a nie-służbowo, to nie wiem jeszcze w co zagram

To i ja mogę. Generalnie wpadam organizacyjnie, mogę coś służbowo poznać, żeby lepiej się udzielać w weekend.gigi pisze:Tez chetnie poznam kolejke .jax pisze:ja w piątek mogę służbowo nauczyć się Kolejki (czytasz, kromka?)
ok, a zatem w sobotę rano na 100%waffel pisze:fluor wstępnie czy na pewno? Ja rad bym się umówił konkretnie sobota 10 rano i nie ma zmiłuj
Oficjalnie jest organizowana nauka grania w karcianą Grę o Tron. A z resztą, to żadna filozofia - dosiadasz się do kogoś z grą (np. z wypożyczalni) i prosisz, by wyjaśnili ci zasady.Valnek pisze:Witam, chciałem zapytać czy będzie organizowana jakaś nauka grania dla początkujących ?
Cieszy mnie ten komentarzFilip Apostoł pisze:Fajnie to wszystko wygląda. Porządna duża impreza, jak na Warszawę przystało:)
Mam nadzieję, że moje tłumaczenie Basiliki "z instrukcji na żywca" dało radę. Kiedyś coś czytałem zasady, to sobie myślę "co mi szkodzi spróbować tłumaczyć?" A w ogóle to spodobała mi się Basilica i potem zagrałem z Gigim. Wprawdzie nie do końca bo miał dyżur w wypożyczalni. No i położyliśmy dwa jokery koło siebie w pierwszej części, dzięki czemu Gigi mocno zapunktował, a w drugiej części sam mu dałem przewagę bo głupio połączyłem dwa obszaryFilip Apostoł pisze: Dzisiaj byłem z żoną i synkiem więc zagraliśmy z małżowiną szybko w Basilicę i musieliśmy się zmywać bo mały zaczął marudzić. Jutro pewnie wpadnę sam więc może uda się pograć nieco więcej i w coś bardziej złożonego, a w biblioteczce widziałem parę perełek. Byliby chętnie na Goa?
Ja zagrałem w mięsistą grę z słowem 'kwiatki' w tytule. Nawet 2 razy. Niestety nie pamiętam pełnej nazwy.Geko pisze:Co do jutrzejszego dnia, to jak da radę to chętnie bym zagrał w coś bardziej mięsnego.
są w wypożyczalniFilip Apostoł pisze: -Ticket to Ride: Nordic Countries
-Wysokie napięcie