonalność podpowiadania rozmiaru koszulek po wpisaniu ich wymiarów...