Już było na forum wspomniane.
To średnia z 6 ocen

Da się żyć bez Brassa w kolekcji, ale nie polecam
To nawet nie kwestia środków i miejsca, co testowania silnej woli - na razie się trzymam
Mały update, bo Brass B. w końcu trafił do mojej kolekcji i... No, warto było
Apka działa u mnie z androidem 13.BOLLO pisze: ↑02 kwie 2024, 08:32 Bardzo chciałem XCOM ale po obejrzeniu 2 rozgrywek z przykrością stwierdziłem że ciężko będzie zagrać w to częściej niż 1 raz w ciągu roku więc nie warto. A gra nie działa jak dla mnie na 2 graczy więc ją to całkowicie deklasuje. Dodatkowo apka działa jedynie pod androidem max ver.12. a nowoczesne tel. mają już ver 14+, więc niedługo trzeba będzie mieć specjalnie stary aparat aby móc tę grę sobie odpalić.
Świetny wybór. To najlepsza gra Suchego i świetnie chodzi solo.psia.kostka pisze: ↑05 lip 2024, 02:55 Skusił mnie natomiast folio-duo-pak Podwodnych Miast z dorzuconym pakietem kart. Bo chytrze tych kart osobno nie sprzedaja...
Wyślesz za mnie kupon w totka?walkingdead pisze: ↑13 sie 2024, 08:00 Tak miło się złożyło, że Mindbud wygrałam u Portal Games (za publikację posta o ich grze), a MEZ wygrałam wczoraj u Galakty na insta za komentarz okołotematyczny![]()
![]()