Pionek 1-2 grudnia
Re: Pionek 1-2 grudnia
Okazalo sie,ze w piatek, tuz przed Pionkiem, sa Andrzejki;-)
Moze spotkamy sie w jakims lokalu w Gliwicach andrzejkowo/przedpionkowo?
Ktos chetny?
Ktos chetny?
- Wassago
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Zapraszam na III Oficjalny Turniej Munchkina w Gliwicach który odbędzie się podczas 20 edycji Pionka 
Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/489184437768924
Dla tych co nie lubią FB, więcej informacji znajda na Oficjalnym Forum Polskiego Munchkina http://forum.munchkin.com.pl/showthread ... 74#pid5674
A pozostałych użytkowników forum korzystających z FB, zachęcam do wzięcia udziału i udostępnienia wydarzenia "19 edycja Pionka"
https://www.facebook.com/events/162749607204502/

Wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/489184437768924
Dla tych co nie lubią FB, więcej informacji znajda na Oficjalnym Forum Polskiego Munchkina http://forum.munchkin.com.pl/showthread ... 74#pid5674
A pozostałych użytkowników forum korzystających z FB, zachęcam do wzięcia udziału i udostępnienia wydarzenia "19 edycja Pionka"
https://www.facebook.com/events/162749607204502/
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 20:27 przez Wassago, łącznie zmieniany 1 raz.
- WRS
- Administrator
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 96 times
- Kontakt:
Na stronie Pionka jest info:
Ale to na poważnie z tym Bojkowem?Najbliższy Pionek...
Termin: 1-2 grudzień 2012
Godziny: 10:00 - 18:00
Miejsce: Młodzieżowy Dom Kultury w Bojkowie
- Wassago
Nie poprawili pewnie po ostatnim miniPionku.
Najbliższy Pionek odbędzie się w dniach 1-2 grudnia. Bierzcie urlopy w pracy, rezerwujcie hotele, organizujcie ekipę, pakujcie zapasy i do zobaczenia! Miejsce tradycyjnie się nie zmienia - zapraszamy wszystkich do Młodzieżowego Domu Kultury w Gliwicach przy ul. Barlickiego 3.
- WRS
- Administrator
- Kontakt:
Ale pewnie warto poprawić dla tych co czytają info ze strony oficjalnej...Wassago pisze:Nie poprawili pewnie po ostatnim miniPionku.
Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.
Ten pionek będzie WYJĄTKOWY
NIE BĘDZIE na nim konkursu wiedzy organizowanego przez wc i przyjaciół
Już słyszę Wasz aplauz i głośnie westchnienie ulgi
NIE BĘDZIE na nim konkursu wiedzy organizowanego przez wc i przyjaciół

są ludzie którzy nie chcą połknąć bakcyla planszówek
takim trzeba wpychać go do gardła
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
No nie, pierwszy Pionek, na który w końcu mogę przyjechać!!!wc pisze:Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.
NIE BĘDZIE na nim konkursu wiedzy organizowanego przez wc i przyjaciół![]()
Nienawidzę Cię!!!!!

BGG
Będę ubierać się w jasne i wesołe kolory, aby wprawić mych wrogów w konfuzję.
Będę ubierać się w jasne i wesołe kolory, aby wprawić mych wrogów w konfuzję.
- WRS
- Administrator
- Kontakt:
Ale czy to się nadal ma prawo nazywać Pionek?wc pisze:Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.

-
- Has thanked: 125 times
- Been thanked: 198 times
Jako obrońca tytułu nie wyrażam na to zgodywc pisze:Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.

Weź pytania z pierwszej edycji konkursu, nikomu nie mów i będzie fajnie

- skanna
- Been thanked: 22 times
Tja, wc wymiękł, bo miała być konkurencja z ciastami...wc pisze:Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.
offtopikowa specjalistka - z góry przepraszam, to niezależne ode mnie i moich palców ;-)
A ja w końcu się przełamałem i chciałem wziąć odział
WC tyle przygotowań czytania sprawdzania pójdzie w...płot ehhhhh !!!!

To brzmi jak coś niemożliwego.wc pisze:Mam sensacyjną wiadomość, która właśnie została potwierdzona u samego źródła.

Trwają poważne przymiarki, by wspomóc WC i by konkurs się jednak odbył. Proszę się nie załamywać. Twierdzenie WC jakoby nie było konkursu WC jest zdecydowanie przedwczesne.
Tak tak
czytajcie ze zrozumieniem!
Nie będzie konursu wiedzy organizowanego przez wc i przyjaciól
Nic nie pisałem o braku konkursu wiedzy organizowanego przez samych przyjaciół, bez wc.
Ale tego to już nie wiem!
czytajcie ze zrozumieniem!
Nie będzie konursu wiedzy organizowanego przez wc i przyjaciól
Nic nie pisałem o braku konkursu wiedzy organizowanego przez samych przyjaciół, bez wc.
Ale tego to już nie wiem!
są ludzie którzy nie chcą połknąć bakcyla planszówek
Dobra informacja dla tych, co nie mieli okazji zagrać w Zakon Krańca Świata lub grali i chcieliby ponownie zagrać – będę na grudniowym Pionku z prototypem.
To także dobra okazja, aby wyrazić swoje zdanie na temat mechaniki, propozycji zmian zanim domkniemy finalnie prototyp.
Biorąc pod uwagę doświadczenia z czerwcowego Pionka gdzie nie wszyscy zainteresowani mogli zagrać prosiłbym o informacje na temat chętnych graczy i ewentualnej godziny w tym temacie lub na priva. Jadę z bandą wspaniałych ludzi, w których drzemie absolutna żądza ogrania wszystkich nowości planszówkowych o raz wygrania wszystkich możliwych konkursów, jakie się pojawią – dlatego mogę mieć ograniczone zasoby czasowe
To także dobra okazja, aby wyrazić swoje zdanie na temat mechaniki, propozycji zmian zanim domkniemy finalnie prototyp.
Biorąc pod uwagę doświadczenia z czerwcowego Pionka gdzie nie wszyscy zainteresowani mogli zagrać prosiłbym o informacje na temat chętnych graczy i ewentualnej godziny w tym temacie lub na priva. Jadę z bandą wspaniałych ludzi, w których drzemie absolutna żądza ogrania wszystkich nowości planszówkowych o raz wygrania wszystkich możliwych konkursów, jakie się pojawią – dlatego mogę mieć ograniczone zasoby czasowe

