Jeśli nie pojawią się konstruktywne informacje, pójdę najpierw do DaClub (około 10), a potem ew. przeniosę się do Monsoona. Howgh

Ja się mogę wstępnie zadeklarować, tyle że dopiero po 17:00, no i z założeniem, że Acquire ma pierwszeństwo. Jeśli chodzi o liczbę graczy to ja bym proponował nie siadać do Wysokiego Napięcia poniżej 4 osób (to w sumie taka uwaga ogólna).TomuSS pisze:Jestem od tej gwiazdki posiadaczem Wysokiego Napięcia...
Instrukcja oczywiście przeczytana itd. ale jeszcze nie miałem okazji zagrać...
Chętnie bym to zrobił w ten poniedziałek jakby ktoś był chętny![]()
Ha - okazalo sie ze mam wolny wtorek i czwartek, a w srode pracuje. jakby co zapraszam do siebie na Tarchojax pisze: [ragozd - spytam na miejscu o środę]
Na razie wygląda, że licząc z Tobą będą co najmniej 4 osoby (nie licząc tych którzy wcześniej się deklarowali a dotąd nie potwierdzili).TomuSS pisze:Hmm..
Ile osób planuje być już od 12?
Bo ja bym chyba wpadł w miarę możliwości![]()
Bierz po uważaniuTomuSS pisze: No i mówcie co mam wziąć
Zamawiasz kubeł zimnej wody do łóżka? Planszówkowicze to ludzie uczynni, pomogązephyr pisze:Na którą godzinę? Raczej jestem chętny, ale zobaczymy o której wstanę, rozleniwiłem się.
Jak widać nie dla wszystkich.melee pisze:czy dziś nie jest dzień pracujący?
dokładnie, niech tam sobie ludzie pracują na PKB, ja idę graćMichalStajszczak pisze:Jak widać nie dla wszystkich.melee pisze:czy dziś nie jest dzień pracujący?
Ewentualnie: skoro to dzień jest pracujący, to niech sobie pracuje
Grrrrrjax pisze:dokładnie, niech tam sobie ludzie pracują na PKB, ja idę grać
Jax, Ty bumelancie jedenjax pisze: dokładnie, niech tam sobie ludzie pracują na PKB, ja idę grać