(Warszawa) Grupa Tarchomińska - czasem na emigracji (Targówek / Bemowo)
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 46 times
Re: WWA- GRUPA TARCHOMIN :)
Hej,
Pozdro,
Ludwi$
Na ten czas pon. pasuje. Jutro potwierdzę. Rozumiem, że mowa o Team (Piehoo) III?:).awawa pisze:We wtorki zbieramy się na Shadows (są jeszcze wolne miejsca na najbliższą przygodę) wiec poniedziałek. Zobaczymy, czy Ludwi$iowi pasuje.
Pozdro,
Ludwi$
Nearly Almost Dead, but Not Quite
Moje gry
Moje gry
Hej,
Ok, Już wiem, że najbliższy poniedziałek odpada. Czwartek i piątek wolne:).
Pozdro,
Ludwi$
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
-
Mi tylko czwartek, w pt wyjeżdżam.Ludwi$ pisze:Hej,
Pozdro,
Ludwi$
- Rocy7
- Been thanked: 6 times
Ja na 100% wtorek (Brimstone) i środa zajęte, ale to nie o mój team IA chodzi?:)
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2015, 17:35 przez Rocy7, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej,
Teraz to w sumie się trochę pokomplikowało. Ale od początku. W zależności od tego czy gramy w czwartek w EotE to ten dzień odpada, a wtedy Team "Piehoo" nie będzie mógł grać w piątek. Więc w piątek może grać Team II. A jeżeli inny termin będzie na RPG to Team III zapraszam do siebie w czwartek. Mówię o zbliżającym się tygodniu.
Trzeba chyba ustalić konkretny dzień, w którym gramy i proponuję wprowadzić ten plan w maju. A nie chcę wchodzić balif'owi w SoB'a.
Powiedzmy:
- Czwartki (na zmianę z EotE) - Team II (awawa, balif, sirwei, Rocy7)
- Poniedziałki - Team III (awawa, Piehoo)
Co wy na to?
Pozdro,
Ludwi$
Ps. @Piehoo - Pyrkon?:)
Teraz to w sumie się trochę pokomplikowało. Ale od początku. W zależności od tego czy gramy w czwartek w EotE to ten dzień odpada, a wtedy Team "Piehoo" nie będzie mógł grać w piątek. Więc w piątek może grać Team II. A jeżeli inny termin będzie na RPG to Team III zapraszam do siebie w czwartek. Mówię o zbliżającym się tygodniu.
Trzeba chyba ustalić konkretny dzień, w którym gramy i proponuję wprowadzić ten plan w maju. A nie chcę wchodzić balif'owi w SoB'a.
Powiedzmy:
- Czwartki (na zmianę z EotE) - Team II (awawa, balif, sirwei, Rocy7)
- Poniedziałki - Team III (awawa, Piehoo)
Co wy na to?
Pozdro,
Ludwi$
Ps. @Piehoo - Pyrkon?:)
Moje gry
Moje gry
-
Czwartki to zazwyczaj mam zajęte. Będę mógł w nie grywać w IA raczej sporadycznie.Ludwi$ pisze: - Czwartki (na zmianę z EotE) - Team II (awawa, balif, sirwei, Rocy7)
Hej,
Będę na Sob'ie (o 18.30 pewnie dotrę) to coś się ustali.
@Piehoo - To może się miniemy bo jadę na jeden dzień:).
Pozdro,
Ludwi$
Będę na Sob'ie (o 18.30 pewnie dotrę) to coś się ustali.
@Piehoo - To może się miniemy bo jadę na jeden dzień:).
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Odnosnie IA team 2. Moze przyjac ze gramy we wtorki lub środy srednio raz na 2 tygodnie. W zależności od sytuacji IA podmieni Sob lub pathfindera.
Hej,
Pozdro,
Ludwi$
No spoko. Czyli za tydzień np. we wtorek kończymy Sob'a czy IA?balif pisze:Odnosnie IA team 2. Moze przyjac ze gramy we wtorki lub środy srednio raz na 2 tygodnie. W zależności od sytuacji IA podmieni Sob lub pathfindera.
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
Hej,
Team II Imperial Assault - doszedłem do wstępnego porozumienia z balifem żeby w następny wtorek pociągnąć kampanię IA zamiast SoB'a. Sirwei mi zaznaczył, że będzie wracał z pracy i może być późno na Tarcho, także chyba trzeba będzie się spotkać gdzieś na mieście albo... zagramy w poniedziałek u mnie (choć też coś sirwei wspominał o późnym przybyciu, ale to ma się okazać).
Jak u was te dni wyglądają Team II?
Pozdro,
Ludwi$
Team II Imperial Assault - doszedłem do wstępnego porozumienia z balifem żeby w następny wtorek pociągnąć kampanię IA zamiast SoB'a. Sirwei mi zaznaczył, że będzie wracał z pracy i może być późno na Tarcho, także chyba trzeba będzie się spotkać gdzieś na mieście albo... zagramy w poniedziałek u mnie (choć też coś sirwei wspominał o późnym przybyciu, ale to ma się okazać).
Jak u was te dni wyglądają Team II?
Pozdro,
Ludwi$
Moje gry
Moje gry
To ja zacznę
W poniedziałek siedzę nad prototypem więc raczej odpadam chyba że nie zajmie nam to dużo czasu. Wtorek to może 18.30 w paradoxie?

Filmik do obejrzenia przed wybraniem się do sklepu z planszówkami
.
https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo

https://www.youtube.com/watch?v=Ocm-kWC-Evo
Hej,
Pozdro,
Ludwi$
sirwei pisze:W poniedziałek siedzę nad prototypem więc raczej odpadam chyba że nie zajmie nam to dużo czasu. Wtorek to może 18.30 w paradoxie?
No dobra hmm... to możemy zrobić myk i w środę odpuścić sobie Pathfindera, i grać u mnie w Imperiala (Team II). O ile chcecie:)balif pisze:U mnie zmiana planów zamiast środy zajęty mam wtorek.
Może być poniedziałek?:)awawa pisze:BTW są jakieś widoki na III team?
Pozdro,
Ludwi$
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 08:34 przez Ludwi$, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje gry
Moje gry
-
Wiadomość wieczoru....
Jako że w sobotę grupa EotE zredukowała się do dwóch osób a moja żona robi sobie babski wieczór na mieście to zapraszam do siebie na wieczór z planszówkami niecyklicznymi. Każdy przynosi jeden tytuł który lubi na maksimum 2h. Mamy czas do północy. Start o 16. Są chętni/chętne?
Jako że w sobotę grupa EotE zredukowała się do dwóch osób a moja żona robi sobie babski wieczór na mieście to zapraszam do siebie na wieczór z planszówkami niecyklicznymi. Każdy przynosi jeden tytuł który lubi na maksimum 2h. Mamy czas do północy. Start o 16. Są chętni/chętne?

- Rocy7
- walkingdead
- Has thanked: 262 times
- Been thanked: 659 times
Może zorganizujemy coś w Majówkę? Nigdzie nie wyjeżdżam, bo moja Połówka musi pracować 

♀
- Rocy7
Po najbliszym weekendzie, bede wiedzial jak wygladaja moje plany na majówkę.walkingdead pisze:Może zorganizujemy coś w Majówkę? Nigdzie nie wyjeżdżam, bo moja Połówka musi pracować
Swoja droga jak wygladaja plany na nastepny tydzien w kwestii Brimstone, Imperial Assailt lub Edge of the Empire?