Hej hej
Dementuję plotki o Bojkowie - moja mea culpa to jest, przegapiłem to w czasie aktualizowania strony. Zresztą poprawione, więc problem dawno nieaktualny od wczoraj
Ważna informacja: To jest 19. edycja Pionka. Jakby ktoś twierdził, że poprzednia była 19 to to jest nieprawda, kalumnia, oszczerstwo i co tylko sobie chcecie, wszystkie dowody wskazujące jakoby w czerwcu odbyła się edycja 19 są w oczywisty sposób spreparowane i zmanipulowane.
A teraz ważny apel (tekst spisany ręką Galen):
Kolejny „Pionek” tuż-tuż, zainteresowanie nim coraz większe, a Pomarańczowych Koszulek, dzięki którym co pół roku możemy się spotykać w Gliwicach i grać, wciąż za mało. Dlatego otwieramy nabór dla chętnych do zostania Pomarańczową Koszulką!!! Jeśli lubisz grać w planszówki, znasz ich trochę, byłeś na „Pionku” i wiesz, co robią tam Pomarańczowe Koszulki, przyjdź do MDK w Gliwicach, ul. Barlickiego 3, w poniedziałek 19 i 26 listopada, w godz. 17.30 – 20.00 i przedstaw nam swoją kandydaturę. Szukamy osób kontaktowych, otwartych na tłumy, z głową pełną ciekawych pomysłów. Nie bój się, nie wahaj, wypłyń ku nowej przygodzie
Pozdrawiam,
Krzemo
EDIT:
A propos noclegów: w mojej starej szkole podstawowej robią hotel (w MOJEJ szkole, chlip:()... ale chyba nie zdążą do Pionka. Spróbuję się rozejrzeć za noclegami, a na razie standardowo Łabędy.
Dementuję plotki o Bojkowie - moja mea culpa to jest, przegapiłem to w czasie aktualizowania strony. Zresztą poprawione, więc problem dawno nieaktualny od wczoraj

Ważna informacja: To jest 19. edycja Pionka. Jakby ktoś twierdził, że poprzednia była 19 to to jest nieprawda, kalumnia, oszczerstwo i co tylko sobie chcecie, wszystkie dowody wskazujące jakoby w czerwcu odbyła się edycja 19 są w oczywisty sposób spreparowane i zmanipulowane.
A teraz ważny apel (tekst spisany ręką Galen):
Kolejny „Pionek” tuż-tuż, zainteresowanie nim coraz większe, a Pomarańczowych Koszulek, dzięki którym co pół roku możemy się spotykać w Gliwicach i grać, wciąż za mało. Dlatego otwieramy nabór dla chętnych do zostania Pomarańczową Koszulką!!! Jeśli lubisz grać w planszówki, znasz ich trochę, byłeś na „Pionku” i wiesz, co robią tam Pomarańczowe Koszulki, przyjdź do MDK w Gliwicach, ul. Barlickiego 3, w poniedziałek 19 i 26 listopada, w godz. 17.30 – 20.00 i przedstaw nam swoją kandydaturę. Szukamy osób kontaktowych, otwartych na tłumy, z głową pełną ciekawych pomysłów. Nie bój się, nie wahaj, wypłyń ku nowej przygodzie

Pozdrawiam,
Krzemo
EDIT:
A propos noclegów: w mojej starej szkole podstawowej robią hotel (w MOJEJ szkole, chlip:()... ale chyba nie zdążą do Pionka. Spróbuję się rozejrzeć za noclegami, a na razie standardowo Łabędy.
- asiok
- Has thanked: 343 times
- Been thanked: 78 times
Tolis pisze:Standartowo, z checia zagram w klasyki: Greed Inc, The Great Zimbabwe, Pret-a-Porte
Ty nie kombinuj i się nie rozpędzaj - masz Keyflower pokazać

-
- Has thanked: 4 times
Keyflowera chętnie wezmę na Pionka - Tolis kupuje już tylko Splotteraasiok pisze:Tolis pisze:Standartowo, z checia zagram w klasyki: Greed Inc, The Great Zimbabwe, Pret-a-Porte
Ty nie kombinuj i się nie rozpędzaj - masz Keyflower pokazać

Tak, zapraszamy na nocleg w Łabędach. Hotel jest poinformowany, że gracze będą go szturmować. Na nocne granie zarezerwowany jest pokój pracowniczy, który powinien pomieścić 25-30 osób (sale konferencyjne, niestety, były już zajęte).zaba pisze:a jak z bazą noclegową ? standardowo ŁABENDY ?
MyMerry pisze:Okazalo sie,ze w piatek, tuz przed Pionkiem, sa Andrzejki;-)
Ktos chetny?