Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
wystawilem swoja mate na allegro. moge zalatwic dowolna liczbe sztuk dla chetnych.
material banerowy wzmocniony, lekko polyskujacy
moge zebrac zamowienia na wiecej sztuk i zaczac rozsylac za jakis czas jezeli bedzie wiecej chetnych.
pojedynczo to troche zawracanie glowy
jezeli ktos jest zainteresowany prosze o PW
Popatrzcie na ceny podobnych mat w USA ( + koszt wysyłki ). Moim zdaniem cena nie jest taka zła. Jest normalna. Wiadomo że im mniej tym lepiej , a najlepiej to w ogóle za darmo .
Fruczak Gołąbek pisze:Popatrzcie na ceny podobnych mat w USA ( + koszt wysyłki ). Moim zdaniem cena nie jest taka zła. Jest normalna. Wiadomo że im mniej tym lepiej , a najlepiej to w ogóle za darmo .
Nie patrzyłem na ceny w USA, ale porównywałem to z opcją "Zrób to sam" i cenami, które podawali np. ludzie z forum Galakty opisujący swoje maty.
Moja, z wysyłką kosztowała mnie 44,00 PLN. Czyli 3 razy mniej niż poniższa oferta.